Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Siemka

naciepane z GT-I9195

Opublikowano

TT7w3Lz.jpg

z tej choroby nie da się wyleczyć.. :facepalm::decayed:

Jedrek wlasnie dzis odebralem to samo :D

Opublikowano
Opublikowano

Opublikowano

I tak zrobiłem. Skutkowało to wyświetlaniem na Fisie i podświetleniem klawiszy po włączeniu pozycji. Wszystko działa, nawet nie musiałem kodować. Ale sprawdziłem, czy łączy mi sie komp na wszelki wypadek i bangla.

Są dwie niewiadome. Jedna, to po wyłączeniu podświetlenia awaryjki etc radio dalej pracuje i nie gaśnie podświetlenie zmieniarki, a powinno wszysko się wyłączyć.

Druga sprawa, to łapie mi tylko jedną stację radiową, być może przyczyna tkwi w kablach w bagażniku - źle podłączone?

Ile anten wchodzi ci do radia jeden kabel czy 2

naciepane z GT-I9195

Teraz mam dwie, FM z przejściówka i taką drugą z wtyczką coś w stylu GPSa, jest lepiej, łapie 5 stacji :grin:

Druga sprawa, to po zamknięciu auta, odczekaniu chwili, jak zgaśnie awaryjka, lusterko etc nawi dalej chodzi, chodzi i po 5 min. dalej chodziło. A raz wyszło tak, że zgasło kilka sekund po awaryjnym. Co może być na rzeczy?

Kolejna sprawa, to wtyczka od anteny GPS, w instalacji auta mam obudowaną taką plastikiem, zdjąć ten plastik, żeby weszła do radia, czy szukac przejściówek?

Opublikowano

Podpowie ktoś jakie grupy mam logować w 1.8T? Chciałbym zobaczyć, czy wszystko jest OK z silnikiem

Opublikowano

Ja też bym chciał podpowiedź jakie logi dynamiczne zrobić bo przedwczoraj turbo w 1.9TDI mi nie ładowało. Dziś teraz jest okey, ale być może turbina będzie do czyszczenia. W poniedziałek jadę do kumpla i będziemy sprawdzać Vag-iem, logi wrzucę na forum i będę prosił o analizę :mellow:

Opublikowano

Naprawdę tak ciężko jest zajrzeć tu?:

http://a4-klub.pl/index.php?/forum/31-diagnostyka-vag/ ?

Wątek o TDI podwieszony, w 1.8T wystarczy spojrzeć jakie pełne logi wrzucają inni.

Edytowane przez Armi

Opublikowano

I tak zrobiłem. Skutkowało to wyświetlaniem na Fisie i podświetleniem klawiszy po włączeniu pozycji. Wszystko działa, nawet nie musiałem kodować. Ale sprawdziłem, czy łączy mi sie komp na wszelki wypadek i bangla.

Są dwie niewiadome. Jedna, to po wyłączeniu podświetlenia awaryjki etc radio dalej pracuje i nie gaśnie podświetlenie zmieniarki, a powinno wszysko się wyłączyć.

Druga sprawa, to łapie mi tylko jedną stację radiową, być może przyczyna tkwi w kablach w bagażniku - źle podłączone?

Ile anten wchodzi ci do radia jeden kabel czy 2

naciepane z GT-I9195

Teraz mam dwie, FM z przejściówka i taką drugą z wtyczką coś w stylu GPSa, jest lepiej, łapie 5 stacji :grin:

Druga sprawa, to po zamknięciu auta, odczekaniu chwili, jak zgaśnie awaryjka, lusterko etc nawi dalej chodzi, chodzi i po 5 min. dalej chodziło. A raz wyszło tak, że zgasło kilka sekund po awaryjnym. Co może być na rzeczy?

Kolejna sprawa, to wtyczka od anteny GPS, w instalacji auta mam obudowaną taką plastikiem, zdjąć ten plastik, żeby weszła do radia, czy szukac przejściówek?

Do GPS zdejmij plastik i jest oki. Jeśli chodzi o fm to musisz mieć podłączone zwykła fm i druga w tym samym gnieździe nazywa się diversyti czy jakoś tak żeby radyjko dobrze zbierało i nie trzeszczalo itp.

naciepane z GT-I9195

Opublikowano

Generalnie mam w tym samym gnieździe. Jedna obok drugiej, białe gniazdo z dwoma wejściami w rnse. Na tej diversity odbiera lepiej niż na samej FM. Na FM mam tylko "Jedynkę"

a na diversity łąpie jeszcze 4 stacje. Tyle, że ta wtyczka diversity nie wchodzi do gniazda w rnse jakoś płynnie, troszkę z oporem i gołym okiem widać, że nie pasi odpowiednio, ale coś tam łapie skoro są 4 stację więcej.

Kolejna sprawa, to to wyłączanie, gdzieś czytałem o pinach w kostce D. Są źle podpięte, trzeba je zamienić z pinu 11 na 14 - to coś zmieni, skoro one są od wyciszenia telefonu?

Opublikowano

:hi: wiecie czy ktos jeszcze regeneruje tutaj przyciski od klimatronika naprzyklad ?

Opublikowano

:hi: wiecie czy ktos jeszcze regeneruje tutaj przyciski od klimatronika naprzyklad ?

Ja regenerowałem u kolesia z allegro, i wyszło to rewelacyjnie wraz panelem od radia.

Opublikowano

heh to nie tak łatwo w ogolę trafić recaro :decayed:

Opublikowano

heh to nie tak łatwo w ogolę trafić recaro :decayed:

no co Ty nie powiesz ? :grin:

Opublikowano

Startował z cena 4k

I o ile się nie mylę to fotel pasażera ma problemy z silniczkami