Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koito z Renault

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Światło jest mega białe dziś jeszcze wyczyścilem soczewki i lampy efekt zadowalający. Na niebiesko świece w momencie odpalenia lamp. Później jest mega biało. Ja płaciłem 260 zł a zamawiałem z hurtowni do siebie na sklep.

naciepane z kalkulatora S7

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Światło jest mega białe dziś jeszcze wyczyścilem soczewki i lampy efekt zadowalający. Na niebiesko świece w momencie odpalenia lamp. Później jest mega biało. Ja płaciłem 260 zł a zamawiałem z hurtowni do siebie na sklep.

260 za komplet?

Opublikowano

Za sztukę

Opublikowano
Za sztukę

To d2s wyszły trochę taniej, w październiku płaciłem coś ok 380 za komplet

Opublikowano

No d2s patrzyłem są tańsze ale mi to nie urządza bo przetwornice musiał bym zmienić bo raczej to nie pasuje

Opublikowano

Nie konieznie, bo do tych ori bixowych przetwornic można zapodać zapłonniki i wtedy są na D2S, tylko dochodzi koszt zapłonników i w porównaniu z tańszymi żarnikami D2S wychodzi nam praktycznie to samo, więc skórka za wyprawkę. :wink: No chyba, że ktoś jest akurat przed zakupem przetwornic lub w trakcie kompletowania zestawu, to wtedy sobie może kupić przetwo pod D2S.

Muzin - masz je schowane wewnątrz lamp? Bo chyba Koito nie są hermetyczne !? :eusathink:

Opublikowano

A jak mam d4s to mogę przejść na d2s bez zmiany przetwornic?

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Chyba nie bałdzo, bo D4S ma chyba jakiś inny zakres napięć, czy coś takiego, Gwerty chyba coś kiedyś mówił ?!

Opublikowano
12 minut temu, KoJ@K napisał:

Nie konieznie, bo do tych ori bixowych przetwornic można zapodać zapłonniki i wtedy są na D2S, tylko dochodzi koszt zapłonników i w porównaniu z tańszymi żarnikami D2S wychodzi nam praktycznie to samo, więc skórka za wyprawkę. :wink: No chyba, że ktoś jest akurat przed zakupem przetwornic lub w trakcie kompletowania zestawu, to wtedy sobie może kupić przetwo pod D2S.

Muzin - masz je schowane wewnątrz lamp? Bo chyba Koito nie są hermetyczne !? :eusathink:

Przy soczewkach z B8 nie zmieścisz D2S z zapłonnikami, trzeba zmieniać soczewkę na inną, np Intemo ;)

Opublikowano

4b0f5c5b74b80199b0c8b36dfc56f456.jpgd33fca7622bb878cc9701ce8c2de6af2.jpg
Przetwornice dopasowalem do dekielka, i uszczelnilem.

Przy soczewkach z B8 nie zmieścisz D2S z zapłonnikami, trzeba zmieniać soczewkę na inną, np Intemo [emoji6]

Mam soczewki b8 lift i przetwornice d2s, przetwornice nie wystaja poza dekielek:)

Opublikowano
6 godzin temu, muzin napisał:

4b0f5c5b74b80199b0c8b36dfc56f456.jpgd33fca7622bb878cc9701ce8c2de6af2.jpg
Przetwornice dopasowalem do dekielka, i uszczelnilem.

Mam soczewki b8 lift i przetwornice d2s, przetwornice nie wystaja poza dekielek:)

Mówisz o przetwornicach D2S, a ja o przetwornicach D1S, i palnikach D2S z przejściówkami/zapalnikami dla nich ;)

Opublikowano

Panowie wyświetliło mi taki błąd:

17994
Engine Mount Solenoid Valves (N144/N145) Short to Plus P1586 - 35-10 - - - intermitten

Wyczytałem, ze dotyczy on poduszki silnika gumowo-olejowej z elektrozaworem. Rozumiem, ze jak wymieniać poduchę to tylko na ori? Nie pchać się w używki czy zamienniki (o ile występują)? Prawa poduchę do kompletu tez lepiej wymienić czy mogę tylko tą lewą z elektrozaworem? Jakby ktoś miał pod ręką numer takiej poduszki oraz mniej więcej jej koszt to byłbym bardzo wdzięczny, jak nie to dopiero na dniach usiądę do PC i sobie poszukam numeru [emoji4] Pacjent to A4 B6 AVF 1.9 tdi 130 KM :hi:

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano
37 minut temu, kaman napisał:

Panowie wyświetliło mi taki błąd:

17994
Engine Mount Solenoid Valves (N144/N145) Short to Plus P1586 - 35-10 - - - intermitten

Wyczytałem, ze dotyczy on poduszki silnika gumowo-olejowej z elektrozaworem. Rozumiem, ze jak wymieniać poduchę to tylko na ori? Nie pchać się w używki czy zamienniki (o ile występują)? Prawa poduchę do kompletu tez lepiej wymienić czy mogę tylko tą lewą z elektrozaworem? Jakby ktoś miał pod ręką numer takiej poduszki oraz mniej więcej jej koszt to byłbym bardzo wdzięczny, jak nie to dopiero na dniach usiądę do PC i sobie poszukam numeru emoji4.png Pacjent to A4 B6 AVF 1.9 tdi 130 KM :hi:

Nr poduszki do AVF/AWX strona lewa elekt. 8E0199379BF

Serwis ok 460zł po rabatach. 

Opublikowano

Dzięki za info turzol :hi:

Opublikowano

Panowie potrzebuje pomocy w czasie śniegów bawiliśmy się Multiwanem 4x4 Po powrocie do domku na drugi dzień przestał działać haldex na komputerze wyskoczył błąd 11 przerwa w obwodzie. Wydaje mi się ze problem polega na którymś z czujników abs. Jeżeli ktoś przerabiał podobny temat proszę o pomoc?

Opublikowano

w jakimś programie na tvn było od tym 4x4 w VW - jak odnawiali ekipie tvnu ich wóz do wożenia sprzętu (nie wiem czy to nie było czasami 101 napraw)
Koleś opisywał napęd i usterki + naprawiał

Edytowane przez 3r4

Opublikowano
w jakimś programie na tvn było od tym 4x4 w VW - jak odnawiali ekipie tvnu ich wóz do wożenia sprzętu (nie wiem czy to nie było czasami 101 napraw)

Koleś opisywał napęd i usterki + naprawiał

Samochód marzeń - Kup i zrób

Opublikowano

Pany,podrzuci ktoś nr lusterek z s4 b6 one maja być alu co nie ?

Opublikowano
Pany,podrzuci ktoś nr lusterek z s4 b6 one maja być alu co nie ?

Lusterka maja taki sam nr , S4 miał Alu obudowy i nr jest w temacie o moim a4.

Opublikowano

Thx,juz pacze[emoji6]