Rafal1988Lodz Opublikowano 23 Września 2016 Opublikowano 23 Września 2016 moim zdaniem zderzaki i inne plastiki malowane będą miały inny odcien. Miałem b6 czerwona i zderzaki względem karoserii miały inny odcien. Taka moja sugestia. A ktoś pomoze w sprawie tego wzmaka kolega chce wzmacniacz co ma 2 wtyczki a ja mam z 3 wtyczkami podpasuje do niego czy musze mu dac z 2? mowa o wzmaku antenowym sedan. przy tylnej szybie
kaman Opublikowano 23 Września 2016 Opublikowano 23 Września 2016 Mamy weekend! [emoji898][emoji16] Z tej okazji mam dwa pytania. Po pierwsze chciałem dzisiaj sprawdzić poziom oleju i zonk - wajcha od maski jest luźna. Także puściła linka albo po prostu spadła. Jak teraz podnieść maskę żeby sprawdzić linkę? Jak zdejmę osłonę silnika to uda mi się od spodu otworzyć maskę czy może być cieżko? Rozumiem ze poszycie w kabinie też musze zdjąć żeby sprawdzić czy linka siedzi na swoim miejscu przy dźwigni? Drugie pytanie: ostatnio byłem na męskich zakupach i dorwałem zderzak przedni z s4 z czujnikami i spryskiwaczami Cały uzbrojony (czyt. z pompka, itd), brakuje mi w sumie tylko wiązki którą bede musiał - jak domniemam - podciągnąć do kabiny. Co oprócz wiązki i przycisków w miejscu wizytownika musze jeszcze mieć aby wszystko banglalo? Mam instalacje w wersji Low przez duże "L" (cyt. by Domin) [emoji12] Wysłane z jabłka
Gregory87 Opublikowano 23 Września 2016 Opublikowano 23 Września 2016 Panowie mam w tej chwili auto u lakiernika i wszystko ładnie pięknie, ale plastiki które lakierował tzn zderzaki są dużo ciemniejsze niż cała reszta. Dopiero jak obejrzałem zdjęcia które zrobiłem rzuciło mi się to w oczy. Elementy nie są jeszcze na aucie więc nie mam odniesienia. To normalne? bo chyba zgłupiałem już Z autopsji powiem Ci, że minimalna(prawie niezauważalna) różnica w odcieniach będzie tylko przy oryginalnym lakierze a przy dobieranych w mieszalniach przepaść może być spora, aż będzie waliło po oczach, w słońcu tym bardziej.
damian92x Opublikowano 23 Września 2016 Opublikowano 23 Września 2016 Panowie mam w tej chwili auto u lakiernika i wszystko ładnie pięknie, ale plastiki które lakierował tzn zderzaki są dużo ciemniejsze niż cała reszta. Dopiero jak obejrzałem zdjęcia które zrobiłem rzuciło mi się to w oczy. Elementy nie są jeszcze na aucie więc nie mam odniesienia. To normalne? bo chyba zgłupiałem już Z autopsji powiem Ci, że minimalna(prawie niezauważalna) różnica w odcieniach będzie tylko przy oryginalnym lakierze a przy dobieranych w mieszalniach przepaść może być spora, aż będzie waliło po oczach, w słońcu tym bardziej. Ale zderzak wówczas ma odcień jaśniejszy czy ciemniejszy? Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Gregory87 Opublikowano 23 Września 2016 Opublikowano 23 Września 2016 (edytowane) Panowie mam w tej chwili auto u lakiernika i wszystko ładnie pięknie, ale plastiki które lakierował tzn zderzaki są dużo ciemniejsze niż cała reszta. Dopiero jak obejrzałem zdjęcia które zrobiłem rzuciło mi się to w oczy. Elementy nie są jeszcze na aucie więc nie mam odniesienia. To normalne? bo chyba zgłupiałem już Z autopsji powiem Ci, że minimalna(prawie niezauważalna) różnica w odcieniach będzie tylko przy oryginalnym lakierze a przy dobieranych w mieszalniach przepaść może być spora, aż będzie waliło po oczach, w słońcu tym bardziej. Ale zderzak wówczas ma odcień jaśniejszy czy ciemniejszy?Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Ciemniejszy bo ziarno inaczej pada na tworzywo sztuczne. Edytowane 23 Września 2016 przez Gregory87
