franciszek Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) A macie może jakieś porównanie tych Philips x-treme vision +50% z normalnymi no bo cena dość spora 500/komplecik Jak dla mnie d*py nie urywają Robiliśmy porównanie na ścianie Turzolowe +50% na soczewce B8,Moje zwykle philipsy na bixach i Franciszka na zwykłym xenonie. Między Moimi a Turzola była niewielka różnica Franciszka świeciły jakby miał świeczki w lampach Napisz do H4m3ra odnośnie palników Grzesiek faktycznie na moich bixach zarniki sa wymeczone:-) :-) Dawid dobra cena ja w IC po znizkach wy.....galem 720 pln-ow Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez franciszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bidzio1 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Witam panowie niepotrzbuje ktoś soczewek bix na przeróbkę. Mam te z b8 oraz hella 3 z a8, a6 c7 itp Pytam tu bo batalion zamknięty a może ktoś potrzebuje. Na dniach wystawiam ogłoszenie. Jak coś to pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 ile chcesz a to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s3marek Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 W jakiej cenie te z C7? podejdzie to do lamp w B8? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Pany nie ma ktoś zagłówka czarnego materiałowego na sprzedaż?mój grzechocze3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bidzio1 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 ile chcesz a to? W jakiej cenie te z C7? podejdzie to do lamp w B8?Panowie piszcie PW który model chcecie. Cena 140zl komplet z wysyłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Pany nie ma ktoś zagłówka czarnego materiałowego na sprzedaż?mój grzechocze3 mam i nie przypominam sobie żeby grzechotał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 chce ktoś sterownik PDC 8 kanałowy? oddam za 140zł z wysyłką, mogę dorobić wiązkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Pany nie ma ktoś zagłówka czarnego materiałowego na sprzedaż?mój grzechocze3 przód czy tył ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Pany nie ma ktoś zagłówka czarnego materiałowego na sprzedaż?mój grzechocze3przód czy tył ?przód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dydek1 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Witam stuka mi w kolumnie kierowniczej i pora ją wymienic ....niestety jeszcze nie sprawdziłem jaka mam ale pytam w ciemno widze ze jest duzo końcówek tych kolumn i rozbieżnosci cenowe .....kolumny były takie same w zależności od pojemnosci aut??? pytam bo moge w miare tanio wyrwac od 3.0 asn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Christiano Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Pany nie ma ktoś zagłówka czarnego materiałowego na sprzedaż?mój grzechocze3przód czy tył ?przód to nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feniks Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 potrzebuję na wczoraj 2 lampki białe na podświetlenie nóg przód, najlepiej z wtyczkami, jak się komuś walają to proszę PW Wysłane z mojego LG-D802 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Kaju powinien mieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Którego mam szczelic za to że mnie w pieszym poście nie ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 (edytowane) a to Skody też się łapią do divisionu? Edytowane 13 Kwietnia 2015 przez jedrekx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barrowiec1 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Szczelaj pokolei, jak leci... Kiedyś kumpel mi mówił "lepiej żeby niewinny dostał w pysk, niż winnemu miało się upiec" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi