Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Panowie poszukuje pilnie  pompy Haldexu o numerze 0AY 598 549 A proszę o informacje na pw dziękuje :) 

Edytowane przez Karol89

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie mam na oku zderzak przod do zakupu ale niestety goly z otworami na xenon i pdc.I teraz moje pytanie :

Dokupie pdc i wiazke i pod dolozeniu czujnikow w otwory, mocujac na ori uchwytach bedzie to wygladac jak ori?widzialem juz kilka takich dokladek i dziwnie te czujniki wystawaly...

I czy kupujac czujniki w innym kolorzw i je przemalowywujac nie zakloci to ich pracy, czy lepiej szukac w kolorze?

Z gory dzieki 

Opublikowano

Czujniki będą działać bez problemu. Nie widzę natomiast problemu, że niby coś nie będzie w otwory pasować, jak wsadzisz ori graty.

Opublikowano

Panowie ma ktoś może kontakt z Wojtek_A4?

Opublikowano

Panowie mam na oku zderzak przod do zakupu ale niestety goly z otworami na xenon i pdc.I teraz moje pytanie :

Dokupie pdc i wiazke i pod dolozeniu czujnikow w otwory, mocujac na ori uchwytach bedzie to wygladac jak ori?widzialem juz kilka takich dokladek i dziwnie te czujniki wystawaly...

I czy kupujac czujniki w innym kolorzw i je przemalowywujac nie zakloci to ich pracy, czy lepiej szukac w kolorze?

Z gory dzieki 

18 godzin temu, nitroo napisał:

Czujniki będą działać bez problemu. Nie widzę natomiast problemu, że niby coś nie będzie w otwory pasować, jak wsadzisz ori graty.

Dzieki.czyli rozumiem ze sposob ich mocowania pod ori otwory bedzie bdb i nic sie nie bd dzialo.

A co do 2 mego pytania odnosnie czujnikow moglby sie ktos wypowiedziec kto malowal badz nie malowal czujnikow?

Opublikowano
8 minut temu, dydek1 napisał:

odnosnie czujnikow moglby sie ktos wypowiedziec kto malowal badz nie malowal czujnikow?

mam u siebie malowane, montowałem takie czujniki w wielu wielu forumowych autach i nic się nie dzieje, normalnie malujesz, bylebyś centymetra szpachli na niego nie nawalił, bo wtedy bankowo nie będzie to funkcjonować, jak powinno.

Opublikowano
3 godziny temu, kaju napisał:

mam u siebie malowane, montowałem takie czujniki w wielu wielu forumowych autach i nic się nie dzieje, normalnie malujesz, bylebyś centymetra szpachli na niego nie nawalił, bo wtedy bankowo nie będzie to funkcjonować, jak powinno.

I wszystko co mnie interesuje w tym temacie

Opublikowano

Koledzy ma ktoś schemat elektryczny podłączenia panelu menu + navi, na forum znalazłem ale tylko opisane piny od pokrętła i przycisku menu a chciałbym podłączyć resztę od razu.

Opublikowano

Chcesz mieć mała navi w zegarach?

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Bez różnicy to dla mnie ale wolę jak jednak wszystko funkcjonuje

Opublikowano

Jak masz RNS to nie bardzo jest co zrobić z przyciskami navi. Jedynie mogą się podswietlac

Opublikowano

Aha czyli nie będą funkcjonalne, no trudno.

Opublikowano

Przycisk navi jest od małej navi w zegarach. Navi siedzi w bagażniku a cała nawigacja jest na fisie. Przy RNS masz navi na radiu i między zegarami

Opublikowano

Panowie chce założyć podwójny wydech z końcówkami ulter jaka jest najlepsza średnica montażowa do tłumika 2.5 lub 1.8 T ( nie wiem jeszcze jaki tłumik bd montować ) bo mam dylemat czy wybrać 55 czy 50?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano
Panowie chce założyć podwójny wydech z końcówkami ulter jaka jest najlepsza średnica montażowa do tłumika 2.5 lub 1.8 T ( nie wiem jeszcze jaki tłumik bd montować ) bo mam dylemat czy wybrać 55 czy 50?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Ja brałem 60[emoji6]
Opublikowano
Dnia 3.02.2017 o 09:41, RicS3 napisał:

Aha czyli nie będą funkcjonalne, no trudno.

Szukaj panelu z przyciskiem MENU

Opublikowano
Szukaj panelu z przyciskiem MENU

Gorzej chyba z zapalniczką pod panel
Opublikowano

Panowie jak wymontować okrągła poduszkę powietrzną z kiery (b8). Chcę ją jutro wysłać do obszycia a nie che nic uszkodzić ?

Opublikowano
3 minuty temu, Rederyk78 napisał:

Panowie jak wymontować okrągła poduszkę powietrzną z kiery (b8). Chcę ją jutro wysłać do obszycia a nie che nic uszkodzić ?

tu juz nie jest tak łatwo i sie nie odkręca nic , od tylu kiery sa takie dwie metalowe zawleczki one sa od poduchy i trzeba je jakoś podważyć i zrzucić