Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zastanawiałem się do siebie. Widziałem kiedyś za 250 zł, ale teraz nie moge znaleźć nic poniżej 400 zł a przy tej cenie to chyba nie jest warte zakupu. Chciałęm kupić na odczepnego i zbierać na RNSe. Ale za 400 zł, to nie interes :decayed:

Zatem czekam na RNSa. Na allegro kisiel, lache kładą, nawet o kilka zdjęć ciężko się doprosić.

Daniel, za 1100 nie znalazłem RNSa, najtańszy godny uwagi to 1300, ale koleś jakiś wykręcony więc olałem. A tak to wszystko pow. 1500, ale tak jak psałem. Doprosić sie o lepsze foty graniczy z cudem.

Zastanawiałem się nad ledem, ale jednak różnica 500 zł to za dużo. W cenie leda to mam już zwykłego z blutkiem, a na tym mi bardziej by zależało.

Siemian ma coś mieć zwykłego na wtorek, a to chociaż pewne źródło :wink:

Grzesiu dobrze żeś ochłonął chopie :)

Opublikowano

:grin: ta bns nie jest taka zła. Na pewno lepsza od rnsd. Mi navi nie jest potrzebna, i tak uzywam fona, jak potrzebuje. Tylko za 250 bym wziął to bns ale za 400 to już bezsensu. Tym bardziej, że później ciężko to sprzedać. Choć rnsd poszłą mi w jeden dzień :grin:

Zreszta już nie ważne. Decyjza padła na rnse. Po ile chodzą blutki pod rnse, co by z samsungiem S4, czy S5 działały?

Opublikowano

Grzesiek napisz do Marcin607 w sprawie rnse

Tapnięte z SGS5

Opublikowano

:hi: siemanko. Wie ktoś czy da rade wychaczyc gdzies tunel srodkowy 1 din w bardzo dobrym stanie ? i jak to jest z tą powłoką, cos mi sie obiło o uszy że są wersje z lepszą jakością :decayed: ?

Opublikowano

Właśnie sprzedałem to badziewie rodem z PRLu :grin:

:decayed:

Opublikowano

:hi: siemanko. Wie ktoś czy da rade wychaczyc gdzies tunel srodkowy 1 din w bardzo dobrym stanie ? i jak to jest z tą powłoką, cos mi sie obiło o uszy że są wersje z lepszą jakością :decayed: ?

napisz do siemiana on napewno ma :wink:

Opublikowano

Choć rnsd poszłą mi w jeden dzień :grin:

Ja rns-d ze zmieniarką pogoniłem w 2 godziny od wystawienia, na tyle dobrze że dopłacając 100pln łyknąłem rns-e media :)

Także to też poszukiwany sprzęt wbrew pozorom.

Opublikowano

wyciagał ktos radio jakims innym patantem niz, przez te "blaszki" ? Obawiam sie ze jedna strona mi sie zaciela/polamala i sie blokuje. Da rade tam sie jakos dostac ? :D

Opublikowano

:grin: ta bns nie jest taka zła. Na pewno lepsza od rnsd. Mi navi nie jest potrzebna, i tak uzywam fona, jak potrzebuje. Tylko za 250 bym wziął to bns ale za 400 to już bezsensu. Tym bardziej, że później ciężko to sprzedać. Choć rnsd poszłą mi w jeden dzień :grin:

Zreszta już nie ważne. Decyjza padła na rnse. Po ile chodzą blutki pod rnse, co by z samsungiem S4, czy S5 działały?

Ok 300 złociszy trza by liczyć , najlepiej Siemian albo Czaki jeśli chodzi o blutki

wyciagał ktos radio jakims innym patantem niz, przez te "blaszki" ? Obawiam sie ze jedna strona mi sie zaciela/polamala i sie blokuje. Da rade tam sie jakos dostac ? :D

Ja mam ori wyjmaki i wyciągnąłem juz z 15 radyjek różnej maści :) jak coś to zapraszam :D

Opublikowano

:hi:

Opublikowano

rns-e media
podrzuć jakieś głębsze info na PW?
Opublikowano

rns-e media

nie kumam :)

Opublikowano

nie skumałem tego "media" - nie ważne :grin:

Opublikowano

Kaju kochanie Media to znaczy że Led :D

Opublikowano

jak pomyślałem o moim, to zajarzyłem :grin:

Opublikowano

jak pomyślałem o moim, to zajarzyłem :grin:

:wink:

Opublikowano

napisz do siemiana on napewno ma :wink:
Z b7 niewycierają się ,brałem taki od kolegi Czaki ok 2 lata temu i jest jak nowy

Edytowane przez greg2505

Opublikowano

Z b7 niewycierają się ,brałem taki od kolegi Czaki ok 2 lata temu i jest jak nowy

z b7 wiesz jaki numerek czesci ?

Opublikowano

rns-e media

Dobry jesteś :kox: