Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pany nietypowa oferta :decayed: Nie ma ktoś 17` alu wypozyczyć na 2 tygodnie na przełomie sierpnia i września? W zamian oddaję rotory :decayed:

Z gumowcami masz te Rotory? Jeśli tak to mam na wymiane ori 17'' i w tym terminie mi pasuje

Tak z gumami ale inne na osiach są. Bieżnika pewnie tyle samo bo obydwa kpl nówki w tamtym roku zakładane ale przód potenzy tył federal :kwasny:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pany nietypowa oferta :decayed: Nie ma ktoś 17` alu wypozyczyć na 2 tygodnie na przełomie sierpnia i września? W zamian oddaję rotory :decayed:

Z gumowcami masz te Rotory? Jeśli tak to mam na wymiane ori 17'' i w tym terminie mi pasuje

Tak z gumami ale inne na osiach są. Bieżnika pewnie tyle samo bo obydwa kpl nówki w tamtym roku zakładane ale przód potenzy tył federal :kwasny:

mam 15 :decayed:

Opublikowano

Panowie jezdzi ktos moze B6 z wahaczami zrobionymi na poliuretanach i moze sie cos wypowiedziec z doswiadczenia na ten temat?

Słyszałem że poliuretanowe zamienniki są zbyt sztywne i szybko leci wszystko co gumowe w wielowahaczu. Generalnie nie polecają ludzie
Opublikowano

mam 15 :decayed:

Tylko opona by weszła :decayed:

Opublikowano

Mam bez gum, proste tylko stan do odnowienia

witam serdecznie mam do obchnięcia ori zderzak S4 przedni z kratkami pod halogeny kratką środkową spryskami i wszystkimi zaślepkami., kolor srebrny ale do malowania

Są jacyś chętni :hi:

Daj cenę i foto na pw.
Opublikowano

frampol%202k15_zpsuiihtycw.jpg

Opublikowano

:hi:

Opublikowano

Siema . Panowie jakie się u nas ciśnienie nabija w klime?

Opublikowano

Siema . Panowie jakie się u nas ciśnienie nabija w klime?

normalnie

Opublikowano

Ale ile :) bo nie ma w spisie na automacie akurat a4 b6 :)

Opublikowano

Bongod ja nie wierzę czasem w twoje pytania :grin:

Opublikowano

Bangod masz na myśli ilość czynnika?

Opublikowano

Chyba tak . Mam dostęp do tej maszynki i chciałem napełnić po kriomu :).

Opublikowano

Podnieś maskę do góry, na jej dole masz tabliczkę na której jest podana ilość czynnika r134a. Bynajmniej u mnie tak jest :P

Opublikowano

Ok zerknę dziex

A ile jest u Ciebie?

Edytowane przez bongod

Opublikowano

Dokładnie nie pamiętam teraz, ale chyba 480-530. A nie mam teraz jak sprawdzić tego.

Edytowane przez Blachu

Opublikowano

Ok zobaczymy co z tego wyjdzie :D .

Opublikowano

Ok zobaczymy co z tego wyjdzie :D .

Tu masz foto :-)

04ed09461619f240b595a551f02cfb14.jpg

naciepane z GT-I9195

Opublikowano

Dzięki dziś będę walczył :)

Opublikowano

Mam bez gum, proste tylko stan do odnowienia

witam serdecznie mam do obchnięcia ori zderzak S4 przedni z kratkami pod halogeny kratką środkową spryskami i wszystkimi zaślepkami., kolor srebrny ale do malowania

Są jacyś chętni :hi:

Daj cenę i foto na pw.

J

Jadę do Chorwacji i chcę po prostu założyć mniejsze koła na wyjazd żeby mnie tak mocno nie wytelepało :wink: Nie chcę kombinować tylko jakby ktoś miał 17` na których śmiga to chętnie zamienię się na 2 tygodnie na moje rotory 19` :wink: