Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tomekhxc witamy w divisionie :hi:

:friends: tnx :hi:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

Opublikowano

Witam :hi:

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

Tylko ciekawe jak z trwałością :kox:

Wszystko zależy od tego jakie są łączenia. Do wyboru jest twardość gumy w tulejach albo street density albo race.

Tutaj na przykład: http://store.034motorsport.com/034motorsport-density-line-adjustable-upper-control-arm-kit-b5-b6-b7-c5-audi-a4-s4-rs4-a6-s6-rs6.html

są łożyska typu uniball, które jeszcze bardziej wpływają na "bezpośredniość" układu i "responsywność".

Oczywiście z czasem i one się wyrabiają i trzeba je wymieniać. Im cięższy samochód tym szybciej to pada. Plus na jakiej oponie się jeździ.

Pamiętam jak w rajdówce powymieniałem gumy w wahaczach na uniballe. Minimalny ruch kierownicy i od razu czuć jak całe auto idzie w stronę, w która skręcasz.

Temat rzeka.

Do samochodów do jazdy na codzień kupiłbym ten pierwszy zestaw, który wrzucałem Suliemu. Negatyw -1,5 wcale tak szybko opony nie zje.

tyś widział rajdówkę :grin:

Panowie ostrzegam przed kupowaniem rur-przewodów z ZAMIENNIKA do turbo :facepalm: jeden sylikonowy rozpadł sie po pół roku a drugi po tygodniu -DRAMAT :kwasny:

Edytowane przez Wąski

Opublikowano

Opublikowano

Tomek się od dawna wita w divisionie :D

Chyba ze miałeś na myśli ze przyjęty do division ?

A widzę ze zasady się teraz zmienily fantowski decyduje o wszystkim ? Z jakiej racji ? Osoby które wybierały auta do disizionu zostały zbanowany i zostałem tylko ja wiec z jakiej racji zostałem od tego odsunięty ?????

Edytowane przez jozek726

Opublikowano

nie wiem Józiu , tu raczej chodzi o przyjęcie ..składałem daaaawno i do was i teraz do fanty , teraz odpowiedz dostałem , a kto co jak i dlaczego to już nie wiem :hi:

Opublikowano

Tomek wiesz auto Twoje jest kox i w ogóle ale tu chodzi o sam fakt. Gdzie jest komisja do tego powołana ? Sam fanta nie może decydować za tym kto jest przyjmowany.

Opublikowano

czemu nie może Fanowski decydować?

Opublikowano

Tomek wiesz auto Twoje jest kox i w ogóle ale tu chodzi o sam fakt. Gdzie jest komisja do tego powołana ? Sam fanta nie może decydować za tym kto jest przyjmowany.

to już nie mnie osądzać , ja się tylko stosowałem do tego co pisze w pierwszym poście :hi:

Opublikowano

Tomek oczywiście ja nie mam nic do Ciebie , broń Boże ;)

Baszmak Ty w ogóle się nie odzywaj. Za grozenie ludzią przed BT powinieneś mieć już bawno bana. Wiec albo zamknij jadaczke albo napisze tam gdzie trzeba o te Twoje groźby przed BT.

Edytowane przez jozek726

Opublikowano

A widzę że ja już NIE JESTEM - rozumiem że komisja tak zadecydowała >?

Opublikowano

Panie Fantowski proszę o głos w mojej sprawie :whistling:

Opublikowano

tymczasem podaję składniki na muffiny z dynią :

. 1/2 szklanka bakalii (rodzynek, posiekanych fig i daktyli)
1/2 szklanki orzechów włoskich, posiekanych
1 i 1/2 szklanki mąki pszennej razowej
1/3 szklanki brązowego cukru
1 łyżeczka mielonych przypraw (cynamonu, kardamonu, gałki muszkatołowej i imbiru)
3/4 łyżeczki proszku do pieczenia
1/2 łyżeczki sody oczyszczonej
1/3 łyżeczki soli
2 jajka
3/4 szklanki drobno startej surowej dyni
1/2 szklanki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia (lub oleju roślinnego)
1/2 szklanki płynnego miodu

Edytowane przez R7 JAREK

Opublikowano

Przepraszam ze zakloce ta ciekawa dyskusje ale mam takie szybkie pytanie -szybka odpowiedz. Kto ogarnia na forum temat podlaczenia BT ? Wiem ze sa 2 tematy i kto jest autorem a tak pozatym ktos to jeszcze ogarnia ?

Opublikowano

Tomek się od dawna wita w divisionie :D

Chyba ze miałeś na myśli ze przyjęty do division ?

A widzę ze zasady się teraz zmienily fantowski decyduje o wszystkim ? Z jakiej racji ? Osoby które wybierały auta do disizionu zostały zbanowany i zostałem tylko ja wiec z jakiej racji zostałem od tego odsunięty ?????

Józiu ja też tego nie wiem i NA PEWNO sam nie będę sie w to bawić ! po 1 na pewno nie sam a po 2 nie mam na to tyle czasu. samym forum niestety nie żyje.

co do Tomka to widać od razu że furka kox a skoro juz wczesniej do Was wysyłał to nie omieszkałem się zrobić dla niego wyjątku, ma też status klubowicza więc chyba rozumiesz..

Opublikowano

O w koncu Division otwarty sie mozna przywitac :siema:

Edytowane przez biggman

Opublikowano

Tomek oczywiście ja nie mam nic do Ciebie , broń Boże ;)

Baszmak Ty w ogóle się nie odzywaj. Za grozenie ludzią przed BT powinieneś mieć już bawno bana. Wiec albo zamknij jadaczke albo napisze tam gdzie trzeba o te Twoje groźby przed BT.

Edytowane przez poziek

Opublikowano

Czy "tył" fotela recaro B6/B7 jest taki sam jak np. w fotelach sport od B7 ?

Muszę jeden wymienić, a cena w ASO pewnie powala...