Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi: 1BA to ja mam, a chciałem wiedzieć czy jest duża różnica w 1BV ;)

Nie zakładaj 1BV bo będziesz się wkórwiał :wink: 2 centy w dół jest czyli tak samo jak 1be tylko jest sztywniejsze :wink: Końcówka do 1bv lema kosztuje 160zł :decayed: Załóż sobie Eibach prokit i tyle :wink:

tak pytam z ciekawości, powiem szczerze że jak już kupię coś to jakiś dobry, markowy gwint :wink:

Bym Ci brzydko odpowiedział ale się już powstrzymam :decayed:

Nie brałes w ic FV na mnie?

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nic nie brałem tylko jedno ako, na paragon ale chyba kupie jeszcze jedno :decayed:

Opublikowano

Panowie ori felgi RS6 w 18' co powinny miec od srodka napisane, madein germany czy italy i jakie one maja et?

Powinny mieć napisane Ronal

Opublikowano

Panowie ori felgi RS6 w 18' co powinny miec od srodka napisane, madein germany czy italy i jakie one maja et?

moje mają made in italy et43 mam ale widziałem też z et35 ktoś na forum sprzedaje R7_jarek chyba

dokładnie u mnie też pisze Ronal

Opublikowano

:hi: 1BA to ja mam, a chciałem wiedzieć czy jest duża różnica w 1BV ;)

Nie zakładaj 1BV bo będziesz się wkórwiał :wink: 2 centy w dół jest czyli tak samo jak 1be tylko jest sztywniejsze :wink: Końcówka do 1bv lema kosztuje 160zł :decayed: Załóż sobie Eibach prokit i tyle :wink:

tak pytam z ciekawości, powiem szczerze że jak już kupię coś to jakiś dobry, markowy gwint :wink:

1BA- standard

1BE- obnizone -20mm komfort

1BV- obnizone -20mm utwardzone

Opublikowano

1BE to najlepszy wybor na polskie drogi ;)

Opublikowano

1BE to najlepszy wybor na polskie drogi ;)

Albo 1BD
Opublikowano

Uuuu o takim zestawie zawiechyto ja nie slyszał jeszcze :D

Opublikowano

1 Bedzie d*pa :decayed:

Opublikowano

Od s4 chyba

Edytowane przez Wandej

Opublikowano

moje mają made in italy et43 mam ale widziałem też z et35 ktoś na forum sprzedaje R7_jarek chyba

dokładnie u mnie też pisze Ronal
U mnie jest ronal et43 made in poland kupowałem 2 kolejne i tak samo jest napisane ,mowa o rs6 c5,osi 100% mają et43 ,Jarek bodajże ma włoskie repliki stąd et35

Edytowane przez greg2505

Opublikowano

To nie jest rs6 c5,bo tam jest 19"

:)

Opublikowano

1BD wzmacniane na zle drogi
Opublikowano

Józek poczekaj jak na wiosnę założę gwint to Ci powiem czy warto było ;)

memory five wladi i wszystko jasne :-)

Opublikowano

1BD wzmacniane na zle drogi
Kurna żebym wiedział to bym ni uuuja nie kupił audiczki z 1be tylko 1bD ;p , na wschod tylko takie powinny isc ;) a moze takie 1BD pakowali w furki glownie na zbyt w bloku wschodnim? :P

I zazdroszcze tym co maja dlugi weekend. Wczoraj napierd do 18ej dzis i jutro do 17ej i w pon tez do roboty :/ gdzie tu czas na ciąg alkoholowy?

Opublikowano

Ja po roku stwierdzam, że tak średnio z tym gwintem i chyba wrócę do 1BV, choć specjalnej różnicy nie było, też trochę tłukło. Tyle że uszczelki nie skrzypiały :grin:

Ale coś mnie ciągnie do oryginału, Szkoda mi wyglądu na - 40mm i fajnie spasowanych 18 super wygląda. No 19 w ogóle by robiła robotę :decayed:

Uważam, że trzeba spróbować, tylko nie pchajcie gwinta za tysiaka - to jest na sezon, góra dwa i będziecie mięli dość. Szkoda autka. Niektórzy piszą, że Ap, lub HR jest spoko - nie wiem, w każdym razie wydane 2-3 tysie na gwint, to siłą rzeczy trzeba liczyć, że będzie supcio :grin:

Opublikowano

poczekam , poczekam :wink:

Opublikowano

Z tego co chłopaki mówią to K&W całkie spoko wychodzi w stosunku do 1 BV więc jestem dobrej myśli :wink:

Opublikowano

KW, też ma dobre opinie, kwestia jaki wariant. Ale chyba to jest najlepsza alternatywa. Fajnie dorwać używke po małym przelocie, najlepiej z DE :banan:

Kurcze z drugiej strony takie zaje.... fury macie i nie szkoda Wam kaleczyć je gwintem??? Na 1BV, lub 1BE wystarczająco dobrze wygląda, a do tego jest bardziej praktyczny i mniej irytujący :P

Opublikowano

Mi tam pasuje 1 BV ale jestem wpływowy i ciągle mi dowalają więc muszę pokazać na co mnie stać :grin::grin::grin: