jedrekx Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 nie przepadam za mercami, ale R129 ryje mi banie... http://otomoto.pl/mercedes-benz-sl-500-klasyk-merc-centrum-zamiana-C34483110.html :jerk:
bongod Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 Siema. Panowie jest ktoś z Sopotu ? Potrzebuje namiar na nocleg weekendowy w miarę tani i propozycje miejscowych melanżowni bo chcemy się spodlić z żoną urodzinowo .
nitroo Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 Matibat, a Ty za Treflem, czy Polfarmexem jesteś?
cocoo24 Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 Siema. Panowie jest ktoś z Sopotu ? Potrzebuje namiar na nocleg weekendowy w miarę tani i propozycje miejscowych melanżowni bo chcemy się spodlić z żoną urodzinowo . Grande Sopotiera
jedrekx Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 Siema. Panowie jest ktoś z Sopotu ? Potrzebuje namiar na nocleg weekendowy w miarę tani i propozycje miejscowych melanżowni bo chcemy się spodlić z żoną urodzinowo . pisz do Tomeksa, on ogarnia temat
matibati2 Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 Matibat, a Ty za Treflem, czy Polfarmexem jesteś? Ja wogole to z polfarmexu jestem ?
miszka Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 Pozia ma bezprzerwy jakies halo do nas ? Co proszę ? Problemy z czytaniem? Tapnięte z SGS5 Wujek PW czeka Wysłane z Ipka
Patryś Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 Pany po dwóch sezonach moje good yeary powiedziały że kończą kadencje. Powiedziałem sobie że już nie wywalę ponownie tyle kasy na dwa sezony więc co byście polecili w rozsądnej cenie i jakości. Oponki 18" I drugie. Mam 100 euraczy do wydania luźne i zastanawiam się na co by je tu wydać do auta. Jakieś pomysły.
dziadek Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 No idzie idzie , ale jak ktos leci w CH to tak musi byc
Radeksc Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 Przerabiał ktoś temat z piszczącym hamulcem? Myślałem, że zmiana na nowe tarcze i klocki pomoże, ale jednak nie Chodzi o lewy przód, stary klocek ścierał gdzieś połową okładziny od wewnętrznej strony, drugi był OK. Rozbierałem to już 2 razy i wszystko wygląda w porządku, a dalej piszczy. Gdy nacisnę hamulec ustaje. Tłoczek chodzi, nie jest zapieczony.
s3marek Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 Dzięki kumpel sie sam tutaj jutro zarejestruję i będzie dłubał swoją brykę.
miszka Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 (edytowane) Przerabiał ktoś temat z piszczącym hamulcem? Myślałem, że zmiana na nowe tarcze i klocki pomoże, ale jednak nie Chodzi o lewy przód, stary klocek ścierał gdzieś połową okładziny od wewnętrznej strony, drugi był OK. Rozbierałem to już 2 razy i wszystko wygląda w porządku, a dalej piszczy. Gdy nacisnę hamulec ustaje. Tłoczek chodzi, nie jest zapieczony. Mi jak nie raz piszczą to ogień tak 100km/h i hebel aż bląby z zębów lecą zawsze pomaga. Gdzieś czytałem że na klockach robi sie jakaś warstwa od delikatnego hamowania. Dlatego od czasu do czasu trzeba dobrze dać po heblach Wysłane z Ipka Edytowane 25 Marca 2015 przez miszka
RicS3 Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 http://allegro.pl/samsung-galaxy-s6-g920f-32gb-16mpix-lte-lollipop-i5191945272.html kurcze chciałem sobie tel zmienić ale trochę cena mnie przeraza , bo podobno fajny telefonik, poczekam aż spadnie o tysiaka Polecam S6, w wersji EDGE. Zajedwabisty jest, mam na sklepie wersję demo, bawiłem się na szkoleniu pełnoprawną wersją i powiem szczerze, że będzie to kosa pod żebra dla "japka".
Artur82 Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 Dobra od teraz kto cos tu napisze w Temacie BT i VIPÓW i innyc poleci do kosza!
kaju Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 Powie ktoś jaka moze być przyczyna pacjent avf 04 R Sent from my Iphone 6 wejdź w pierwszy post, zrobiłem tam odnośnik do kodów usterek, może coś Ci podpowie z tym pierwszym, bo ten drugi jakiś sporadyczny
Patryś Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 A pany taka zagadka. Ostatnio myłem auto i karcherem trochę poleciałem po zaciskach, całych hamulcach itp. Wsiadam do auta i piii error że się klocki kończą myślę ok gdzieś się woda dostała albo coś. Wpadam do garażu gaszę auto, palę na nowo wszystko ok. Jadę dwa dni później do PL i na trasie bang znowu klocki myślę co jest. Staje, gaszę auto, odpalam i ok. Ale kilka razy na trasie zaś to samo aż ciągle się świeciło. W PL zaś jeździłem cały dzień i nic a na wieczór zaś pach.. Ktoś coś?
dziadek Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 (edytowane) Pewnie ciśnieniem po czujniku dałeś i cos tam teraz nie łączy , rozłącz kabelek i podłącz jeszcze raz i zobacz wtedy Edytowane 25 Marca 2015 przez dziadek
WIŚNIA Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 (edytowane) Wtyczke od czujników klocków mogłeś którąś zalać i zware robi. [emoji6] nabazgrane z Tapatalka Edytowane 25 Marca 2015 przez WIŚNIA
Gość SpongeBob Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 ej ale albo mi się zdaje albo dziś padła tu większa frekwencja niż wczoraj na Batalionie
Rekomendowane odpowiedzi