Młody_drog Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Kiedyś pojechałem zmienić opone po wciśnięciu właśnie tej pianki to facet tak wyzywał, że szok bo cała maszyna i wszystko w koło było uje**ane jak stół durczoka:facepalm:
H4mm3R Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 pany czyścił ktoś kiedyś oponke po wpsikniętym zestawie naprawczym:facepalm: drugi dzień sie z tym pierd.... i ciul mnie strzela:kwasny: Próbowałeś z Nitro?
kaju Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 pany czyścił ktoś kiedyś oponke po wpsikniętym zestawie naprawczym:facepalm: drugi dzień sie z tym pierd.... i ciul mnie strzela:kwasny: Próbowałeś z Nitro? Aceton dobry na takie ustrojstwa i szczotka na wiertarke i jedziesz z koksem.
domin79 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 pany czyścił ktoś kiedyś oponke po wpsikniętym zestawie naprawczym:facepalm: drugi dzień sie z tym pierd.... i ciul mnie strzela:kwasny: Próbowałeś z Nitro? Aceton dobry na takie ustrojstwa i szczotka na wiertarke i jedziesz z koksem. jutro sprubuje , ale to gówno sie ciągnie
kaju Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 pany czyścił ktoś kiedyś oponke po wpsikniętym zestawie naprawczym:facepalm: drugi dzień sie z tym pierd.... i ciul mnie strzela:kwasny: Próbowałeś z Nitro? Aceton dobry na takie ustrojstwa i szczotka na wiertarke i jedziesz z koksem. jutro sprubuje , ale to gówno sie ciągnie Aceton do jakiegoś psikotka sobie nalej, bo lać to szkoda, za dużo pójdzie "w piach", psikaj co chwile i jakimś drewnianym pierdolnikiem typu klin próbuj to "drapać" - tylko błagam nie żadne dłutko lub tego typu podobne rzeczy jak masz jakiegoś stolarza obok siebie, to niech Ci ciachnie kilka klinów sosnowych najlepiej, bo i tak będzie drzewo wpijało i się osłabiało czasem nie z MDFu, bo byś k**wami na mnie rzucał za ten pomysł, aż bym w GB to usłyszał
domin79 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 pany czyścił ktoś kiedyś oponke po wpsikniętym zestawie naprawczym:facepalm: drugi dzień sie z tym pierd.... i ciul mnie strzela:kwasny: Próbowałeś z Nitro? Aceton dobry na takie ustrojstwa i szczotka na wiertarke i jedziesz z koksem. jutro sprubuje , ale to gówno sie ciągnie Aceton do jakiegoś psikotka sobie nalej, bo lać to szkoda, za dużo pójdzie "w piach", psikaj co chwile i jakimś drewnianym pierdolnikiem typu klin próbuj to "drapać" - tylko błagam nie żadne dłutko lub tego typu podobne rzeczy jak masz jakiegoś stolarza obok siebie, to niech Ci ciachnie kilka klinów sosnowych najlepiej, bo i tak będzie drzewo wpijało i się osłabiało czasem nie z MDFu, bo byś k**wami na mnie rzucał za ten pomysł, aż bym w GB to usłyszał dzięki Karolu jutro podziałam i dam znać co i jak:wink:
kaju Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Efektu nie obiecuję, ale cokolwiek bym nie drapał z takich kurestw gumopodobnych to z acetonem zawsze przybijałem piątkę i jakoś to szło
patryk10015 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 pany czyścił ktoś kiedyś oponke po wpsikniętym zestawie naprawczym:facepalm: drugi dzień sie z tym pierd.... i ciul mnie strzela:kwasny: ja to słyszałem że po tych zestawach opona podobno do wyjebania się nadaje ale nie wiem ile w tym prawdy bo kiedyś myślałem się zaopatrzyć w taki zestaw w razie kapcia
Marcino87 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 pany czyścił ktoś kiedyś oponke po wpsikniętym zestawie naprawczym:facepalm: drugi dzień sie z tym pierd.... i ciul mnie strzela:kwasny: Próbowałeś z Nitro? Aceton dobry na takie ustrojstwa i szczotka na wiertarke i jedziesz z koksem. jutro sprubuje , ale to gówno sie ciągnie Może tylko smród sie z tego gowna ciągnie
Marcino87 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Cycolinko weź mi powiedz więcej co mam kupić jaką glinę bo nie mogę dać sobie spokoju jaki wosk i w ogóle ---------- Post dopisany at 19:20 ---------- Poprzedni post napisany at 19:19 ---------- Dla Domina taka pała
H4mm3R Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Glinka > VALETpro BLUE CLAY BAR 100G - ShowCarShine - Detailing Shop Cleaner pod wosk > LUSSO REVITALIZING CREME 236ML - PRE WAX CLEANER + GLAZE GRATIS MIKROFIBRA - ShowCarShine - Detailing Shop Wosk > http://showcarshine.pl/318-lusso-oro-wosk-carnauba-tester-poczuj-luksus.html do tego fibry i pady do nakładania wosku
Marcino87 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Glinka > VALETpro BLUE CLAY BAR 100G - ShowCarShine - Detailing ShopCleaner pod wosk > LUSSO REVITALIZING CREME 236ML - PRE WAX CLEANER + GLAZE GRATIS MIKROFIBRA - ShowCarShine - Detailing Shop Wosk > LUSSO ORO WOSK CARNAUBA - TESTER POCZUJ LUKSUS - ShowCarShine - Detailing Shop do tego fibry i pady do nakładania wosku dwa dni i się doczekałem dziękuję
domin79 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Domin niech moc będzie z Tobą http://www.capa.me/uploads/posts/2013-06/fotoprikoly230.jpg będe napierdala...:grin:
jozek726 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 ---------- Post dopisany at 20:59 ---------- Poprzedni post napisany at 20:52 ---------- typowy mirek: vlepka 15 cm (3338610921) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. :polew::polew::polew: ---------- Post dopisany at 22:24 ---------- Poprzedni post napisany at 20:59 ---------- Oferta - Audi A4 - Witam. Do do sprzedania mam Audi A4 1.9 TDI Quattro wersja S-line Plus - Mega Max Wyposażenie Niezawodny silnik o małym spalaniu. D ale ma wypas tylko nie wiem gdzie się tłumik podział
H4mm3R Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 AUDI A4 RNES RADIO NAWIGACJA PL MENU (3292592418) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Ktoś rnsa szukał ---------- Post dopisany at 22:26 ---------- Poprzedni post napisany at 22:26 ---------- Glinka > VALETpro BLUE CLAY BAR 100G - ShowCarShine - Detailing ShopCleaner pod wosk > LUSSO REVITALIZING CREME 236ML - PRE WAX CLEANER + GLAZE GRATIS MIKROFIBRA - ShowCarShine - Detailing Shop Wosk > LUSSO ORO WOSK CARNAUBA - TESTER POCZUJ LUKSUS - ShowCarShine - Detailing Shop do tego fibry i pady do nakładania wosku dwa dni i się doczekałem dziękuję Za słabo prosiłeś nmzc
jozek726 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 ja szukałem, ale już czekam za LEDem
jerzu Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Muszę się pochwalić Dziś moje autko wreście odżyło 174KM i 393nm
Rekomendowane odpowiedzi