Opublikowano 2 Października 20178 l Pare miechow temu dzwoniłem do niego bo miał pare gratów do sprzedania [emoji22],przykra sprawaWysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 2 Października 20178 l 2 godziny temu, C4NC3R napisał: koj@k, chciałem napisać że nie kupię 3ciej b6 ale... kupiłem sedana w quattro i manualu Coś tam wiem na temat trzeciej B6 Poka poka
Opublikowano 3 Października 20178 l W dniu 30.09.2017 o 16:37, andr3i napisał: dzis po polnocy dowiedzialem sie od rodziny MICHALA(MISZKA) ze nasz kolega nie zyje, od niedzieli nie wrocil do domu, poszukiwala go rodzina,znajomi i policja szok normalnie i nie dowierzanie nie było czasami poszukiwań na fb? kojarzy mi się auto z jego tablicami z IRL...
Opublikowano 3 Października 20178 l 2 godziny temu, kaju napisał: nie było czasami poszukiwań na fb? kojarzy mi się auto z jego tablicami z IRL... było
Opublikowano 3 Października 20178 l Siemanko Panowie , dziś skończył mi się jeden żarnik w bixie z tego co zobaczyłem to siedzi tam D1S, znając moje szczęście to za chwilę poleci drugi więc za pewne trzeba się zaopatrzyć w nowy komplet , powiedzcie mi ,co teraz się kupuje jaką firmę wybrać i w ogóle oraz jaką barwę powinny mieć żarniki żeby było ok , zależy mi na dobrze oświetlonej drodze i żeby nie świeciło na żółto...? Obecnie siedzą w lampach jakieś Philipsy ....
Opublikowano 3 Października 20178 l Panowie czy da radę w jakiś sposób ogarnąć żeby w B6 z ori bixenonem i MCE od B7 na długich świeciły również h7? Mam u siebie ori bixa i w sumie świeci ok ale wczoraj polatałem w nocy ojca B5 gdzie niedawno robiony był bixenon na soczewce intemo + h7 na długich i jest kolosalna różnica szczególnie na długich, dlatego żeby na razie nie bawić się w zmianę soczewki chciałbym żeby chociaż te h7 trochę doświetliły drogę jeśli da się to zrobić
Opublikowano 4 Października 20178 l przy drl będzie Ci kładło przesłonę (jeśli masz na h7), ale to w niczym nie przeszkadza. w lampach masz rozwód między zasilaniem przesłony a h7. połącz to razem i daj znać czy nie masz błędu na fisie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 4 Października 20178 l michal mam nowe bosche d1s przez pomylke kupione nie zakładane nowe. jak bys był zainteresowany pisz pw.
Opublikowano 5 Października 20178 l Panowie , jakiego modułu potrzebuje aby przypisac ta kamerke do leda? http://ali.pub/1w5fn9
Opublikowano 5 Października 20178 l Mam wiązkę od woszu pod kamerę i tv. Oddam za 400Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 5 Października 20178 l 3 godziny temu, dydek1 napisał: Panowie , jakiego modułu potrzebuje aby przypisac ta kamerke do leda? http://ali.pub/1w5fn9 Tylko przy wyborze zaznacz sobie opcje druga, ta bezprzewodowa wireles, nie trzeba kabla ciągnąć, prąd z wycieraczki a + po wstecznym z MCE
Opublikowano 5 Października 20178 l Godzinę temu, KoJ@K napisał: Najpierw sprawdz leda czy obsluzy kamerke A ty bierzesz te elektr klapę? Podjezdzaj i zabieraj bo mi leży a szkoda tego kup dobra whiski i załatwione, nie będziemy się za kasę wymieniać
Opublikowano 5 Października 20178 l 8 minut temu, KoJ@K napisał: No przeciez pisałem Ci esemeski to mi nie odpisujesz Faktycznie zalatany jestem i dlatego Pisz kiedy możesz a jeżdżę na basen często na kosztowy to wiesz, zawsze możesz podjechać jutro masz czas z rana ? 9-10?
Opublikowano 5 Października 20178 l Zobaczymy jak rano bedzie z Córą, bo chora jest od poniedziałku, antybio bierze i mało co przechodzi więc jak coś to rano się spiszemy
Opublikowano 5 Października 20178 l 8 minut temu, KoJ@K napisał: Zobaczymy jak rano bedzie z Córą, bo chora jest od poniedziałku, antybio bierze i mało co przechodzi więc jak coś to rano się spiszemy Jak nie zapomnę wrzucę to do auta i tyle, jak co to pisz
Opublikowano 6 Października 20178 l Faktycznie zalatany jestem i dlatego Pisz kiedy możesz a jeżdżę na basen często na kosztowy to wiesz, zawsze możesz podjechać jutro masz czas z rana ? 9-10? Kosztowy w mysło?Jak tak to nie daleko mnie