ucho.77 Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 Panowie jakies pomysly, przy jezdzie okolo 20km na godzine przy naglym i gwaltownym skrecie kol slychac stuk, jakis wahacz? ja taki miałem i okazała się poduszka pod silnikiem ja też poduchy pod silnikiem miałem wywalone obiawy jakie miałem to przy gwałtownym dodawaniu i odpuszczaiu gazu stukało
norka Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 :hi:Panowie, czy jest mozliwe ze dekielki na tych felgach sa ori, gosc sie upiera ze tak a mi sie wydaje ze ori dekielki nie maja tych wyciec na brzegu
Fr0styyy. Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 Muszą mieć wycięcia, bo jakbyś inaczej je wyciągał? Tak na logikę
Artur82 Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 Panowie jakies pomysly, przy jezdzie okolo 20km na godzine przy naglym i gwaltownym skrecie kol slychac stuk, jakis wahacz? ja taki miałem i okazała się poduszka pod silnikiem ja też poduchy pod silnikiem miałem wywalone obiawy jakie miałem to przy gwałtownym dodawaniu i odpuszczaiu gazu stukało dokładnie miałem to samo
rav85 Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 oryginały maja dziurę na wyjmak w tym małym dekielku ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting SAM_0315.jpg | ra85 | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl SAM_0324.jpg | ra85 | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl
Cineksik Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 Panowie jakies pomysly, przy jezdzie okolo 20km na godzine przy naglym i gwaltownym skrecie kol slychac stuk, jakis wahacz? ja taki miałem i okazała się poduszka pod silnikiem ja też poduchy pod silnikiem miałem wywalone obiawy jakie miałem to przy gwałtownym dodawaniu i odpuszczaiu gazu stukało dokładnie miałem to samo ile poduch jest w 1.9 i ile trzeba dać za ory ?
Marcino87 Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 :hi:Panowie, czy jest mozliwe ze dekielki na tych felgach sa ori, gosc sie upiera ze tak a mi sie wydaje ze ori dekielki nie maja tych wyciec na brzegu http://s8.postimg.org/6yb772zwh/avus1.jpg Są niby ori ale jakiś inny jest emblemant audi i w ori dziura jest przy znaczki audi
Artur82 Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 Panowie jakies pomysly, przy jezdzie okolo 20km na godzine przy naglym i gwaltownym skrecie kol slychac stuk, jakis wahacz? ja taki miałem i okazała się poduszka pod silnikiem ja też poduchy pod silnikiem miałem wywalone obiawy jakie miałem to przy gwałtownym dodawaniu i odpuszczaiu gazu stukało dokładnie miałem to samo ile poduch jest w 1.9 i ile trzeba dać za ory ? pod silnikiem dwie 1 z czujnikei cos około 450zł 2 bez czujnika okoo 400zł i jest jeszcze pod skrzynią
Cineksik Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 Panowie jakies pomysly, przy jezdzie okolo 20km na godzine przy naglym i gwaltownym skrecie kol slychac stuk, jakis wahacz? ja taki miałem i okazała się poduszka pod silnikiem ja też poduchy pod silnikiem miałem wywalone obiawy jakie miałem to przy gwałtownym dodawaniu i odpuszczaiu gazu stukało dokładnie miałem to samo ile poduch jest w 1.9 i ile trzeba dać za ory ? pod silnikiem dwie 1 z czujnikei cos około 450zł 2 bez czujnika okoo 400zł i jest jeszcze pod skrzynią
miszka Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 no to ja właśnie zaczynam wolny długi weekend a swoją drogą to człowiek musi się w życiu ostro napracować żeby później mu się dobrze w ziemi leżało
Cineksik Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 mikaszi wypłynęło ostatnio coś do Twojego bandyty, jest na Tablicy dlatego nie wyłapałeś przez e-bay'a Felgi RH an crossline, skręcane, 3-częściowe, 19" , 5x112, et 55 Giżycko ? Tablica.pl
miszka Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 mikaszi wypłynęło ostatnio coś do Twojego bandyty, jest na Tablicy dlatego nie wyłapałeś przez e-bay'a Felgi RH an crossline, skręcane, 3-częściowe, 19" , 5x112, et 55 Giżycko ? Tablica.pl panie weź słownik języka polskiego i zobacz co znaczy słowo okazja bo to co pokazałeś to :thumbdown:i musisz postarać się trochę bardziej ---------- Post dopisany at 19:39 ---------- Poprzedni post napisany at 19:38 ---------- ja nie kupuję nic powyżej połowy ceny rynkowej
daniels Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 mikaszi wypłynęło ostatnio coś do Twojego bandyty, jest na Tablicy dlatego nie wyłapałeś przez e-bay'a Felgi RH an crossline, skręcane, 3-częściowe, 19" , 5x112, et 55 Giżycko ? Tablica.pl panie weź słownik języka polskiego i zobacz co znaczy słowo okazja bo to co pokazałeś to :thumbdown:i musisz postarać się trochę bardziej ---------- Post dopisany at 19:39 ---------- Poprzedni post napisany at 19:38 ---------- ja nie kupuję nic powyżej połowy ceny rynkowej mam podobnie,ale RNS led kupiłem za tyle że nikt by mi raczej nie uwierzył
miszka Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 mikaszi wypłynęło ostatnio coś do Twojego bandyty, jest na Tablicy dlatego nie wyłapałeś przez e-bay'a Felgi RH an crossline, skręcane, 3-częściowe, 19" , 5x112, et 55 Giżycko ? Tablica.pl panie weź słownik języka polskiego i zobacz co znaczy słowo okazja bo to co pokazałeś to :thumbdown:i musisz postarać się trochę bardziej ---------- Post dopisany at 19:39 ---------- Poprzedni post napisany at 19:38 ---------- ja nie kupuję nic powyżej połowy ceny rynkowej mam podobnie,ale RNS led kupiłem za tyle że nikt by mi raczej nie uwierzył ja jednego razu wyrwałem leda za mniej niż 140F
daniels Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 ale chyba nie taką jak w aukcji? nawigacja navi Audi Navigation PLUS Audi A3 8P RNS (3219527090) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
miszka Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 ale chyba nie taką jak w aukcji? nawigacja navi Audi Navigation PLUS Audi A3 8P RNS (3219527090) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. to samo z tym że moja była z Seata Exeo , bez czarnej , ramki i chromowanych pokręteł było o niej w wątku o Rns-e ---------- Post dopisany at 20:23 ---------- Poprzedni post napisany at 20:18 ---------- oczywiści navi taka sama jak do B6/B7 tylko że z Exeo i led
Rekomendowane odpowiedzi