Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hehe a to ciekawe, nasze Kobiety chyba siedzą na tym samym forum szfaczka.pl i ustalają wspólną wersję :kox:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:polew: chlopaki nie jestescie sami :decayed: ja ciagle slysze ze nie mam na co kasy wydawac:D

+1 Od całej rodziny i znajomych:facepalm:

Frosty ja dziurkę do bixa zabezpieczyłem gumowym oringiem:decayed: Nie wiem od czego był ale pasuje:wink:

Opublikowano

najgorsze jest jak przyjeżdża jakiś mały włącznik i się pyta ile no stówę :wink:

a za chwile przylatują fotele i też kosztowały stówkę :whistling::decayed:

Opublikowano

Pany kto ma silniczki do klimatronika (klapy) na sprzedaz ? jeden mi sie zacina :kwasny:

Pisac na PW :decayed:

Opublikowano

To jak mamy koncert życzeń to się zapytam jaki numer mają "wkręty" do nadkoli przednich.

Opublikowano

79e374a49d93f12516521b026951f897.jpg

:kox:

Opublikowano

Zgrabne tuningi :naughty:

Opublikowano

:wink::decayed:

Opublikowano

:hi:

Ile bede potrzebował metrow foli zeby obkleic dekory?? 1M x 1,5M wystarczy mi ??

Opublikowano

w zupełności Ci wystarczy ;) liczmy że mamy 6 dekorów tzn. listw najdłuższa na desce ma ok 90 cm na każda listwę pasek po ok 10 cm szerokosci

to dopiero masz 60x90cm czyli teoretycznie gdybyś miał cięte z rolki o szerokości 150cm wystarczy Tobie kawałek 60x150cm na oklejenie razem z ramką biegów i popielniczkami

Opublikowano
w zupełności Ci wystarczy ;) liczmy że mamy 6 dekorów tzn. listw najdłuższa na desce ma ok 90 cm na każda listwę pasek po ok 10 cm szerokosci

to dopiero masz 60x90cm czyli teoretycznie gdybyś miał cięte z rolki o szerokości 150cm wystarczy Tobie kawałek 60x150cm na oklejenie razem z ramką biegów i popielniczkami

Jakos nakrecilem sie na dekory czerwone w carbonie wiec zamowie 1M x1,5M zeby niebrakło:decayed:

Opublikowano

to czekam na foty w Twoim wątku :naughty:

Opublikowano
:polew: chlopaki nie jestescie sami :decayed: ja ciagle slysze ze nie mam na co kasy wydawac:D

U mnie na okrągło "po ch.. Ty tyle kasy w ten samochód wkładasz :shock3: już byś drugi kupił" :grin::decayed:

albo "kamil miał być o 17 w domu? pewnie samochód rozbiera i składa w garażu" :polew:

---------- Post dopisany at 18:55 ---------- Poprzedni post napisany at 18:53 ----------

+1 Od całej rodziny i znajomych:facepalm:

Frosty ja dziurkę do bixa zabezpieczyłem gumowym oringiem:decayed: Nie wiem od czego był ale pasuje:wink:

Ooo dobry patent no i ładnie będzie wyglądać :wink:

Opublikowano

KIEROWNICA AUDI S-LINE Q3 Q5 Q7 R8 S3 S4 AIR BAG (3291201377) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

gościu cenił na początku, kup teraz 1400zł , potem wystawił licytacje i przepiła cenę początkową :grin:

Opublikowano

Nigdzie nie ma slina pod spryski na przod:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Skonczy sie na tym,ze zaloze zderzak s4:doh::doh:

Opublikowano

Bieniek, ogarnia ktoś tam u was RNSe ?