Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja miałem mce z b7 i tam musiałem dołożyć drugie przeciwmgielne żeby nie było błędu. I wtedy masz podwójne postoje postoje i przeciwmgłowe z lewej i prawej.
Nigdy nie było problemu

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zero problemow i dodatkowo za***iście wyglada ! :jerk:

Opublikowano
Powiem tak , to juz jest drugi raz w przeciagu jednego roku , dokladnie rok temu pod koniec grudnia na przegladzie technicznym przy probie sprawdzenia stanu hamulcow przez diagnoste , pekl przewod hamulcowy z prawej strony. Wspomne tylko , ze byl zakladany caly nowy komplet przewodow w oplocie firmy HELL i sam je zakladalem , porownujac przy tym ich dlugosc z ori przewodami co wszystko sie zgadzalo.
Po tym przypadku kiedy pekl mi jeden przewod z prawej strony zalozyelm ori , gumowy przewod tymczasowo i tak zwlekalem z wymiana ich na nowy komplet innej firmy tez w oplocie. Az wkoncu dzisiaj owy lewy przewod hamulcowy odmowil posluszenstwa.
W obu przypadkach owe przewody pekly , urwaly sie zaraz przy koncowce (nakretce) laczacej sie z tym krotkim , metalowym przewodem hamulcowym  , ktory wychodzi z zacisku hamulcowego , owe zaciski pochodza z S4 pod heble 345mm.
Teraz zalozylem obydwa przewody firmy WEZMOTO tez w oplocie , przy ich zakupie kiedy opisalem sytuacje producentowi co sie stalo z przewodem firmy HELL to tez byl zaskoczony i oswiadczyl , ze powiadomi o tym fakcie producenta HELL.
Nowe przewody firmy WEZMOTO sa grubsze od tych HELL , nie wiem z czego to wynika czy z otuliny zabepieczajacej caly przewod czy z grubosci plecionki czy moze z grubosci rdzenia ale wydaje mi sie , ze sa duzo lepiej wykonane. Teraz dla bezpieczenstwa zakupic musze nowe przewody na tyl i podmienic te HELLi , nie moge im ufac. Na cale szczescie w obu przypadkach gdy doszlo do rozszczelnienia sie ukladu hamulcowego to nie jechalem nigdzie z rodzina autostrada bo watpie abym tu dzisiaj pisal na forum.

No to mnie kolego zmartwiłeś,bo dopiero co założyłem właśnie oploty hela, ktoś miał jeszcze taki przypadek?

Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Szukam zdrowych pompek do AVF. Ktoś coś?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano
Zero problemow i dodatkowo za***iście wyglada ! :jerk:

Temat ogarnięty z mce do końca?
Opublikowano

Szkoda kasy na jakieś mce wystarczy 10 min pracy i światła gotowe 84b8854379bdf68f7996171a41595e8d.jpg

naciepane z kalkulatora S7

Opublikowano
2 godziny temu, pajda napisał:

Temat ogarnięty z mce do końca?

Eee cos Ty, ani nawet nie zaczety :kox:

Opublikowano
4 godziny temu, karol1981 napisał:

No to mnie kolego zmartwiłeś,bo dopiero co założyłem właśnie oploty hela, ktoś miał jeszcze taki przypadek?

Witam.

No nic wiecej na ten temat powiedziec nie moge bo sam jestem zdziwiony i jedynie co podejrzewam to wade techniczna/fabryczna.

Najlepiej miec oko na te przewody kolego jezeli juz je zalozyles , co jakis czas zajrzyj po zdjeciu kola na owe przewody czy nic zlego sie z nimi niedzieje , nie ma jakis przetarc , spuchnien czy tez wybrzuszen na oplocie. Jak chcesz to pozniej skocze do garazu i pstrykne fotke uszkodzonego przewodu hamulcowego , miejsca jego uszkodzenia.

Opublikowano

Będę wdzięczny za fotkę.

Opublikowano

Siema. Jaką używaliście taśmę do przyklejenia lotki od esy na klapę bagażnika? Ja kiedyś kleiłem jakąś dwustronną i do tego PATEXem w tubie.....trzymało i chyba trzyma do dziś. Niestety zapomniałem jaką miałem taśmę. Nie chcę kupować jakiegoś badziewia, tylko coś sprawdzonego i mocnego. Słyszałem, że 3M wcale D nie urywa i że są lepsze taśmy.....podpowiecie coś?

Opublikowano

Chodzi o to by była gruba. Chyba że nakleisz jedną na drugą. Ale klej do szyb i tak się przyda ;)

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Potrzebuje dwa tylne jarzma do zacisków na tarcze 255mm , ma ktoś na sell ???

Opublikowano

Przechodzę sobie dziś koło najnowszego Volvo V40 patrze na aluski a zanimi siedzi mi znajome to :

5900f53ce7f568abgen.jpg

Opublikowano

coś jest na rzeczy, bo do małysza pasuje halogeny od volvo.....

Opublikowano

Z tego co widze to i opony podejdą, bo też na Nexenach latałem. :wink:

Opublikowano

Tata teraz jeździ najnowszym Volvo fx 500 . Przeklina je po każdym przejechanym kilometrze. Powiada ze wszystko Chińskie. Na serwisie co 2 msc.  Przyjrzałem sie teraz najnowszemu Volvo XC90 ,Które stało u nas w galerii i jak obmacałem przedni gril to myslałem ze gram na gitarze ,tak wszystko latało.

Opublikowano
4 godziny temu, albert224 napisał:

Przechodzę sobie dziś koło najnowszego Volvo V40 patrze na aluski a zanimi siedzi mi znajome to :

5900f53ce7f568abgen.jpg

Volvo,Focus i jakiś opel mają taki zacisk:wink:

Opublikowano

Yo!

Może ktoś z Was wymieniał ostatnio tunel i pozbywał się uchwytu na telefon? Poszukuję sam uchwyt w konsolę, stan i kolor obojętny, najchętniej jednak granatowy :)

Opublikowano
11 minut temu, nitroo napisał:

Yo!

Może ktoś z Was wymieniał ostatnio tunel i pozbywał się uchwytu na telefon? Poszukuję sam uchwyt w konsolę, stan i kolor obojętny, najchętniej jednak granatowy :)

Będę robił porządek w piwnicy i na pewno mam takie coś. Daj mi na pw maila. Znajde to zrobie foto.

Opublikowano

Poszło PW, ale nie ukrywam, że niebieski byłby spełnieniem moich marzeń :D