Opublikowano 5 Lutego 201511 l Siema Dzięki wielkie jutro się nim zajmę . Concert 3 nie dość że lepiej gra od 2 to i stacje lepiej zbiera . O wyglądzie nie wspomnę . Jak miałem adapter aux w zmieniare w concert 2 to i w 3 zabangla?w cIII podłączasz 3 kable ,nie potrzebny emulator,na wlepce radia jest wyszczególnione aux http://elsegra.com/Car%20pinouts/Audi.htm AUDI CONCERT EU B7 SOLO Elegansio
Opublikowano 5 Lutego 201511 l Ja muszę tylko przełożyć Ale jak coś, to będę pisał Grzechu co potrzebujesz Czekam na esp i szuflady w chromie i chcę przełożyć ze swoich podswietlenie. :-)
Opublikowano 5 Lutego 201511 l Panowie, czy s4 stoi szerzej niż a4? Domyślam się że nie, to jaki rozmiar papci ma s4, jakie et?
Opublikowano 5 Lutego 201511 l chcialby ktos zderzak tyl i przod ori sline ? bez pdc i spryskow, dokladka na przod byla robiona ale biedy nie ma ?
Opublikowano 5 Lutego 201511 l Czy może ktoś podpowiedzieć co za kable wychodzą mi z maski po praweej stronie "pasażera" zmieniłem maskę i nie wiem gdzie to podłaczyć
Opublikowano 5 Lutego 201511 l Czy może ktoś podpowiedzieć co za kable wychodzą mi z maski po praweej stronie "pasażera" zmieniłem maskę i nie wiem gdzie to podłaczyć grzanie sprysków zapewne. Jak nie miałeś wcześniej to nigdzie tego nie podłączysz, chyba że wyrezasz grzane spryski, opis jest w warsztacie w temacie o spryskach mgłowych Edytowane 5 Lutego 201511 l przez biggman
Opublikowano 5 Lutego 201511 l Pany handluje tu ktoś wahaczami? Do a4 b6 komplet na przód za ile bym mógł wyrwać?
Opublikowano 5 Lutego 201511 l Pany handluje tu ktoś wahaczami? Do a4 b6 komplet na przód za ile bym mógł wyrwać?Wandej
Opublikowano 5 Lutego 201511 l Pany czy rozstaw kół s4 b6 rózni się od a4 b6? Jakie et koła jest standardowo w s4?
Opublikowano 5 Lutego 201511 l Pany czy rozstaw kół s4 b6 rózni się od a4 b6? Jakie et koła jest standardowo w s4? Jeżeli chodzi o oemowe avusy to et45 przy feldze 18'' , a szerokość jak sie nie mylę to 8 A co do rozstawu to buda A4 i S4 w B6 jest taka sama, więc rozstaw chyba też ten sam.
Opublikowano 5 Lutego 201511 l Pany czy rozstaw kół s4 b6 rózni się od a4 b6? Jakie et koła jest standardowo w s4? Jeżeli chodzi o oemowe avusy to et45 przy feldze 18'' , a szerokość jak sie nie mylę to 8 A co do rozstawu to buda A4 i S4 w B6 jest taka sama, więc rozstaw chyba też ten sam. napewno et45 a nie 43?
Opublikowano 5 Lutego 201511 l ...poszukaj i zapytaj w wątkach moja A4 tam napewno jakiś mistrz ma Avusy S4 B6.