kaju Opublikowano 23 Września 2016 Opublikowano 23 Września 2016 Mamy weekend! [emoji898][emoji16] Z tej okazji mam dwa pytania. Po pierwsze chciałem dzisiaj sprawdzić poziom oleju i zonk - wajcha od maski jest luźna. Także puściła linka albo po prostu spadła. Jak teraz podnieść maskę żeby sprawdzić linkę? Jak zdejmę osłonę silnika to uda mi się od spodu otworzyć maskę czy może być cieżko? Rozumiem ze poszycie w kabinie też musze zdjąć żeby sprawdzić czy linka siedzi na swoim miejscu przy dźwigni? Drugie pytanie: ostatnio byłem na męskich zakupach i dorwałem zderzak przedni z s4 z czujnikami i spryskiwaczami Cały uzbrojony (czyt. z pompka, itd), brakuje mi w sumie tylko wiązki którą bede musiał - jak domniemam - podciągnąć do kabiny. Co oprócz wiązki i przycisków w miejscu wizytownika musze jeszcze mieć aby wszystko banglalo? Mam instalacje w wersji Low przez duże "L" (cyt. by Domin) [emoji12] Wysłane z jabłka szarpnij energicznie grila z maski - powinien wyskoczyć bez ułamania uchwytów, potem płaską 13 i odkręcasz zamek - maska idzie w górę. nie ma za co co do siku lamp - dajesz mase, zasilanie na pin 2 kostki 10pinowej mce (pin ISO) i powinno ruszyćWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
rafi10612 Opublikowano 23 Września 2016 Opublikowano 23 Września 2016 Panowie mam w tej chwili auto u lakiernika i wszystko ładnie pięknie, ale plastiki które lakierował tzn zderzaki są dużo ciemniejsze niż cała reszta. Dopiero jak obejrzałem zdjęcia które zrobiłem rzuciło mi się to w oczy. Elementy nie są jeszcze na aucie więc nie mam odniesienia. To normalne? bo chyba zgłupiałem już Z autopsji powiem Ci, że minimalna(prawie niezauważalna) różnica w odcieniach będzie tylko przy oryginalnym lakierze a przy dobieranych w mieszalniach przepaść może być spora, aż będzie waliło po oczach, w słońcu tym bardziej. Ale zderzak wówczas ma odcień jaśniejszy czy ciemniejszy? Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Z dobieraniem lakieru bywa różnie. W jednej mieszalni miałem tak dobrany kolor ze z daleko było widać różnicę. Znowu w innej tak mi dobrali ze jest lekka różnica Żeby było idealnie to musisz cały samochód malować bo lakier świeży inaczej wygląda niż ten na aucie co ma powiedzmy 14 lat bo juz wyplowial Najlepiej to chyba na aucie malować i cieniowac elementy obok Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
biggman Opublikowano 23 Września 2016 Opublikowano 23 Września 2016 (edytowane) Ja wszystkie zderzaki i listwy malowałem po kodzie lakieru i wychodziło idealnie. Z tym dobieraniem lakieru to jakaś porażka, z kim bym nie rozmawiał to byli niezadowoleni.. Edytowane 23 Września 2016 przez biggman
rafi10612 Opublikowano 23 Września 2016 Opublikowano 23 Września 2016 Gdyby ktoś potrzebował to mam dekielki do alufelg różnego typu Mam również wkłady fotochrom od B7 do nowych aut Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Arturoo Opublikowano 23 Września 2016 Opublikowano 23 Września 2016 Siemanko Gdyby ktoś potrzebował to mam dekielki do alufelg różnego typu Mam również wkłady fotochrom od B7 do nowych aut Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Do avusa 3 potrzebuje 4 sztuki Panowie ile musiałbym dać za przekładkę AKE na BAU. Tak orientacyjnie??Z deszczu pod rynnę ........ Lepiej sie tego nie da ująć
JeJu Opublikowano 23 Września 2016 Opublikowano 23 Września 2016 http://otomoto.pl/oferta/audi-a4-1-8t-bex-quattro-190km-full-s-line-rns-e-sedan-xenon-ID6yu4Il.html handlarz ma kilka a4, malowane przednie blotniki bo rdza, malowany tylny zderzak i blotnik (obcierka), ostatni raz w ASO 209k km, standardowe wytarcia klimatronika , cena 24k bez kół, oplaca sie? wybieram sie po to jutro rano co myslicie o zaliczce na ten samochód poniewaz najpierw musiałbym sprzedac swojego diesla???
