Opublikowano 27 Grudnia 20169 l Panowie znacie lepszy środek do tapicerki od poorboy's natural look? Używałem go jeszcze jak golfa miałem a teraz chciałem coś zmienić i kupiłem shiny garage satin look ale jest jakiś dziwny bo porobiły mi się plamy na desce rozdzielczej. Tak naprawdę w miejscach w których przykładałem fibrę po nałożeniu preparatu.
Opublikowano 27 Grudnia 20169 l Rudyy Doczekałeś się no nie powiem,naczekałem się trochę a teraz jeszcze na wlepę poczekam
Opublikowano 27 Grudnia 20169 l Potwierdzam, na czerwonym lżej pracuję. Na zielonym febi zawór sterujący przycinał się, spuscilem płyn a tam masę opiłków. Narazie plukanka i czerwony, ale pompa na wykończeniu. Swojego czasu masę pomp VW audi miało akcje serwisową, korozja zaworu sterującego. Możecie coś sensownego polecić? Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 27 Grudnia 20169 l Panowie prawdopodobnie mam do wymiany przegub wewnętrzny, telepie mi będą przy przyspieszaniu w zakresie prędkości 100- 140 i trochę w górę. Jakiej firmy przeguby polecacie? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 27 Grudnia 20169 l Siema Pany kupie zaciski przód pod 345mm macie gdzieś w dobrej cenie?
Opublikowano 28 Grudnia 20169 l Panowie prawdopodobnie mam do wymiany przegub wewnętrzny, telepie mi będą przy przyspieszaniu w zakresie prędkości 100- 140 i trochę w górę. Jakiej firmy przeguby polecacie? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka wymień całą półoś, za 100-150 zł kupisz w dobrym stanie. ja u siebie wymieniłem i spokój od 2 lat..
Opublikowano 28 Grudnia 20169 l Panowie prawdopodobnie mam do wymiany przegub wewnętrzny, telepie mi będą przy przyspieszaniu w zakresie prędkości 100- 140 i trochę w górę. Jakiej firmy przeguby polecacie? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka wymień całą półoś, za 100-150 zł kupisz w dobrym stanie. ja u siebie wymieniłem i spokój od 2 lat.. Szkoda mi całej półosi bo przeguby zewnętrzne mam nowe ale to ewentualnie mogę przełożyć do tych półosi. A macie jakieś sprawdzone źródło żeby nie kupić gorszego szrota niż mam?
Opublikowano 28 Grudnia 20169 l Ja mam sprawdzone zrodlo:) Napisz która strona i daj jakiś numer mam na pewno na 1 strone dobra polos
Opublikowano 28 Grudnia 20169 l Ja mam sprawdzone zrodlo:) Napisz która strona i daj jakiś numer mam na pewno na 1 strone dobra polosMuszę najpierw sprawdzić która to właśnie daje mi te objawy. Jak to w ogóle sprawdzić?
Opublikowano 28 Grudnia 20169 l kanal i poruszaj polosia być może będzie slychac strzelanie od wew przegubu
Opublikowano 28 Grudnia 20169 l kanal i poruszaj polosia być może będzie slychac strzelanie od wew przegubuDzięki, sprawdzę i się odezwę.Edit. Przy okazji zapytam, orientuje się ktoś ile może kosztować popielniczka 2din w kolorze soul w ASO bo nigdzie nie mogę znaleźć w ładnym stanie Edytowane 28 Grudnia 20169 l przez RicS3
Opublikowano 28 Grudnia 20169 l Uderz do Gwertego Od niego mam właśnie cały komplet lamp itp. tzm on mi przerabiał moje lampy na bixy.
Opublikowano 28 Grudnia 20169 l kanal i poruszaj polosia być może będzie slychac strzelanie od wew przegubuDzięki, sprawdzę i się odezwę.Edit. Przy okazji zapytam, orientuje się ktoś ile może kosztować popielniczka 2din w kolorze soul w ASO bo nigdzie nie mogę znaleźć w ładnym stanie Masakryczne są te Twoje pytania... Znajdź numer popielniczki, wpisz na stronie http://sklep.motorpol.pl/sklep i poznasz cenę chłopie... wszystko na gotowo.Aha, a bo pewnie o nr zapytasz popielniczki, więc: - zdejmij swoją i odczytaj, - wygoogluj, - odpal Etkę. Edytowane 28 Grudnia 20169 l przez nitroo
Opublikowano 28 Grudnia 20169 l kanal i poruszaj polosia być może będzie slychac strzelanie od wew przegubuDzięki, sprawdzę i się odezwę.Edit. Przy okazji zapytam, orientuje się ktoś ile może kosztować popielniczka 2din w kolorze soul w ASO bo nigdzie nie mogę znaleźć w ładnym stanie Masakryczne są te Twoje pytania... Znajdź numer popielniczki, wpisz na stronie http://sklep.motorpol.pl/sklep i poznasz cenę chłopie... wszystko na gotowo.Aha, a bo pewnie o nr zapytasz popielniczki, więc: - zdejmij swoją i odczytaj, - wygoogluj, - odpal Etkę. Chłopie nie sr** ogniem, może ktoś kupował i podrzuci cenę a jak nie będzie odpowiedzi to sobie poradzę. Forum jest od pytań a jak ktoś życzliwy to pomoże. Po co sobie życie utrudniać.
Opublikowano 28 Grudnia 20169 l tu masz z Exeo po przelocie niskim. Ten sam nr co w B6 i B7 bo te same auta. http://allegro.pl/seat-exeo-popielniczka-przednia-przod-8e0857951j-i5946140248.html
Opublikowano 28 Grudnia 20169 l tu masz z Exeo po przelocie niskim. Ten sam nr co w B6 i B7 bo te same auta. http://allegro.pl/seat-exeo-popielniczka-przednia-przod-8e0857951j-i5946140248.html Ooo, dzięki bardzo i nawet cena rewelacja.
Opublikowano 28 Grudnia 20169 l tu masz z Exeo po przelocie niskim. Ten sam nr co w B6 i B7 bo te same auta. http://allegro.pl/seat-exeo-popielniczka-przednia-przod-8e0857951j-i5946140248.html Ooo, dzięki bardzo i nawet cena rewelacja. Cena chyba normalna jak za czarną , tak myśle Pany może ma ktoś komplet to założenia czujników ciśnienia w oponach na sell? tak mnie naszło na jakieś nowości do padaki