Kshyhu87 Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 wydaje mi się że wersje USA miały przycisk ryglowania drzwi w tym miejscu
dudas307 Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 Spotkalim się, jest to przycisk ryglowania drzwi dla pasażerów z tyłu, występował również w wersji z potencjometrami do ogrzewania tylnej kanapy
miszka Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 możliwe , pierwszy raz to widzę dla tego się pytam
patryk10015 Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 ja też kiedyś to na allegro widzialem i się zastanawialem co to takiego
miedzikos Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 Panowie, sprawa jak zdemontować progi? Demontujesz listwe maskująca odkręcasz śrubki z góry i dołu i to wszystko
Kshyhu87 Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 Panowie, sprawa jak zdemontować progi? Demontujesz listwe maskująca odkręcasz śrubki z góry i dołu i to wszystko O której listwie mowa? :-) żeby było jasne chodzi mi o te dokładkę do idzie od przedniego nadkola do tylniego. Pozdrawiam
rav85 Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 moze ktos wie i pomoze , jak wyciagnac roletę z boczka? moze ktos ma dostep do etki i jakiegos opisu demontazu? http://a4-klub.pl/wnetrze-99/all-b6-montaz-boczkow-roletami-126736/index3.html
reid Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 Panowie jakies pomysly, przy jezdzie okolo 20km na godzine przy naglym i gwaltownym skrecie kol slychac stuk, jakis wahacz? Może mało prawdopodobne, ale zobacz czy akumulator Ci się nie poluzował.
jozek726 Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 też ciekawa opcja ale bardziej obstawiam ten wahacz ---------- Post dopisany at 20:02 ---------- Poprzedni post napisany at 19:49 ---------- AUDI A4 B6 00-04 HALOGEN HALOGENY PRAWY NOWY (3249430731) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. co myślicie o tym halogenie ?
jozek726 Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 szukam i szukam jakis halogenów ale chce nówki i nic ciekawego nie mogę znaleźć
Wandet15 Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 też ciekawa opcja ale bardziej obstawiam ten wahacz ---------- Post dopisany at 20:02 ---------- Poprzedni post napisany at 19:49 ---------- AUDI A4 B6 00-04 HALOGEN HALOGENY PRAWY NOWY (3249430731) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. co myślicie o tym halogenie ? Mam taki komplet w domu ale od innego sprzedawcy może innej jakości nw ale tył halogenów taki sam . Kup z aluminiowym tyłem tak jak w oryginale . Ja włączyłem te badziewie i po 10 min odbłyśnik zaczął się łuszczyc a ich obudowy topic :facepalm: Dobrze , że zobaczyłem bo by była niespodzianka jak by coś się podpaliło
Wandet15 Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 Tyle, że sprzedawca zwrócił mi pieniążki Wpierał mi , że źle zamocowana żarówka i na końcu powiedział , że już zdarzały się takie reklamacje:whistling: . Sam szukam halogenów tylko muszę s dokładniej się za to zabrac za to bo już zapomniałem o tym i znaleśc z aluminiowym środkiem tak jak jest w oryginale bo u mnie dostała się woda i odbłyśnik zniszczyła HALOGEN AUDI A4 B6 2001-2004R PRAWY !NOWY! (3273996642) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Najlepiej , że sprzedawca inne pokazuje na aukcji a inne wysyła ...
marcin9680 Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 Panowie mam pytanie. Podczas manewrów na parkingu przy pełnym skręcie w prawo i wolnej jeździe jest dziwne zjawisko tak jakby jedno koło było mniej skręcone od drugiego. Jade jade i co chwilę tak jakby coś przeskakuje (opona trze o podłoże). Nie potrafię tego wytlumaczyć ale jest to dziwne uczucie tak jakby koła nie były zbieżne przy pełnym skręcie w prawo. W lewo jest ok. dodam że w prawo kierownica przekręca się o cały obrót plus ok 180 i jeszcze mogę dociagnąć do ok 270 stopni. W lewo idzie pełen obrót i 180 stopni i nei da więcej. W prawo idzie mocniej skręcić. I własnie na tym pełnym skręcie występuje to dziwne przeskakiwanie przodu.. Co to może być ? Kolego nie wiem czy tak samo bedzie w Twoim przypadku ale Ja w moim autku tez tak mialem. Czyli przy pelnym skrecie w prawo np. probie zaworcenia to auto tak jak by sie przesuwalo takimi skokami i czasami cos szczelilo w okolicach kola zas krecac ostro w lewa strone nic podobnego sie nie dzialo i wydawalo mi sie ze auto ma mniejszy promien skretu w prawo a nizeli w lewo Jezdzilem tak dosc dlugo chyba z 4 lata i bardziej sie temu nie przygladalem bo nic zlego sie nie dzialo , zbieznosc byla ok , opon nie zdzieralo itp. to dalem sobie spokuj do momentu gdy zauwazylem peknieta oslone przegubu od strony skrzyni biegow po stronie pasazera. Przegub nadawal sie tylko do wymiany bo caly smar wylecial a znajdujacy sie w srodku przegubu ten specjalny "krzyzak" z lozyskami igielkowymi nie jest mozliwy do zakupienia jako osobna czesc tylko w calosci jako kompletny przegub tak wiec zakupilem uzywana kompletna prawa polos , wymienilem i odziwo to szczelanie i przeskoki auta przy ostrym skrecie w prawo ustaly Tak wiec podejrzewam ale nie wiem jak to jest mozliwe i dlaczego ale za takie dziwne zachowanie sie autka odpowiedzialny byl bynajmniej w moim przypadku przegub od skrzyni biegow.
jozek726 Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 Władni dlaczego życzeń nikt Ci nie składa ? Od józka wszystkiego co najlepsze, duzo nowych gratów do ałdi :kox::banan::naughty:
wladi Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 Władni dlaczego życzeń nikt Ci nie składa ? Od józka wszystkiego co najlepsze, duzo nowych gratów do ałdi :kox::banan::naughty: Może mnie patałachy nie lubują dzięki za życzonka Józek:hi:
miedzikos Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 Panowie, sprawa jak zdemontować progi? Demontujesz listwe maskująca odkręcasz śrubki z góry i dołu i to wszystko O której listwie mowa? :-) żeby było jasne chodzi mi o te dokładkę do idzie od przedniego nadkola do tylniego. Pozdrawiam Chodzi o listwę na górze progu - jak otworzysz drzwi to jest listwa od przechodząca przez cały próg, trzeba ją delikatnie wyczepić bo mocowania lubią się łamać, zacznij od strony tylnego nadkola, podważ kawałek i później cienkim śrubokrętem wypychaj ją od jej środka [tak mi się udało - jak masz lepszy sposób to próbuj ], pod nią masz właśnie śrubki do progu. Edit.: Najlepszego Wladi
Rekomendowane odpowiedzi