Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś pojechałem zmienić opone po wciśnięciu właśnie tej pianki to facet tak wyzywał, że szok bo cała maszyna i wszystko w koło było uje**ane jak stół durczoka:facepalm:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
pany czyścił ktoś kiedyś oponke po wpsikniętym zestawie naprawczym:facepalm: drugi dzień sie z tym pierd.... i ciul mnie strzela:kwasny:

Próbowałeś z Nitro?

Opublikowano
pany czyścił ktoś kiedyś oponke po wpsikniętym zestawie naprawczym:facepalm: drugi dzień sie z tym pierd.... i ciul mnie strzela:kwasny:

Próbowałeś z Nitro?

Aceton dobry na takie ustrojstwa i szczotka na wiertarke i jedziesz z koksem.

Opublikowano

Próbowałeś z Nitro?

jutro sprubuje , ale to gówno sie ciągnie :facepalm:

Opublikowano

Próbowałeś z Nitro?

Aceton do jakiegoś psikotka sobie nalej, bo lać to szkoda, za dużo pójdzie "w piach", psikaj co chwile i jakimś drewnianym pierdolnikiem typu klin próbuj to "drapać" - tylko błagam nie żadne dłutko lub tego typu podobne rzeczy :decayed: jak masz jakiegoś stolarza obok siebie, to niech Ci ciachnie kilka klinów sosnowych najlepiej, bo i tak będzie drzewo wpijało i się osłabiało czasem nie z MDFu, bo byś k**wami na mnie rzucał za ten pomysł, aż bym w GB to usłyszał :grin:

Opublikowano

Próbowałeś z Nitro?

Aceton do jakiegoś psikotka sobie nalej, bo lać to szkoda, za dużo pójdzie "w piach", psikaj co chwile i jakimś drewnianym pierdolnikiem typu klin próbuj to "drapać" - tylko błagam nie żadne dłutko lub tego typu podobne rzeczy :decayed: jak masz jakiegoś stolarza obok siebie, to niech Ci ciachnie kilka klinów sosnowych najlepiej, bo i tak będzie drzewo wpijało i się osłabiało czasem nie z MDFu, bo byś k**wami na mnie rzucał za ten pomysł, aż bym w GB to usłyszał :grin:

dzięki Karolu jutro podziałam i dam znać co i jak:wink:

Opublikowano

Efektu nie obiecuję, ale cokolwiek bym nie drapał z takich kurestw gumopodobnych to z acetonem zawsze przybijałem piątkę i jakoś to szło :wink:

Opublikowano

ja to słyszałem że po tych zestawach opona podobno do wyjebania się nadaje ale nie wiem ile w tym prawdy bo kiedyś myślałem się zaopatrzyć w taki zestaw w razie kapcia

Opublikowano

Próbowałeś z Nitro?

Może tylko smród sie z tego gowna ciągnie ;)

Opublikowano

Domin niech moc będzie z Tobą :decayed:

fotoprikoly230.jpg

Opublikowano

Cycolinko weź mi powiedz więcej co mam kupić jaką glinę bo nie mogę dać sobie spokoju jaki wosk i w ogóle :wink:

---------- Post dopisany at 19:20 ---------- Poprzedni post napisany at 19:19 ----------

Dla Domina taka pała :buahaha:

Opublikowano

uaeh.jpg

---------- Post dopisany at 20:59 ---------- Poprzedni post napisany at 20:52 ----------

typowy mirek: vlepka 15 cm (3338610921) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

:polew::polew::polew::polew::polew::polew:

---------- Post dopisany at 22:24 ---------- Poprzedni post napisany at 20:59 ----------

Oferta - Audi A4 - Witam. Do do sprzedania mam Audi A4 1.9 TDI Quattro wersja S-line Plus - Mega Max Wyposażenie Niezawodny silnik o małym spalaniu. D

ale ma wypas :kox: tylko nie wiem gdzie się tłumik podział :grin:

Opublikowano
Opublikowano

ja szukałem, ale już czekam za LEDem :wink:

Opublikowano

Muszę się pochwalić :) Dziś moje autko wreście odżyło :) 174KM i 393nm

Opublikowano

Jak wrażenia? :decayed:

Opublikowano

ładny wynik jest, ładny :kox: