Opublikowano 4 Lipca 201511 l Byłem na VAG'u. Pokazało jakieś zwarcie na czujniku. Jutro zrzucę osłonę i zobaczę co tam może zwierać czujnik masz na chłodnicy klimy ,po lewej stronie,możliwe że nie masz czynnika,podjedź gdzieś niech ci spradzą szczelność
Opublikowano 4 Lipca 201511 l Gdyby ten czujnik siadł to by się econ cały czas świecił , nie włączył byś klimy . Ja przynajmniej tak miałem .
Opublikowano 4 Lipca 201511 l Wszystkie przyciski na panelu działają. Gdy ustawię temperaturę na 18* dmuchawa dmucha jak głupia tylko gorącym. Jadę za chwilę na warsztat. Zobaczymy co w trawie piszczy. A i tak miałem jechać bo IC ma cały zalany jakimś olejem... Co może brudzić IC na zewnątrz? Mam ori montowany pod lampą...
Opublikowano 4 Lipca 201511 l Najprawdopodobniej masz nie szczelny IC i dlatego Ci sie sączy z niego olio. Chyba, ze np puscil wąż idący do niego i z węża leci na ICka.
Opublikowano 4 Lipca 201511 l no właśnie chyba coś leci na IC;ka. Bo w środku syfi nie było jak wsadzałem paluchy. Ale leci do kąpieli i zobaczę co dzieje się powyżej. Tam idą jakieś przewody- chyba wspomaganie Powoli rodzi się w głowie plan na mody...
Opublikowano 6 Lipca 201511 l Siemanko, ma ktoś może silniczki regulacji pod xenony. Chcę założyć bixy i samopoziom
Opublikowano 6 Lipca 201511 l Nie ma ktoś na zbyciu wtyczkę lustra wew 6pin 4B0971833 mam "zamiennik", wchodzi idealnie w lustro PW Siemanko, ma ktoś może silniczki regulacji pod xenony. Chcę założyć bixy i samopoziom może i bym miał a masz wiązke pod samopoziom?
Opublikowano 6 Lipca 201511 l Nie ma ktoś na zbyciu wtyczkę lustra wew 6pin 4B0971833 mam "zamiennik", wchodzi idealnie w lustro PWSiemanko, ma ktoś może silniczki regulacji pod xenony. Chcę założyć bixy i samopoziom może i bym miał a masz wiązke pod samopoziom? To byłbym chętny co do wiązki to się jeszcze okaże czy uda mi się ją z auta wyciągnąć
Opublikowano 6 Lipca 201511 l Nie ma ktoś na zbyciu wtyczkę lustra wew 6pin 4B0971833 mam "zamiennik", wchodzi idealnie w lustro PWSiemanko, ma ktoś może silniczki regulacji pod xenony. Chcę założyć bixy i samopoziom może i bym miał a masz wiązke pod samopoziom? To byłbym chętny co do wiązki to się jeszcze okaże czy uda mi się ją z auta wyciągnąć będzie ciężko - znam to
Opublikowano 6 Lipca 201511 l Pany potrzebuje pozyczyc na pare dni ok tygodnia lampy to b6, swoje wysylal do ogarnięcia. Ktos coś pw , wal śmiało moge pożyczyć
Opublikowano 6 Lipca 201511 l Panowie czy przy zdejmowaniu tylnego boczka trzeba sciagagc korbe, czy schodzi razem z boczkiem?
Opublikowano 6 Lipca 201511 l Panowie czy przy zdejmowaniu tylnego boczka trzeba sciagagc korbe, czy schodzi razem z boczkiem?Pewnie trzeba ściągnąć jak w golfie
Opublikowano 6 Lipca 201511 l Panowie czy przy zdejmowaniu tylnego boczka trzeba sciagagc korbe, czy schodzi razem z boczkiem? Trzeba. Zsuwa się plastik, a pod nim jest krzyżak.
Opublikowano 6 Lipca 201511 l Pany nietypowa oferta Nie ma ktoś 17` alu wypozyczyć na 2 tygodnie na przełomie sierpnia i września? W zamian oddaję rotory
Opublikowano 6 Lipca 201511 l Pany nietypowa oferta Nie ma ktoś 17` alu wypozyczyć na 2 tygodnie na przełomie sierpnia i września? W zamian oddaję rotory Z gumowcami masz te Rotory? Jeśli tak to mam na wymiane ori 17'' i w tym terminie mi pasuje
Opublikowano 6 Lipca 201511 l witam serdecznie mam do obchnięcia ori zderzak S4 przedni z kratkami pod halogeny kratką środkową spryskami i wszystkimi zaślepkami., kolor srebrny ale do malowania Są jacyś chętni Edytowane 6 Lipca 201511 l przez JotAeN