Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moze swirowac potencjometr w pedale gazu.

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Moze swirowac potencjometr w pedale gazu.

a vagiem da radę to sprawdzić?

Edit.

Nie wiem jak to dokładnie opisać ale to czuć w aucie i na pedale tak jakby sprzęgło się ślizgnęło i dopiero po chwili załapało.

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ma ktoś może u siebie zawieszenie 1BV ze sprężynami Eibach Pro Kit -30mm ?? Chciałbym zobaczyć jak to mniej wiecej siedzi w B6/B7 ;)

Na prokit zmień jeśli chcesz więcej komfortu. Jeśli chcesz niżej to sportline

Co do opon też mam na zimę Nexen i jest dobry a na lato to kupuję na dniach Federal, a co do mojego pytania czyli tak kupuję tarcze i osłony tarcz S4 do tego klocki S4 czy szukać a6 c6 bo nwm czy to ma znaczenie i wszystko montuję lajtowo na furę? :)

Nie kupuj Federala. a na pewno nie 595evo. Na śliskim jest armagedon

Opublikowano

dawid7737, dnia 12 Gru 2016 - 21:49, napisał:
Co do opon też mam na zimę Nexen i jest dobry a na lato to kupuję na dniach Federal, a co do mojego pytania czyli tak kupuję tarcze i osłony tarcz S4 do tego klocki S4 czy szukać a6 c6 bo nwm czy to ma znaczenie i wszystko montuję lajtowo na furę?

Aż tak? bo właśnie ss595 mam wybrane

Opublikowano

dawid7737, dnia 12 Gru 2016 - 21:49, napisał:

Co do opon też mam na zimę Nexen i jest dobry a na lato to kupuję na dniach Federal, a co do mojego pytania czyli tak kupuję tarcze i osłony tarcz S4 do tego klocki S4 czy szukać a6 c6 bo nwm czy to ma znaczenie i wszystko montuję lajtowo na furę?

Aż tak? bo właśnie ss595 mam wybrane

Tragedia. Tył zamiata jak głupi nawet z quattro

Tapnięte z SGS5

Opublikowano

Ma ktoś na handel zdrową przekładnie?? Najlepiej od exeo?

Opublikowano

Panowie jak przeciągnąć kable od lampek pod fotelami pasażerów na przód?

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

ja puszczałem razem z wiązką grzania i elektryki

Opublikowano

ja puszczałem razem z wiązką grzania i elektryki

Tzn?
Opublikowano

tzn pod fotelem masz zaślepkę gdzie podłączasz grzanie,elektrykę i airbag,dalej możesz ciągnąć kable wzdłuż tunelu lub zdejmij osłony progów i wzdłuż progów do przodu,mniej roboty przy progach ,ale i tak bez wyjęcia foteli będzie ciężko,ja miałem wyjęte i fotele i tunel bo kładłem wiązki grzania i elektryki foteli oraz tylne szyby w prądzie,więc od razu położyłem kable do lampek

Edytowane przez greg2505

Opublikowano

:hi:

Panowie mam pytanie. Chciałem z tyłu zamontować ori pdc tylko mam zderzak bez czujników. Wiadomo, otwory będę musiał wyciąć tylko jak zamocować czujniki? Coś takiego będzie ok?
http://allegro.pl/uchwyt-czujnik-parkowania-pdc-passat-b5-b6-sharan-i6586490462.html

Opublikowano

Koledzy, demontował ktoś maskownicę głośnika w desce rozdzielczej? Jakieś wskazówki? Bo nie chcę nic uszkodzić :wink:

Opublikowano

Koledzy, demontował ktoś maskownicę głośnika w desce rozdzielczej? Jakieś wskazówki? Bo nie chcę nic uszkodzić :wink:

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/292134-demontaz-montaz-wymiana-glosnika-centralnego-a4-b6-b7/

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Taka sprawa, takie pytanie. Czy lusterko foto z czujnikiem światła z B6-tki (zasadniczo chodzi o sam czujnik światła) będzie współpracowało z MCE z B7-mki i CLH będzie działało? Sporo osób przechodzi na MCE z B7 to pewnie ktoś wie ;)

Opublikowano

Nie wiem, czy MCE z B7 nie ma inaczej rozmieszczonych pinów przypadkiem.

Szukaj MCE z lit. F i nie będzie problemu

Opublikowano

Taka sprawa, takie pytanie. Czy lusterko foto z czujnikiem światła z B6-tki (zasadniczo chodzi o sam czujnik światła) będzie współpracowało z MCE z B7-mki i CLH będzie działało? Sporo osób przechodzi na MCE z B7 to pewnie ktoś wie ;)

Nie
Opublikowano

Dzięki :) czyli ewentualne przejście będzie miało miejsce przy ewentualnej wymianie szyby ;)

MCE F mam aktualnie.

Opublikowano

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/292134-demontaz-montaz-wymiana-glosnika-centralnego-a4-b6-b7/

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Dzięki wielkie kolego :hi:

Opublikowano

Dzięki :) czyli ewentualne przejście będzie miało miejsce przy ewentualnej wymianie szyby ;)

MCE F mam aktualnie.

Tak. Tylko PINologia czeka na Ciebie i to nie mała. Przeróbka każdej kostki. Jak już robisz swap na MCE N i szyby na tą od B7 to może warto pomyśleć nad tą pod czujnik deszczu

Opublikowano

MCE F mam aktualnie.

Tak. Tylko PINologia czeka na Ciebie i to nie mała. Przeróbka każdej kostki. Jak już robisz swap na MCE N i szyby na tą od B7 to może warto pomyśleć nad tą pod czujnik deszczu
No fajna sprawa szyba z b7 pod czujnik deszczu/zmierzchu + mce z b7

Trochę jest roboty parę pinów trzeba pozmieniać

MCE F mam aktualnie.

Jak masz mce f i lusterko z b6 pod czujnik zmierzchu to będzie wszystko ładnie śmigać do tego przełącznik auto + DRL w długich na 30% i jest full opcja