Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no Remik niedlugo nasze a4 od d*py strony beda takie same :naughty: mysle nad grilem Votex wtedy mialbym wszedzie plastry miodu :kox:

fajny pakiet robi tez Hofele to jest taki pakiet rs4 jakiego nie bylo w b6

http://www.hofele.com/sport_en/produkte/audi/audi_a4_b6_8e/audi_a4_b6_8e_karosserie_evo_light.html

oczywiscie powinno to wszystko byc bez chromu,podoba mi sie ich dokladka na tyl

Opublikowano

Widzę, że bardzo podobają wam się te ms design. Mi już się :sick3: chce jak je widzę, w Irlandii to jest tak zwany rs4 bodykit i co 2ga a4 ma z tyłu:

RS4 1.9tdi

quattro

s line

Mam to samo Mateusz. :) Complete Crap. :thumbdown:

Opublikowano

no Remik niedlugo nasze a4 od d*py strony beda takie same :naughty: mysle nad grilem Votex wtedy mialbym wszedzie plastry miodu :kox:

a masz spojler na klape firmy Votex / Ms design :mysli: taki jak ja mam...

jak nie to koniecznie kup :gwizdanie: jest moim zdanie najlepszy z mozliwych :kox:

nad grilem Votexa tez sie nie zastanawiaj :wink4:

co do tego pakietu hofele co przedstawiles David

to nie jest w moim guscie... :wink4:

ps. progi sa za***iste ale te klapy na nadkolach :thumbdown: wygladaja jak dosztukowane :thumbdown:

Widzę, że bardzo podobają wam się te ms design. Mi już się :sick3: chce jak je widzę, w Irlandii to jest tak zwany rs4 bodykit i co 2ga a4 ma z tyłu:

RS4 1.9tdi

quattro

s line

Mam to samo Mateusz. :) Complete Crap. :thumbdown:

ale co Tomek zderzak czy znaczki :mysli::naughty:

ps. Votex / ms design jest to dodatkowa opcja $$$$ z salonu Audi :wink4:

widomo, rzecz gustu :tongue4: nie wszystkim sie podoba biorac pod uwage miliony S-ek na necie :decayed:

Opublikowano

Stolk załatw mi listwy :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

[br]Dopisany: 02 Luty 2011, 19:07_________________________________________________Pany a ile zderzak tylni Votex?

Opublikowano

tyle ile za niego zaplacisz :decayed:

Opublikowano

David a pokazcie jakiegos linka do takiego grila VOTEXA

Opublikowano

David a pokazcie jakiegos linka do takiego grila VOTEXA

no właśnie pokazcie grilla votexa

Opublikowano

przeciez pisze , ze mam wlasnie taki grill :gwizdanie:

foty na dole :cool1:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=163060.135

[br]Dopisany: 02 Luty 2011, 19:41_________________________________________________chcialem zanalezc na aukcji ale nigdzie nie widze :gwizdanie: te rarytasy :naughty:

tutaj jest ale dawno juz poszedl :gwizdanie: 140 euro - http://www.motor-talk.de/marktplatz/sehr-selten-original-audi-a4-grill-neu-t2506884.html

i archiwa alle... - za 300zl :wink4: - http://archiwumallegro.pl/audi_a4_s4_s_line_ms_design_grill_atrapa-923079804.html

mozna wyrac taniej - ja za nowke dalem 30 funtow :gwizdanie:

nr czesci jest podany :cool1: milego szukania :wink4:[br]Dopisany: 02 Luty 2011, 19:46_________________________________________________a i jako nowy jest bez znaczka oooo

Opublikowano

czy do lampy bixenonowej podejda przetwornice i zarniki ze zwykłego xenona ??

Opublikowano

Palniki owszem przetwornice nie wiem nie wypowiadam sie ( ale chyba tak )

Opublikowano

no to moze ktos sie wypowie kto przekladal takie prztwornice....a jest sens kupienia lamp bixenon czy lepiej swoje pomalowac srodki na czarno?? duzo roboty jest z rozebarniem lampy?? ewentualnie na co pozniej sklejacie??

Opublikowano

rozkleić jest po prostu masakra :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

zalezy który masz rok autka ja mam 2001 i niestety mialem jeszcze przetwornice od b5 nierozbnieralne i musialem kupic nowe jesli masz nowszy powinienny juz pasowac najlepiej jakbys wyjął lampe potem wykrecil przetwornice i zobaczyl czy ma kabel na stale czy na kostki jesli na kotki to podejda bez problemu kolejna sprawa to ze ponoc w 1.8 wchodza bez problemu ja u siebie w 2.5 musialem przedluzac jeden kabel od lamp i kombinowac ostro z drugiej strony zeby sie zniemscilo jak cos moge pomóc na priv[br]Dopisany: 02 Luty 2011, 21:12_________________________________________________http://moto.allegro.pl/audi-a4-s4-s-line-ms-design-grill-atrapa-i1404825436.html tu macie ms design

tyl;ko kto wie gdzie dostac do tego znaczek?? czy pasuje od ori??

Opublikowano

zalezy który masz rok autka ja mam 2001 i niestety mialem jeszcze przetwornice od b5 nierozbnieralne i musialem kupic nowe jesli masz nowszy powinienny juz pasowac najlepiej jakbys wyjął lampe potem wykrecil przetwornice i zobaczyl czy ma kabel na stale czy na kostki jesli na kotki to podejda bez problemu kolejna sprawa to ze ponoc w 1.8 wchodza bez problemu ja u siebie w 2.5 musialem przedluzac jeden kabel od lamp i kombinowac ostro z drugiej strony zeby sie zniemscilo jak cos moge pomóc na priv[br]Dopisany: 02 Luty 2011, 21:12_________________________________________________http://moto.allegro.pl/audi-a4-s4-s-line-ms-design-grill-atrapa-i1404825436.html tu macie ms design

tyl;ko kto wie gdzie dostac do tego znaczek?? czy pasuje od ori??

pasuje ori na 100% :wink4:

Opublikowano

ses wymiany lamp jak najbardziej duzo lepszy wyglad auta duzo lepsze swiecenie polecam :good:[br]Dopisany: 02 Luty 2011, 21:15_________________________________________________w takim razie pewnie zakupie taki grilik w przyszlym miechu:D

Opublikowano

dajmler a mozesz powiedziec czy jest jakas roznica w wymiarach bixa??

Opublikowano

dajmler a mozesz powiedziec czy jest jakas roznica w wymiarach bixa??

bixenon ma dupniejszą soczewkę :wink4:

Opublikowano

róznica jest taka ze w xenonie jest przetwornica u dołu lampy a w bi-xenonie jest z tylu i dlatego trzeba bylo umnie troche z kabelkami kombinowac i jedna stroina byla za krótka ale w sumie to pikus w porównaniu do kozysci :>[br]Dopisany: 02 Luty 2011, 21:20_________________________________________________ogólnie sluza pomoca w montarzu :)