turzol Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Pany da radę naprawić panel od regulacji szyb? raz działa dobrze a raz przerywa, nie działa automatyczne opuszczenie od kierowcy.zakoduj sterownik czyli trzymajac caly czas przycisk zjedz na dol i odczekaj 3sek. potem trzymając zamknij szybe i ponownie odczekaj 3sek. sprawdz i dsj znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Pany da radę naprawić panel od regulacji szyb? raz działa dobrze a raz przerywa, nie działa automatyczne opuszczenie od kierowcy.zakoduj sterownik czyli trzymajac caly czas przycisk zjedz na dol i odczekaj 3sek. potem trzymając zamknij szybe i ponownie odczekaj 3sek. sprawdz i dsj znacnic to nie zmieniło...w golfie miałem to samo, to powiedziano mi, że jakieś gumki czy coś się wytarło w środku. Myślałem, że w audi jakoś lepiej do tego podeszli i przynajmniej jakiś zestaw naprawczy jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Panowie, spawał ktoś z Was już alusy. Znajomek ma pęknięcia, tylko w ujowym miejscu - przy otworach na śruby. Można to jakoś pospawać, czy tylko kibel? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Daleko mieszkasz, gdyby nie to po podesłałbym Ci namiar na forumowicza, który zajmuje się regeneracją (w tym spawaniem) i malowaniem felg. http://felgi-profil.pl/malowanie_regeneracja_felg_lublin_warszawa_ryki/ Najwyżej zadzwoń do niego albo napisz smsa. Nazywa się Michał ale nicku w tej chwili sobie nie przypomne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Dzięki. napiszę. Koleś chcę je sprzedać, a woli mieć pewność, że da się je naprawić, żeby kogoś na minę nie wsadzić No i sprawa jasna - można pospawać, ale konstrukcja jest już naruszona, więc ryzyko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Ma ktoś konto na uploaded? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Ma ktoś konto na uploaded?Allegro synek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Ma ktoś konto na uploaded?Allegro synek... Synek nie mam tyle siana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Ma ktoś konto na uploaded?Allegro synek... Synek nie mam tyle siana To siedz cicho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 A Ciebie kto się pytał o zdanie fafluńcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 A Ciebie kto się pytał o zdanie fafluńcu Tylko nie flaflunc menelu:decayed:Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/298868-naprawa-zadrapanej-przyciemnianej-szyby/ zna się ktoś na tym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzekson Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Panowie jakieś 2tyg temu wysłałem kandydaturę, kiedy mogę liczyć na rozpatrzenie ? [emoji5]️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Panowie jakieś 2tyg temu wysłałem kandydaturę, kiedy mogę liczyć na rozpatrzenie ? [emoji5]️ gdzies po Nowym Roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzekson Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Czekam cierpliwie w takim razie [emoji5]️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Najpierw trzeba ogarnąć ten burdel co tu jest wtedy można myśleć o zgłoszeniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 chyba jakis moderator musi sie za to zabrac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Dostałem zakaz zbliżania sie do pierwszego posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Jakoś chętnych nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi