Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Chętny ktoś na dystanse przelotowe 20mm razem ze śrubami 5x112 pierścień centrujący 57.1, firma dystom. Kupione jakieś 3mce temu. 4 sztuki cena 250zł.

Edytowane przez dariuszqw
  • Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie potrzebuje osprzętu xenona w środku, chodzi mi o kable, ma ktoś coś ?

Opublikowano

Witam.

Panowie czy ktos z Was sie orientuje czy wykladzina podlogowa z Seat Exeo pasuje do B6 ?

Opublikowano

pisz do kolegi Gwerty ,przerabia lampy to może ma jakieś wiązki

Opublikowano

Ile dajesz?

Opublikowano

Ile chcesz , Twój towar Twoja cena.

Opublikowano (edytowane)

Ja mam takie wnętrzności z bixów, ale nie wiem czy wiązka pasi też do xena ?!

male_573b53177221adc53670ae164f67.jpg

male_c3c45ece2d887e63b3fe78a8dc4.jpg

Edytowane przez KoJ@K
Opublikowano

Panowie półosie z exeo pasują wszystkie do b6 ? czy jak to wygląda ?

Opublikowano

Panowie półosie z exeo pasują wszystkie do b6 ? czy jak to wygląda ?

Pasują z diesla, manual. Mam takowe w aucie

Opublikowano

Super dzięki akurat znalazłem ciekawe z 2.0tdi :)

Opublikowano

lampy b7 sedan:

ba26df39c5505212.jpg

bf6f84df39a9fa37.jpg

67ecd875ee733daa.jpg

111bba1e6220cdf5.jpg

e656b4c9cfbf9649.jpg

dbf0f4ac7cff5cf7.jpg

ba3f8b69d2de2aa0.jpg

a382e0c26fad52a2.jpg

Opublikowano

Słabo się zgrywają niestety. Ale opcja ciekawa i aż dziwne, że tyle czasu nikt się tego nie podjął. :wink:

Opublikowano

bo w sedanie nie da się idealnie zgrać lini. lampy w błotniku maja górna krawędź opadającą i nie da sie wkładu z ledami podnieść wyżej.

Opublikowano

Panowie, czy pęknięta rura egr, moze być powodem spadku efektywności hamulców?

https://www.google.pl/search?q=kolanko+EGR+-+rura+dolotu+a4+b6+AWX&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj7j4rMtY7LAhXBKw8KHddXAj8Q_AUIBygB&biw=1440&bih=785#imgrc=eUgmiqKlFrXq0M%3A

przy okazji, ma ktoś taką rure na sprzedaż?

Opublikowano

Ta rura nie ma nic wspólnego z hamulcami. ale pod nią jest wacumpompa... zobacz czy króćce całe.

Opublikowano (edytowane)

https://www.google.pl/search?q=kolanko+EGR+-+rura+dolotu+a4+b6+AWX&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj7j4rMtY7LAhXBKw8KHddXAj8Q_AUIBygB&biw=1440&bih=785#imgrc=eUgmiqKlFrXq0M%3A

Lub mozesz sprawdzic jeden maly zaworek (nie wiem jaka jest jego poprawna nazwa)

Znajduje sie on zaraz na wezu podcisnienia , ktory przebiega kolo kolektora ssacego. Maly , okragly czarno-bialy zaworek z obu stron wezyk podcisnienia. Zdejmij wezyk z obu kroccow i obetnij je tak okolo centymetr z kazdej strony. Moze byc juz zparcialy , miekki ten wezyk na koncach i puszcza podcisnienie. Ja tez mialem bardzo slabe heble kiedys a pozniej wogole pedal sie twardy zrobil i mechaniory juz sie za wymiane Servo brali az sie znalazl jeden madry , obcial troche wezyk i wsio smiga po wsze czasy.

Edytowane przez marcin9680
Opublikowano

Lub mozesz sprawdzic jeden maly zaworek (nie wiem jaka jest jego poprawna nazwa)

Znajduje sie on zaraz na wezu podcisnienia , ktory przebiega kolo kolektora ssacego. Maly , okragly czarno-bialy zaworek z obu stron wezyk podcisnienia. Zdejmij wezyk z obu kroccow i obetnij je tak okolo centymetr z kazdej strony. Moze byc juz zparcialy , miekki ten wezyk na koncach i puszcza podcisnienie. Ja tez mialem bardzo slabe heble kiedys a pozniej wogole pedal sie twardy zrobil i mechaniory juz sie za wymiane Servo brali az sie znalazl jeden madry , obcial troche wezyk i wsio smiga po wsze czasy.

dzięki

Ta rura nie ma nic wspólnego z hamulcami. ale pod nią jest wacumpompa... zobacz czy króćce całe.

tam jest ok wszytsko

Opublikowano

dzięki

tam jest ok wszytsko
Aha ok to szukaj przy pompie vacum jak juz kolega wspominal.
Opublikowano

to już zdiagnozowane, dzięki

Problem w tym ze rano odpalam , auto zero mocy i czarno za mną, teraz zlokalizowałem kolanko egr przedmuch, pęłko, póki co na szybko taśmą zakleiłem, ale musze wymienić

Opublikowano

to już zdiagnozowane, dzięki

Problem w tym ze rano odpalam , auto zero mocy i czarno za mną, teraz zlokalizowałem kolanko egr przedmuch, pęłko, póki co na szybko taśmą zakleiłem, ale musze wymienić

Jak bys chcial zamawiac takie kolanko w ASO to pytaj tylko od A3 bo jest sporo tansze a nizeli z B6 a niczym sie nie rozni.