miszka Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 mikaszi odnośnie listewek ja bym malował-na twoim miejscuodnośnie twoich kół nic nie obciera? zawias masz 1BE? nic nie obciera , opony 225/40, zawias 1BE to był jak ją kupiłem teraz siedzi gwincior KONI ---------- Post dopisany at 20:45 ---------- Poprzedni post napisany at 20:43 ---------- a może to strajk odnośnie no more Taaa a kto marudził że dzieci patrzą , żona, teściowa, pies psa nie mam ale kot nie wie co ma ze sobą zrobić odkąd ten zakaz wszedł
Młody Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Jakby był psem to przynajmniej jaja by sobie wylizał
miszka Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 :polew: zdziwił byś się ale mój kot też sobie jaja wylizuje
Wandej Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 a może to strajk odnośnie no more Taaa a kto marudził że dzieci patrzą , żona, teściowa, pies Dobrze przyje.ana łata:decayed:
wladi Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 mój jak miał to też lizał Jednak wolałem temat d*p:facepalm::polew:
Stichy Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 interesujace nie jak te zwierzeta sa gietkie
miszka Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 interesujace nie jak te zwierzeta sa gietkie a ja sie cieszę że nie jestem taki giętki ..... :polew::polew:
wladi Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 a zdjęcia kotów można wrzucać?http://s1.postimg.org/uxbarxiuj/DSCN8291.jpg :polew:
Młody_drog Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Wladi wyjeb sobie dwa żebra i też będziesz sobie lizał
wladi Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Wladi wyjeb sobie dwa żebra i też będziesz sobie lizał Poważnie to działa? Nooo w sumie jak Ty mówisz to napewno jesteś w temacie obcykany:polew::polew:
Młody_drog Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 no ba, tylko mi jeszcze brzuch przeszkadza ale już na tym pracuje :grin: Ale myślę, że u Ciebie podejdzie bez zbędnych modów:grin::grin:
miszka Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Wladi wyjeb sobie dwa żebra i też będziesz sobie lizał :polew::polew:
sikszak Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 panowie w sedanie głośnik od PDC w którym dokładnie miejscu jest zamontowany. W weeekend planuje montaż PDC i nie wiem gdzie go zamontować. W głośniku mam dwe śrubki w takich kołkach jakby rozporowych
daniels Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 panowie może jakieś fotki-z modami żeber
wladi Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 panowie może jakieś fotki-z modami żeberNo właśnie Młody podeślij jak to ma wyglądać to może sobie też wyrezam:polew::polew:
Wandej Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 panowie w sedanie głośnik od PDC w którym dokładnie miejscu jest zamontowany. W weeekend planuje montaż PDC i nie wiem gdzie go zamontować. W głośniku mam dwe śrubki w takich kołkach jakby rozporowych Chyba w pólce jest po prawej od suba audi sound system:mysli:
Marcino87 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 panowie w sedanie głośnik od PDC w którym dokładnie miejscu jest zamontowany. W weeekend planuje montaż PDC i nie wiem gdzie go zamontować. W głośniku mam dwe śrubki w takich kołkach jakby rozporowych Chyba w pólce jest po prawej od suba audi sound system:mysli: No dokładnie patrz po rozstawach dziur na półce
Rekomendowane odpowiedzi