Patryś Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Aha. musz dobrze obadać swojego bo ja popatrzyłem po numerze z etki jaki do mnie podchodzi. Wkońcu mam swojego lapka gdzie jest niezawodny xp, vag i etka nic mi więcej nie trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 baaaaajo bongo HEJ bajo bongo HEJ ooo bongo ba ja! :grin::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 baaaaajo bongo HEJ bajo bongo HEJ ooo bongo ba ja! :grin::polew: a ty co z jakieś wiejskiej potupaji wracasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 co pany sen nie meczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 He a ja sobie siedze mam trochę w czubie już i się zastanawiam czy dopiero nie iść na polskie disco 2 km ode mnie. Ostatnio jak byłem to cały czas tańczyła dla mnie hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 a ja z blues festiwalu wrocilem z falaszka walkera black i teraz sacze ze szwagrem:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 No to zdrówko my mieli smornoffa ale już się skończył i myślimy hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 no to zdrowko:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 He smacznego a ja jednak idę z moją panią na imprezkę i będzie tańczyć dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 No to zdrówko my mieli smornoffa ale już się skończył i myślimy hehe No u mnie też towarzysz Włodzimierz się leje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Ooooo i poszła butelka z piwem. Kumpel już nie ma czucia w ręce Napiszę rano. 3m ta sie panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Ooooo i poszła butelka z piwem. Kumpel już nie ma czucia w ręce Napiszę rano. 3m ta sie panowie No to gamoniowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Kto oklejał dekory alkantarą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 To na szczęście. Dobra uciekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Espeszyl for jozek726 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Jeeeee jeeeeeee :kox::banan: Lecimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Jeeeee jeeeeeee :kox::banan:Lecimy A JAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 moja kumpela występuje w ich teledysku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 No to zdrówko my mieli smornoffa ale już się skończył i myślimy hehe No u mnie też towarzysz Włodzimierz się leje Trzeba było mnie zawołać to by Włodzimierz z Włodzimierzem se wypił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekF1 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi