Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobiłem zmianę frontu z seri na sline do tego progi i listwy drzwiowe w kolor oraz tylny zderzak w kolor + dokładka z b7 tylko jeszcze nie jej nie zamowiłem :D

Juz wiem dlaczego tak ładnie wygląda :kox:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Czy nie podłączona czarna kostka fotela - ta od czujnika zajętości fotela może mieć wpływ na to że fotel kierowcy nie grzeje?

Dziś podłączyłem u siebie grzane fotele i fotel kierowcy mi nie grzeje. Fotel pasażera grzeje normalnie.

Jak przełożyłem pin od czujnika temperatury z fotela pasażera pod pin od czujnika temperatury fotela kierowcy to fotel kierowcy zaczął grzać.

Wychodzi że mam walnięty czujnik temperatury w fotelu kierowcy, a może ma coś do tego nie podpięty czujnik zajętości fotela, a może ktoś ma jeszcze inny pomysł???

Opublikowano

:kawa::hi:

Opublikowano

Ktoś wie jaki numer ma poduszka skrzyni biegów w awx?

Opublikowano

Cze

Cos tam się dzieje[emoji14] e7e03ea4fed80f6d40315091df29bb09.jpg

Nie walaja się komuś po garażu dwie zębatki ?59da25c3122199c058c84550c04ef4f5.jpg

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

I wchodzi Ci na to zdes elegancko? Sylikony mogles czarne zapodac. :D

Opublikowano

Troszke trzeba belkę podciac,chciałbym go dac niżej ale chł klimy mnie blokuje a i tak juz opusciłel ja na sam dół.

32332d9333538e9614826e08814ea3c3.jpg

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Witam w fajniedzialek.

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Czy nie podłączona czarna kostka fotela - ta od czujnika zajętości fotela może mieć wpływ na to że fotel kierowcy nie grzeje?

Dziś podłączyłem u siebie grzane fotele i fotel kierowcy mi nie grzeje. Fotel pasażera grzeje normalnie.

Jak przełożyłem pin od czujnika temperatury z fotela pasażera pod pin od czujnika temperatury fotela kierowcy to fotel kierowcy zaczął grzać.

Wychodzi że mam walnięty czujnik temperatury w fotelu kierowcy, a może ma coś do tego nie podpięty czujnik zajętości fotela, a może ktoś ma jeszcze inny pomysł???

Nie ma znaczenia podpięcie kostki od pasów do grzania dupek :) ,sam mam odpięte i grzanie działa bez problemu :)

Opublikowano

Nie ma znaczenia podpięcie kostki od pasów do grzania dupek :) ,sam mam odpięte i grzanie działa bez problemu :)

Podejmij komp i sprawdź jaka temp ma siedzenie kierowcy. U mnie jest podobnie mam zwarty czujnik który pokazuje że ma 120 stopni no i siedzenie dzięki temu nie grzeje :-(

naciepane z GT-I9195

Opublikowano

OK sprawdzę dzięki za info

Opublikowano

Cos tam się dzieje

Halogeny Ci nie wejdą jak tak kolanka szeroko wyprowadzone ;)
Opublikowano

To chciałem napisać właśnie :) powinno być załamanie po stronie kierowcy ;)

--------------------------------------------OOOO------------------------------------------

Opublikowano

Cos tam się dzieje
za dużego rogala zawinołeś po lewej zderzaka nie upchasz :decayed:
Opublikowano

Dlatego pytalem czy na to zdes elegancko wchodzi. ;)

Opublikowano

Wymieniał ktoś kiedyś sztyce kolumny kierowniczej?

http://img15.allegroimg.pl/photos/oryginal/50/82/77/70/5082777082

Mam pukanie z lewej strony na nierównościach.

Wahacze, amory, kolumne wykluczyłem.

Nowe drążki, końcówki a puka dalej.
To może być to?

Opublikowano

Idę sobie i widzę coś co w mojej okolicy preferuje się na 1 be :)0a1c4ed20aa7366371c0af1afcd6717e.jpg

--------------------------------------------OOOO------------------------------------------

Opublikowano

ale urwał ....

Szkoda auta

Opublikowano

Przeciez obok mial zjazd po palecie "wybudowany", pewnie nie zauwazyl. ;)

Opublikowano

Miska leżała osobno :). Ktoś miał niezła majówkę a raczej ma.