rrrudy25 Opublikowano 23 Września 2016 Opublikowano 23 Września 2016 (edytowane) Ładna sztuka,szkoda ze sedan Powiem ci tylko ze ja mam 335kkm i lekko!!! wytarta kiere z lewej strony i gałke (lekko) reszta jak nie uzywana . W którym roku te 209kkm było? Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane 23 Września 2016 przez rrrudy25
JeJu Opublikowano 23 Września 2016 Opublikowano 23 Września 2016 akurat tylko sedan mnie interesuje co do wytartej galki i kierownicy to jak kupowalem to kierownica i galka prawie nie byly wytarte a zrobilem 30k km przez 3 lata i widze ze wytarlem je bardziej i to pewnie przez to ze poca mi sie dłonie podczas jazdy na kierownicy za to np. fotela prawie w ogole nie zuzylem. oj nie wiem w którym roku te 209k było bo nie pytałem. do przebiegu podchodze z przymrużeniem oka. zresztą nigdzie b6 bex quattro sline w sedanie nie moge znalezc a ostatni jaki byl fajny to ten: http://allegro.pl/audi-a4-b6-1-8t-bex-261km-quattro-s-line-gaz-i6470977509.html#thumb/1tylko cena była troche za duza jak dla mnie, aczkolwiek mysle ze bylo warte swych pieniedzy
Rafal1988Lodz Opublikowano 23 Września 2016 Opublikowano 23 Września 2016 skąd ty tyle tych kapsli masz?
dydek1 Opublikowano 23 Września 2016 Opublikowano 23 Września 2016 Mamy weekend! [emoji898][emoji16] Z tej okazji mam dwa pytania. Po pierwsze chciałem dzisiaj sprawdzić poziom oleju i zonk - wajcha od maski jest luźna. Także puściła linka albo po prostu spadła. Jak teraz podnieść maskę żeby sprawdzić linkę? Jak zdejmę osłonę silnika to uda mi się od spodu otworzyć maskę czy może być cieżko? Rozumiem ze poszycie w kabinie też musze zdjąć żeby sprawdzić czy linka siedzi na swoim miejscu przy dźwigni? Drugie pytanie: ostatnio byłem na męskich zakupach i dorwałem zderzak przedni z s4 z czujnikami i spryskiwaczami Cały uzbrojony (czyt. z pompka, itd), brakuje mi w sumie tylko wiązki którą bede musiał - jak domniemam - podciągnąć do kabiny. Co oprócz wiązki i przycisków w miejscu wizytownika musze jeszcze mieć aby wszystko banglalo? Mam instalacje w wersji Low przez duże "L" (cyt. by Domin) [emoji12] Wysłane z jabłka ile taka przyjemnosc za uzbrojony zdesio s4? jak mozesz daj cynk na pw
Wandej Opublikowano 23 Września 2016 Opublikowano 23 Września 2016 Pany komuś zestaw 320/288mm hebli?
feniks Opublikowano 23 Września 2016 Opublikowano 23 Września 2016 Pany komuś zestaw 320/288mm hebli? Z samego tyłu nie masz?Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
kaman Opublikowano 23 Września 2016 Opublikowano 23 Września 2016 skąd ty tyle tych kapsli masz?To nie słyszałeś że ostatnio kapsle ginął? Felg z oponami już nie opłaca się ściągać, za dużo z tym roboty i cegły drogie dydek1 poszło PW Wysłane z jabłka
rafi10612 Opublikowano 23 Września 2016 Opublikowano 23 Września 2016 Jeszcze będziesz kupował u mnie swoje kapsle Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Wandej Opublikowano 23 Września 2016 Opublikowano 23 Września 2016 Pany komuś zestaw 320/288mm hebli? Z samego tyłu nie masz?Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka A no mam. Wal na pw:wink:Tapnięte z SGS5
Rekomendowane odpowiedzi