laki83 Opublikowano 26 Marca 2015 Opublikowano 26 Marca 2015 (edytowane) chłopaki wymieniał ktos z was uszczelke drzwi ale nie ta co jest na drzwiach tylko tą co jest na budzie?bo chyba bede musiał wymienić a nie wiem jak sie do tego zabrac.musze zabrac sie za przód strona kierowcy Edytowane 26 Marca 2015 przez laki83
dziadek Opublikowano 26 Marca 2015 Opublikowano 26 Marca 2015 Dziadek, były parch Nosba był niedawno na sprzedaż może jeszcze jest Jedrek widzialem tego parcha, tragedia, NOsb go sprzedal i koles który go kupił juz chce go sprzedac Jeśli kogoś nie stać na utrzymanie (nie mam na myśli paliwa)/nie ma czasu/ochoty by dbać to projekt tak kończy.Przechodzi z rąk do rąk. Ja np. nie kupiłbym samochodu od osoby, która miała go krótko - za duże prawdopodobieństwo, że nie dbała, że użytkowała z nastawieniem: a co ja tam będę robił, niech sobie nowy właściciel robi. Teraz kupiłem S3, 5 lat u jednego właściciela. Jestem w tym aucie absolutnie zakochany. No wlasnie , od nosba bym kupił ale juz od następnych właścicieli ? Kto tam wie jakie trytki i patenty tam zastane
Wandej Opublikowano 26 Marca 2015 Opublikowano 26 Marca 2015 Dziadek jak silnik ok to pewnie bym go od Ciebie odkupił
Armi Opublikowano 27 Marca 2015 Opublikowano 27 Marca 2015 (edytowane) Dziadek, były parch Nosba był niedawno na sprzedaż może jeszcze jest Jedrek widzialem tego parcha, tragedia, NOsb go sprzedal i koles który go kupił juz chce go sprzedac Jeśli kogoś nie stać na utrzymanie (nie mam na myśli paliwa)/nie ma czasu/ochoty by dbać to projekt tak kończy.Przechodzi z rąk do rąk. Ja np. nie kupiłbym samochodu od osoby, która miała go krótko - za duże prawdopodobieństwo, że nie dbała, że użytkowała z nastawieniem: a co ja tam będę robił, niech sobie nowy właściciel robi. Teraz kupiłem S3, 5 lat u jednego właściciela. Jestem w tym aucie absolutnie zakochany. No wlasnie , od nosba bym kupił ale juz od następnych właścicieli ? Kto tam wie jakie trytki i patenty tam zastane Mówią, że podobnie bylo z siwkiem Poźka.Przechodził z rąk do rąk. Eh, rzeźnicy. Edytowane 27 Marca 2015 przez Armi
kris-krzysztof Opublikowano 27 Marca 2015 Opublikowano 27 Marca 2015 Zmiana skrzyni z 5 na 6 trzeba -łapę , wybierak, sprzęgło dwumas i coś jeszcze ? Półosie zostają stare ?
Blachu Opublikowano 27 Marca 2015 Opublikowano 27 Marca 2015 Zmiana skrzyni z 5 na 6 trzeba -łapę , wybierak, sprzęgło dwumas i coś jeszcze ? Półosie zostają stare ? potrzebny Ci rozrusznik, podkładka skrzyni. Wszystko pasuje P&P, półosie też. Rocznik masz chyba 04 wiec nie powinno byc problemów z licznikiem.
KoJ@K Opublikowano 27 Marca 2015 Opublikowano 27 Marca 2015 Benzyna ekstrakcyjna, albo Tar&Glue. A z jakiej powierzchni?
KoJ@K Opublikowano 27 Marca 2015 Opublikowano 27 Marca 2015 W sensie z karoserii? Jesli tak to spokojnie mozesz uzyc cos z tych dwoch ww.
Artur82 Opublikowano 27 Marca 2015 Opublikowano 27 Marca 2015 zmywacz do paznokci weż od Elki i zmyjesz
Aron21 Opublikowano 27 Marca 2015 Opublikowano 27 Marca 2015 Oki dziękówka, mam nowy znaczek na doope i muszę stary zerwać [emoji6] Jest takie specjalne kółko Gumowe na wiertarke , nie niszczy lakieru ładnie taśma schodzi . Spytaj w sklepach z art.lakierniczymi . Koszt takiego kółka to ok.20zł a często się przydaje gdyż usuwa Ci pozostałości z taśmy z praktycznie każdej powierzchni
POWER-KRIS Opublikowano 27 Marca 2015 Opublikowano 27 Marca 2015 Jak się trafi z acetonem to sobie lakier załatwi. UJ z takimi poradami Wladi [emoji12]
KoJ@K Opublikowano 27 Marca 2015 Opublikowano 27 Marca 2015 Ewentualnie boszką. a to doope - skad to bierzecie i w ogole czy to cos konkretnego znaczy?
Rekomendowane odpowiedzi