Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Nosb

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

:hi:

Panowie chce zrobic odciecie najlepiej zasilania komputera przeciw kradziezowe gdzie najlepiej sie podpiac pod jaki kabel zeby auto nie odpalalo i najlepiej zeby niebylo zasilania do kompa?? Myslalem ze bezpiecznik ktory sie znajduje pod pokrywa kolo ecu 15A da rade ale niestety auto odpada po chwili i wyskakuja błedy?? slyszlalem ze jakies przewody CAN czy cos w tym stylu w tunelu ??

panowie pomocy

coś się stało mojej niuni :kwasny::facepalm:

http://a4-klub.pl/1-9-194/wymianie-egr-dmucha-kolektora-ssacego-wystrzelil-waz-interkulera-278978/#post3650267

będę wdzięczny za wszelką pomoc :hi:

Co za psikus, wczoraj wieczorem forum znow nieczynne bylo, ale znow jestesmy online tak wiec dziendobryyy :cool:

Mikaszi, może przerobisz ten xenon na bixenon i tak wyjdziesz na plus? :wink:

jeden xenon juz mam na aucie , więc kupowanie drugiego zestawu jest raczej bez sensu i nie chce mi się tego rzeźbić :wink:

może jeszcze coś dorwę :naughty:

---------- Post dopisany at 18:34 ---------- Poprzedni post napisany at 18:22 ----------

pytanie z innej beczki czy licznik w Audi RS4 miał ori czarne obramówki czy ktoś to pomalował

http://www.automotiveaddicts.com/magazine/images/2007audirs4/2007AudiRS4Cluster01FixedSmall.jpg

???

Miał ORI BLACK :wink:

odnośnie EGRa to da się wywalić całe bebechy zostawiając tylko klape gaszenia,tak zrobiłem u siebie zaletą jest bardziej drożny dolot i przede wszystkim czysty ,nie ma syfu ze spalin,nie ma wycieków i najważniejsze jest klapa gaszenia-czyli nie telepie przy gaszeniu,mój EGR zaspawałem od dołu i od góry :naughty: