Opublikowano 11 Czerwca 20179 l 7 minut temu, Maciek02 napisał: Koledzy chcialbym pilnie kotakt do kogos kto super zna sie na turbosprezakach... chcialbym tez pogadac z kims kto ma u siebie w AVF turbo czy to z BRD czy gtb1756 z 2.7 tdi Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka krzysiek1606
Opublikowano 11 Czerwca 20179 l Siema. Panowie pytanie natury technicznej. Jak to jest z tym wypalaniem DPFu? Czy jeżeli zacznie się procedura wypalania, a my ją przerwiemy to grozi uszkodzeniem silnika, czy po postu rujnujemy sam DPF? Ktoś mi mówił o nadwyżce paliwa, która ścieka do silnika i miesza się z olejem gdy wypalanie jest przerwane......Jak to wygląda w rzeczywistości?
Opublikowano 12 Czerwca 20179 l Kto na forum zajmuje się jeszcze obszywaniem kierownic/ręcznych/gałek? Reggi od dawna nie wchodził na forum, zajmuje się dalej tym?
Opublikowano 12 Czerwca 20179 l 1 godzinę temu, trepek napisał: Kto na forum zajmuje się jeszcze obszywaniem kierownic/ręcznych/gałek? Reggi od dawna nie wchodził na forum, zajmuje się dalej tym? Tu go łap. Edytowane 12 Czerwca 20179 l przez afroo.
Opublikowano 12 Czerwca 20179 l Panowie wiecie może jakie nadkola ( te szmaty) będą pasowały do a4 b6 po zmianie zderzaka przedniego ze zwykłej wersji na s-line ? W starych brakuje jakieś 2cm materiału żeby było idealnie , myślałem żeby zapodać od S4 co myślicie ?
Opublikowano 12 Czerwca 20179 l Godzinę temu, trepek napisał: Kto na forum zajmuje się jeszcze obszywaniem kierownic/ręcznych/gałek? Reggi od dawna nie wchodził na forum, zajmuje się dalej tym? Jak chcesz to reczny moge ci zalatwic obszyt jak w RS4
Opublikowano 12 Czerwca 20179 l 10 minut temu, rafi10612 napisał: Jak chcesz to reczny moge ci zalatwic obszyt jak w RS4 Chciałbym wszystko razem obszyć aby uniknąć sytuacji, że te elementy miałyby inne odcienie skóry (obszycie szara skora).
Opublikowano 12 Czerwca 20179 l Z szara skóra jest problem. Ciężko coś podobnego znalezc Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 12 Czerwca 20179 l Godzinę temu, afroo. napisał: Tu go łap. Nie wkleił się link. ; \ www.bmcustoms.pl
Opublikowano 12 Czerwca 20179 l Koledzy szukam lewarka żaby nie tylko do podnoszenia samochodu i zastanawiam się na taką: http://allegro.pl/lewarek-zaba-podnosnik-2-5t-kobylki-podpory-3t-i6846778462.html Można kupić już za 100zł ale zastanowiło mnie czy warte byłyby też te podpórki i żeby dopłacić te parę złotych?
Opublikowano 13 Czerwca 20179 l Koledzy szukam lewarka żaby nie tylko do podnoszenia samochodu i zastanawiam się na taką: http://allegro.pl/lewarek-zaba-podnosnik-2-5t-kobylki-podpory-3t-i6846778462.html Można kupić już za 100zł ale zastanowiło mnie czy warte byłyby też te podpórki i żeby dopłacić te parę złotych?Kobyłka jak najbardziej na plus wg mnie.A te lewarki są troche słabe, bo nisko podnoszą. Lepiej dołożyć i kupic wieksza żabę gdzie machniesz kilka razy i auto w górze, a na tych małych trzeba nie raz cos podkladac pod lewar zeby kolo zdjąć... Zależy oczywiście od terenu, ja mam taki i wg mnie słaba opcja.
Opublikowano 13 Czerwca 20179 l Kobyłka jak najbardziej na plus wg mnie.A te lewarki są troche słabe, bo nisko podnoszą. Lepiej dołożyć i kupic wieksza żabę gdzie machniesz kilka razy i auto w górze, a na tych małych trzeba nie raz cos podkladac pod lewar zeby kolo zdjąć... Zależy oczywiście od terenu, ja mam taki i wg mnie słaba opcja. No akurat mam teren utwardzony gdzie użwałbym żaby. Zarzucisz kolego jakimś linkiem?Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 13 Czerwca 20179 l Ja głównie zaopatruje sie w pobliskich sklepach, takze linkiem nie wspomoge.Kobyłki brałam w JULA i są eleganckie, a lewarka juz nie pamietam gdzie, bo dlugo go mam i nie mogę sie zebrać z wymiana na ten wiekszy [emoji4]
Opublikowano 13 Czerwca 20179 l Ja mam cos takiego: http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6695678015 Kupilem go ze względu na możliwość podjechania nim pod dosyć niskie auta. Mam go juz pare lat i jestem z niego zadowolony. kiedyś (w sumie przez zapomnienie) zostawiłem na nim auto na całą noc i utrzymał je na ~ tej samej wysokości.
Opublikowano 13 Czerwca 20179 l Dnia 12.06.2017 o 09:11, jedrekx napisał: Pany, ulterki N1-90RS, z jaką średnicą kielicha kupić do BFB? 60mm?? nikt nic?
Opublikowano 13 Czerwca 20179 l 4 godziny temu, jedrekx napisał: nikt nic? Bierz 55mm Panowie potrzebuje nr wtyki do zarobienia pinami z włacznika start z audi tts 8S1905217A...Pomoze ktos?
Opublikowano 14 Czerwca 20179 l Panowie wala mi się nowy moduł świateł dziennych SD2 od Kogiela. Jak jest ktoś chętny to PW Oddam za 30 zł http://
Opublikowano 14 Czerwca 20179 l 21 godzin temu, dydek1 napisał: Bierz 55mm 18 godzin temu, greg2505 napisał: Do avf brałem 55mm dzięki