Opublikowano 7 Sierpnia 20187 l Nie będzie pasowało, zupełnie inne mocowanie do drzwi. Chyba, że wypniesz samo lustro z tego okrągłego mocowania i przełożysz do swojego uchwytu-tego co zostaje w drzwiach.
Opublikowano 7 Sierpnia 20187 l Mi potrzebny sam mechanizm bo moje się nie składa reszta z nim ok. Da radę tak z dwóch jedno zrobić?
Opublikowano 7 Sierpnia 20187 l Powinno dać radę, mocowanie wygląda na takie samo. Jak już tak grzebiesz to puść sobie kabel i zrób moda z ledami na spodzie lusterek. Jak nie dziś to za jakiś czas a będziesz miał już instalację. Gdzieś na forum widziałem opis jak to zrobić. Ledy i blendy pochodzą z A6 C5.
Opublikowano 7 Sierpnia 20187 l 54 minuty temu, MamDwieDychyNaWache napisał: Powinno dać radę, mocowanie wygląda na takie samo. Jak już tak grzebiesz to puść sobie kabel i zrób moda z ledami na spodzie lusterek. Jak nie dziś to za jakiś czas a będziesz miał już instalację. Gdzieś na forum widziałem opis jak to zrobić. Ledy i blendy pochodzą z A6 C5. Dzięki. Wiem błędy już są i czekają na swoją kolej haha , teraz tylko z jednym działam bo szlak je trafił... Pozdrawiam
Opublikowano 9 Sierpnia 20187 l Pochwalę się drobnym ale satysfakcjonującym modem: wszystkie podnośniki szyb, sterownik lusterka i włącznik świateł zostały zastąpione przez wersje z aluminiowym wykończeniem. Nie sądziłem, że to aż tak zmieni wygląd wnętrza... Teraz dotykanie tego wszystkiego to prawdziwa frajda
Opublikowano 9 Sierpnia 20187 l Przełącznik świateł ori z Golfa 6: 3c8941431c pasuje P&P Można dodatkowo wyprostować pierścień z symbolmi przekładając go z naszych przełączników. Dłubanina, i jak narazie sobie odpuszczam. Przełącznik lusterek ori z Q3: 8K0959565 -- tutaj trzeba przełożyć chromowaną gałkę i dopracować mocowanie, jest delikatnie inne. Można tez kupić wersję z b8 ale te mają błyszczący plastik na samej górze - nie podobało mi sie to. Panel drzwi ori z A3 cabrio: nie pamiętam numeru, ale aby pasował trzeba przełożyć przyciski do panelu z a4 cabrio. Bez tego przyciski będą za nisko. Edytowane 9 Sierpnia 20187 l przez MamDwieDychyNaWache
Opublikowano 15 Sierpnia 20187 l Jak wyglada sprawa z el.skladanymi lustrami od Anglików,wiem,ze kąt widzenia prawego lusterka jest zupełnie inny jak w EU,czy idzie jakoś przełożyć stelaż z Uk do Eu,zeby wszsytko grał jak należy? Próbował ktoś już coś takeigo?
Opublikowano 16 Sierpnia 20187 l W dniu 9.08.2018 o 14:55, MamDwieDychyNaWache napisał: Pochwalę się drobnym ale satysfakcjonującym modem: wszystkie podnośniki szyb, sterownik lusterka i włącznik świateł zostały zastąpione przez wersje z aluminiowym wykończeniem. Nie sądziłem, że to aż tak zmieni wygląd wnętrza... Teraz dotykanie tego wszystkiego to prawdziwa frajda Blokada tylnych szyb działa? Pozdrawiam
Opublikowano 16 Sierpnia 20187 l 8 godzin temu, bartekzks napisał: Blokada tylnych szyb działa? Pozdrawiam W cabrio ten ostatni przycisk opuszcza / podnosi wszystkie szyby naraz. Działa bez problemów
Opublikowano 19 Sierpnia 20187 l 23 godziny temu, Rabbi napisał: Dziś widziałem Skodę Fabię z czarnym sufitem. Świat się kończy... Raczej idzie do przodu ?
Opublikowano 19 Sierpnia 20187 l Fabie to i radary posiadają nie ma co się dziwić . Trochę technologia poszła do przodu to i upychają to mniejszego segmentu wyposażenie lepsze
Opublikowano 20 Sierpnia 20187 l Tak to już jest że wyposażenie które było zarezerwowane dla klasy premium z biegiem czasu pojawia się w samochodach miejskich.
Opublikowano 21 Sierpnia 20187 l Panowie, da się jakoś wytargać zaślepkę tunelu pod ręcznym? Chodzi mi o plastik długości 10cm, znajduje się pod ręcznym, kiedy nie jest zaciągnięty. Plastik wygięty w łuk. Dziękuję.
Opublikowano 21 Sierpnia 20187 l 52 minuty temu, vblpl napisał: Panowie, da się jakoś wytargać zaślepkę tunelu pod ręcznym? Chodzi mi o plastik długości 10cm, znajduje się pod ręcznym, kiedy nie jest zaciągnięty. Plastik wygięty w łuk. Dziękuję. Tu masz na szybko foto jak sie za to zabrac Generalnie trzeba z tym plastikiem pokombinowac bo mocno trzyma
Opublikowano 22 Sierpnia 20187 l Wpierw ściąga się ramkę gałki i wypycha ten plastik od dołu palcem Edytowane 22 Sierpnia 20187 l przez biggman
Opublikowano 22 Sierpnia 20187 l Dziękuję! A orientujecie się może, czy włożę tam jakoś rękę i podłącze zapalniczkę? Działałem z Kajem i o tym zapomnieliśmy. Panel Menu podpięty, a zapalniczka nie
Opublikowano 22 Sierpnia 20187 l @vblpl Odkręcasz śruby i wypychasz dziada z wyczuciem. Łatwo połamać mocowanie tego plastiku z obejmą - element nr.6 -- BNS 5.0 jest już na pokładzie; jak zawsze byłem cienki jak siki węża z elektryki, to teraz przez moment czułem sie jak Wielki Elektronik (ten od pana Kleksa ? ) Pin 16 dołożony, zmostkowany z pinem 15, k line przepięta 5 -> 7 i radio ożyło. Po wszystkim jeszcze musiałem przerobić przelotkę od diversity, miała uszkodzone to mniejsze gniazdo. Wiem, że dla sporej większości z was to śmieszna sprawa, ale dla mnie to był mały Monteverest. Dołożenie modułu bluetooth zrobię sam, złapałem zajawkę.