Młody_drog Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 Będziesz będziesz, czekaj aż Artur ogarnie:wink:
turzol Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 ten kolor mnie rozwala , zdecydowanie the best z palety exclusive
Fr0styyy. Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 frosty Ci rezał zmiane MCE? No to wszystko jasne :grin: Spitalaj U mnie wszystko działa jak należy
Fr0styyy. Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 Kamilo bangla wsio:wink: Bangla, tylko ta iliminacja mnie zastanawia, bo lustro i CLH/DRL świecą się jakiś czas po otwarciu/zamknięciu auto mimo, że wszystko inne jest off Tylko dziwny błąd mam w MCE 01795 Vacuum System for Brakes 35-00 -- - Nie wiem co to, ale wszystko działa jak powinno
domin79 Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 Kamilo bangla wsio:wink: Bangla, tylko ta iliminacja mnie zastanawia, bo lustro i CLH/DRL świecą się jakiś czas po otwarciu/zamknięciu auto mimo, że wszystko inne jest off tak ma być
Fr0styyy. Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 Kamilo bangla wsio:wink: Bangla, tylko ta iliminacja mnie zastanawia, bo lustro i CLH/DRL świecą się jakiś czas po otwarciu/zamknięciu auto mimo, że wszystko inne jest off tak ma być IMO głupie trochę
jozek726 Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 Nawet nie wiecie ile razy po głowie mi chodziło żeby sobie taka Esę strzelić Oferta - Audi S4 - Sprzedam AUDI S4 2.7 QUATTRO 2002 r. Samochód bardzo zadbany, nie posiada prawie żadnych śladów użytkowania. -ORYGINALNA w
wladi Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 Józek co Ty gadasz to nie dla Ciebie takie auto:decayed:
miszka Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 Józek co Ty gadasz to nie dla Ciebie takie auto:decayed: jak tam hebelki dzisiaj ogarnąłeś ?
jozek726 Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 Józek co Ty gadasz to nie dla Ciebie takie auto:decayed: Oj dla mnie, dla mnie
darooo Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 :hi:koledzy Jak najlepiej przechowywać PD? Póki co zalałem je ropą w zbiorniku po spryskiwaczu... ale czytałem, że długo w sensie rok-dwa nie mogą tak leżeć bo z oleju napędowego wytrącają się ciężkie metale. Może każdy owinąć szmatą - namoczyć w ropce i grubo owinąć folią? I ogólnie PD o numerze 038 130 073 BA to jakieś fajne pompki czy zwykłe? Bo moim autem czasem zabuja jak się rozgrzeje i może bym je zostawił jak myślę o programie...
marcin_o23 Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 na dniach moja dokładka s-line tylnego zderzaka avant bez wycięć na wydech będzie na sprzedaż, kolor delphin grau, stan idealny, zakładać można bez malowania. jakby ktoś chciał to pisać na pw:wink:
domin79 Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 I ogólnie PD o numerze 038 130 073 BA to jakieś fajne pompki czy zwykłe? Bo moim autem czasem zabuja jak się rozgrzeje i może bym je zostawił jak myślę o programie... http://s6.postimg.org/vth91rz4d/image.jpg to seryjne pompki:wink:
AndyN Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 na dniach moja dokładka s-line tylnego zderzaka avant bez wycięć na wydech będzie na sprzedaż, kolor delphin grau, stan idealny, zakładać można bez malowania. jakby ktoś chciał to pisać na pw:wink: Zdjęcia?
wladi Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 Józek co Ty gadasz to nie dla Ciebie takie auto:decayed: jak tam hebelki dzisiaj ogarnąłeś ? No ba:naughty: zapraszam do mojego wątku:banan:
Rekomendowane odpowiedzi