Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szanowny kolego ja juz to sam sobie ogarnalem i siedzie pije kawe w domu ;)

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nieźle. U mnie wymiana komutatora i łożyska 180.

Regulator 168 a rolka pewnie ze 300. Czyli 400 to dobra cena jak wszystko ok.

Opublikowano

Regenerowany 600 zł to odliczył 200

Opublikowano

Tylko ciekawe co to za czesci siedza w tym zregenerowanym...sam mechanik powiedzial mi zebym nie liczyl że posluzy tak dlugo jak ten ori i ze mam 1rok gwarancji, no ja zasugerowalem, ze przez najblizsze 3-4 lata nie zamierzam sprzedawac tego auta i wolalbym nie miec niespodzianek...

Powaznie zastanawiam sie nad poprawieniem uszczelnienia z tylu u gory gdzie jest u mnie napinacz rozrzadu, bo poci sie i leci olej prosto na katalizator i jak podnosze maske po jezdzie to az dymi sie i czuc ."zapach" palonego oleju :/ ale jeden mechanik powiedzial mi aby nie ruszac jak auto jezdzi i nie leje sie w wiekszych ilosciach bo jak zdejmie sie pokrywe celem zmiany uszszelki to moze okazac sie że cos tam ruszy sie czy cos w ten deseń i bedzie trzeba zmienic napinacz lancuch itp i wyjda wowczas duze koszta :(

Opublikowano

:hi: Panowie zarzuci ktoś linkiem do montażu tempomatu bo miałem go nie tak dawno a teraz szukam szukam i nie moge znaleźć :/

Opublikowano

11665501_867999119946699_279607969677134

Edytowane przez Przemots

Opublikowano

:hi: Panowie zarzuci ktoś linkiem do montażu tempomatu bo miałem go nie tak dawno a teraz szukam szukam i nie moge znaleźć :/

Podwieszony w warsztacie.

Opublikowano

Bo fantazja jest od tego by bawić się ...

Opublikowano

11665501_867999119946699_279607969677134

śliczny :kox:

:facepalm:

Opublikowano

Ktoś coś potrzebuje do B6?

Opublikowano

chciałbym blachę na filtrze powietrza zamienić na taka folią od temperatury gdzie mogę takie coś kupić

Edytowane przez mlodziak22

Opublikowano

w weekend podłączyłem leżącą od roku manetkę tempomatu, a dzisiaj na obwodnicy postanowiłem przetestować i... u mnie działa (a obawiałem się o ten czujnik na sprzęgle bo u niektórych i to było trzeba poprawiać tj. kupować) żelazna zasada w zakładce Engine w VAGu należy aktywować Tempomat, potem autko wyłączyć i włączyć i powinno hulać ;)

Opublikowano

to jest przecież procedura.

Opublikowano

Nie ma ktoś białego jasnego i ladnego zbiorniczka płynu chłodniczego do B6? Mam auto z początku produkcji to ten z B7 nie pasuje:/ nie da sie go zamontować:/

Edytowane przez Zemis

Opublikowano

ja chyba mam

Opublikowano

w weekend podłączyłem leżącą od roku manetkę tempomatu, a dzisiaj na obwodnicy postanowiłem przetestować i... u mnie działa (a obawiałem się o ten czujnik na sprzęgle bo u niektórych i to było trzeba poprawiać tj. kupować) żelazna zasada w zakładce Engine w VAGu należy aktywować Tempomat, potem autko wyłączyć i włączyć i powinno hulać ;)

:kox:

Nie myślałeś nigdy, żeby zostać bajkopisarzem monologów nie na temat? :decayed: Bo Ameryki nie odkrywasz swoimi postami ^_^

Opublikowano

:kox:

Nie myślałeś nigdy, żeby zostać bajkopisarzem monologów nie na temat? :decayed: Bo Ameryki nie odkrywasz swoimi postami ^_^

:decayed::kox:
Opublikowano

Nie ma ktoś białego jasnego i ladnego zbiorniczka płynu chłodniczego do B6? Mam auto z początku produkcji to ten z B7 nie pasuje:/ nie da sie go zamontować:/

zbiorniczek płynu chłodzącego w ASO to ok 70-80zł... kupowałem do swojego auta w kwietniu

Opublikowano

Aha a jakiś numerek tego masz?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Nie ma ktoś czasem idealnych boczków pod elektrykę tył? Najlepiej komplet przód, tył. Chyba, że tylko tył w kolorze soul.