Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Daj znać czy coś się zmieniło ;)

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Siema, chcę u siebie założyć grzaną kierę, obecnie wchodząc w kodowanie kierownicy mam możliwość zaznaczenia opcji kodowania grzania. Czy wystarczy, jak kupię samą kierownicę, czy muszę dokupić coś więcej?

Zawartość dodana 1 minute later

Dotyczy A6C6

Opublikowano

Orientuje się ktoś czy grill od S-line jest coś warty? 

Opublikowano

No jasne ze jest ! Ze 100 złocisz [emoji23]

Opublikowano

Zawsze to stówka bliżej do eski:)

Opublikowano

Cześć Panowie, mam pytanie jak to jest z ori hakiem? Trzeba podcinać zderzak pod ori hak? Jest w ogóle wersja zderzaka pod hak? Miałem wcześniej zwykły zderzak i z tego co pamiętam był podcięty, teraz mam s-line i założyłem go bez podcinania.

Opublikowano
Cześć Panowie, mam pytanie jak to jest z ori hakiem? Trzeba podcinać zderzak pod ori hak? Jest w ogóle wersja zderzaka pod hak? Miałem wcześniej zwykły zderzak i z tego co pamiętam był podcięty, teraz mam s-line i założyłem go bez podcinania.

Ja mam s4 zderzak i nie mam podpiętego. Acz kolwiek na zderzaku jest zaznaczone gdzie wyciąć.

naciepane z kalkulatora S7

Opublikowano

secio84, a normalnie gniazdo się opuszcza czy na siłę trzeba to jakoś wyciągać?

Opublikowano

Trochę zderzak odginam i wychodzi weź problemu

Zawartość dodana 0 minutes later

Ale będę to zmieniał żeby nie odginac zderzaka skieruje w dół i będzie Oki

Opublikowano
Trochę zderzak odginam i wychodzi weź problemu

Zawartość dodana 0 minutes laterAle będę to zmieniał żeby nie odginac zderzaka skieruje w dół i będzie Oki

Ale co skierujesz w dół? Nie chciałbym docinać zderzaka bo szkoda.
Opublikowano

Ale co skierujesz w dół? Nie chciałbym docinać zderzaka bo szkoda.

Mocowanie wtyczki skieruje w dół i wtyczkę będę wpisał od dołu i zderzaka wogole nie będę musiał ruszać

Opublikowano

Nie potrafię zwizualizować sobie tego sposobu:D muszę tam zajrzeć:)

Opublikowano

Złącze jest wysuwane z pod zderzaka chyba że masz jakoś na stałe ja całe złącze mam chwane pod zderzak u sam hak też jest wyciągamy

Opublikowano

Mam spod zderzaka wysuwane:)

Opublikowano

No więc żeby dobrze się to wysuwalo musisz odchylic zderzak rzynajmniej u mnie tak jest. I chcę to na stałe zostawić w zderzaku tylko skierowane w dół żeby od dołu wtyczkę wpisać

Opublikowano

Wymienione, potestowane i chyba przestał przeładowywać ? Przy okazji uprościłem instalację podciśnienia gdyż od dawna mam już tylko N75, wiec usunąłem podciśnienia od klapy gaszącej i EGR.

Opublikowano

Wszystkie przewody powymieniałeś? Ile w sumie metrów potrzeba i jaka to tam średnica idzie - 3mm czy 4mm :eusathink:??

Opublikowano
2 godziny temu, KoJ@K napisał:

Wszystkie przewody powymieniałeś? Ile w sumie metrów potrzeba i jaka to tam średnica idzie - 3mm czy 4mm :eusathink:??

Wszystkie prócz tych od podciśnienia do servo od hamulców. Dodatkowo upraszczałem instalację podciśnienia i tak na prawdę pozostawiłem tylko N75. Więc u mnie starczyło 1.5m tego wężyka. Teraz od trójnika za pompą vacu idzie wężyk do zaworku jednokierunkowego, następnie bezpośrednio do N75 a stamtąd do gruszki turbo. Żadnych innych trójników, zaworów czy zbiorników podciśnienia.

Zachowując normalną instalację 4m powinny spokojnie starczyć, góra 5m.

Fabrycznie powinny być wężyki o średnicy wew. 3.2mm ja mam u siebie wężyk nie gumowy, a poliuretanowy [taki sam typ jak do airride] o średnicy wew 4mm i musiałem go podgrzewać aby założyć.

Opublikowano

Panowie chciałbym zmienić u siebie w aucie nadkola, chodzi o to filcowe wygłuszenie, oryginalnie moja A4 nie miała zewnętrznego s-lina , a po założeniu zderzaków z pakietu okazało się ,że ori są kilka cm za krótkie i słabo to wygląda, powiedzcie jakich wygłuszeń szukać aby to grało ?

Może ktoś z Was dysponuje nr tych szmatek do auta z s-line, ciekawe czy nadkola z S4 by pasowały?;)

Opublikowano

Ra4al - dzieki :good: