dudas307 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Pocas, bierzesz na swap pokrętła, czy będziesz kombinował z podłączenie całego do B6?
OLI_B5 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Witam , Panowie kojarzy ktoś ciemnego sedana z łowicza? klapa us i dobra gleba
pocas Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Pocas, bierzesz na swap pokrętła, czy będziesz kombinował z podłączenie całego do B6? Ja mam już satynę w aucie. Ten przełącznik kupiłem z czystej ciekawości czy podpasuje
patryk10015 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Pocas, bierzesz na swap pokrętła, czy będziesz kombinował z podłączenie całego do B6? Ja mam już satynę w aucie. Ten przełącznik kupiłem z czystej ciekawości czy podpasuje i co podpasił?
pocas Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Pocas, bierzesz na swap pokrętła, czy będziesz kombinował z podłączenie całego do B6? Ja mam już satynę w aucie. Ten przełącznik kupiłem z czystej ciekawości czy podpasuje i co podpasił? Trzeba rezać. Na pierwszy rzut oka widać że nie pasuje Zupełnie inne gniazdko.
amaradaar Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Pany potrzeba pomocy, z góry mówię że szukałem tylko 15minut, ale nie mam dziś dnia... chciałbym wymienić płyn wspomagania na nowy, nie wiem ani gdzie pompa ani jak odpowietrzyć ani jaki płyn użyć prócz zielony mineral... ani jak wymienić czy spuścić całość jeśli tak to gdzie... sto pytań do z góry przepraszam za niedouczenie
marcin9680 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Pany potrzeba pomocy, z góry mówię że szukałem tylko 15minut, ale nie mam dziś dnia... chciałbym wymienić płyn wspomagania na nowy, nie wiem ani gdzie pompa ani jak odpowietrzyć ani jaki płyn użyć prócz zielony mineral... ani jak wymienić czy spuścić całość jeśli tak to gdzie... sto pytań do z góry przepraszam za niedouczenie http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-wymiana-p-ynu-wspomagania-143351/
kruper Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Panowie, powiedzcie mi jak wygląda spasowanie lotki z laminatu na klape do b6tki. Słyszałem różne opinie, macie może kogoś zaufanego kto robi je tak, że jest warta kupna ? Konkretnie.
Marcino87 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 lepiej poszukaj ori, z tamką tylko bedziesz się wk***iał
kruper Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 a o taką ciężko :/, nie mówiąc o nowej.
jozek726 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 czemu yebany kaspresky blokuje mi strony ?
kris-krzysztof Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 ja kupiłem zamiennik i nie narzekam .
ucho.77 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Panowie, powiedzcie mi jak wygląda spasowanie lotki z laminatu na klape do b6tki. Słyszałem różne opinie, macie może kogoś zaufanego kto robi je tak, że jest warta kupna ? Konkretnie. ja mam od tego gościa Informacje o Użytkowniku TFB,pasowała dobrze, wytrzymałość na zmiany temperatury 5/5 nic nie pęka:wink: jedynie co, to moją gradobicie wykończyło, ale blacha na aucie też tego nie przeżyła:facepalm:
Fr0styyy. Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Panowie, powiedzcie mi jak wygląda spasowanie lotki z laminatu na klape do b6tki. Słyszałem różne opinie, macie może kogoś zaufanego kto robi je tak, że jest warta kupna ? Konkretnie. ja mam od tego gościa Informacje o Użytkowniku TFB,pasowała dobrze, wytrzymałość na zmiany temperatury 5/5 nic nie pęka:wink: jedynie co, to moją gradobicie wykończyło, ale blacha na aucie też tego nie przeżyła:facepalm: On akurat nie ma takiej z tego co widzę, ale tutaj znalazłem lotkę. W sumie nie duże pieniądze a można sprawdzić jak to będzie wyglądać. Chyba, że kupić od razu z całą klapą
ucho.77 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 On akurat nie ma takiej z tego co widzę, ale tutaj znalazłem lotkę. W sumie nie duże pieniądze a można sprawdzić jak to będzie wyglądać. Chyba, że kupić od razu z całą klapą gościu zajmuje sie laminatem więc wystarczy zadzwonić tylko jedna zasadnicza różnica jest w tym że kolega szuka sedana a ja brałem avanta, nie kuknołem opisu kolegi:facepalm: cena za samą klape w aukcji:wink:
jozek726 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Odnalazł swój skradziony samochód w dziesięć godzin. Pomogli internauci - Motoryzacja w INTERIA.PL I tak powinno być, bo policja i tak nic nie zrobi Brawo dla ludzi z PASJA
daniels Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 piękne cabrio,dobrze że się znalazło
Gość Edyta Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Odnalazł swój skradziony samochód w dziesięć godzin. Pomogli internauci - Motoryzacja w INTERIA.PLI tak powinno być, bo policja i tak nic nie zrobi Brawo dla ludzi z PASJA dobrze ze się udało
Rekomendowane odpowiedzi