Opublikowano 4 Grudnia 201411 l warto kupić opony michelin primacy alpine 3 ,2008 rok ,bieżnik 7,5 mm
Opublikowano 4 Grudnia 201411 l Mam takie i nie narzekam . Ale 2008 to już twarde więc odpuść . Edytowane 4 Grudnia 201411 l przez bongod
Opublikowano 4 Grudnia 201411 l Mam takie i nie nazekam . Ale 2008 to już twarde więc odpuść . Ja z kolei narzekam na poziom Twojej ortografii i jakość postów...
Opublikowano 4 Grudnia 201411 l Mam takie i nie nazekam . Ale 2008 to już twarde więc odpuść .Ja z kolei narzekam na poziom Twojej ortografii i jakość postów... Niestety taka choroba . Poprawione .
Opublikowano 4 Grudnia 201411 l Kaju, będziesz miał czas, aby ogarnąć wiązkę PDC tył?dzisiaj mam skarbówkę na łbie i prawdopodobnie nieoczekiwany wyjazd z małą niespodziewanką, ale przezweekend myślę, że dam radę. miałeś dzwonić do mnie
Opublikowano 4 Grudnia 201411 l Kaju, będziesz miał czas, aby ogarnąć wiązkę PDC tył?dzisiaj mam skarbówkę na łbie i prawdopodobnie nieoczekiwany wyjazd z małą niespodziewanką, ale przezweekend myślę, że dam radę. miałeś dzwonić do mnie W końcu Cię wpierdola do wieznia za te przekretyTapnięte z SGS5
Opublikowano 4 Grudnia 201411 l Kaju, będziesz miał czas, aby ogarnąć wiązkę PDC tył?dzisiaj mam skarbówkę na łbie i prawdopodobnie nieoczekiwany wyjazd z małą niespodziewanką, ale przezweekend myślę, że dam radę. miałeś dzwonić do mnie W końcu Cię wpierdola do wieznia za te przekretyTapnięte z SGS5 nawet mnie nie wkurwiaj bo to też dla Ciebie jest intres ja tylko chce co do mnie należy a te c**je mi na łeb wchodzą. jak żyć?
Opublikowano 4 Grudnia 201411 l lepiej umierać jak żyć , każdy chce zarobić[emoji12] Edytowane 4 Grudnia 201411 l przez jozek726
Opublikowano 4 Grudnia 201411 l i tak najlepiej jozek dowalił po majówce... "wracam do żywych" [emoji23][emoji23][emoji23]
Opublikowano 4 Grudnia 201411 l Siema. Panowie te zamienniki przełączników szyb na alledrogo to badziew?
Opublikowano 4 Grudnia 201411 l lepiej umierać jak żyć , każdy chce zarobić[emoji12]grabarz Ty to masz czarny humor:decayed:Tapnięte z SGS5
Opublikowano 4 Grudnia 201411 l Siema. Panowie te zamienniki przełączników szyb na alledrogo to badziew? wszystkie zamienniki pakowane do naszych A4 to kupa z włosem
Opublikowano 4 Grudnia 201411 l Pany da radę naprawić panel od regulacji szyb? raz działa dobrze a raz przerywa, nie działa automatyczne opuszczenie od kierowcy.