Wandej Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Kierwa żaden sprężyn z tyłu sam nie zmieniał?
daniels Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 zmianiał,zmieniał żadna filozofia
Wandej Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 zmianiał,zmieniał żadna filozofia No to jak wyjąć tą skur.wiałą sprężynę jak siedzi ciasno po odpięciu amora?---------- Post dopisany at 10:09 ---------- Poprzedni post napisany at 09:52 ----------
mr.mark1 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Kierwa żaden sprężyn z tyłu sam nie zmieniał? Ja zmieniałem , musisz niestety odkręcić śrubę od regulacji. Zaznacz sobie punktakiem na wahaczu i na śrubie linie/kropki obojętnie i jak będziesz wkręcał to w tej samej pozycji ustawisz. Inaczej na tyle nie odciągniesz wahacza żeby sprężyna wyszła. Przyda się druga osoba bo sam tego nie wytargasz.
Wandej Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Kierwa żaden sprężyn z tyłu sam nie zmieniał? Ja zmieniałem , musisz niestety odkręcić śrubę od regulacji. Zaznacz sobie punktakiem na wahaczu i na śrubie linie/kropki obojętnie i jak będziesz wkręcał to w tej samej pozycji ustawisz. Inaczej na tyle nie odciągniesz wahacza żeby sprężyna wyszła. Przyda się druga osoba bo sam tego nie wytargasz. jeden kumaty się znalazł To nie wiem jak reszta wyjęła sprężynę bez odkrecania tego wahacza:decayed: Nie tnie Ci opon teraz?? Od strony nakrętki też jest ta podkładka mimośrodowa??
laki83 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 chłopaki pomóżcie...wie ktos jak zmyć/wyczyścić slady długopisu z alcantary??? bo ja dzisiaj swoja babe to juz chyba zatłuke:wallbash:
grzes283 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Siema, ile jest poduszek od skrzyni biegów w AVFie? Do dzisiaj myślałem, że jedna centralna, ale doczytałem, że są jeszcz dodatkowe 4 boczne. W sumie mniej ważne, ale są. Robiłem dzis wahacz i od razu zapytałem o szarpanie drążkiem, mechanik sprawdził i postawił na poduche pod skrzynia, powiedział, że w moim jest tylko jedna, centralna......jak się do tego odnieść???
marcin9680 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Kierwa żaden sprężyn z tyłu sam nie zmieniał? Ja zmieniałem , musisz niestety odkręcić śrubę od regulacji. Zaznacz sobie punktakiem na wahaczu i na śrubie linie/kropki obojętnie i jak będziesz wkręcał to w tej samej pozycji ustawisz. Inaczej na tyle nie odciągniesz wahacza żeby sprężyna wyszła. Przyda się druga osoba bo sam tego nie wytargasz. jeden kumaty się znalazł To nie wiem jak reszta wyjęła sprężynę bez odkrecania tego wahacza:decayed: Nie tnie Ci opon teraz?? Od strony nakrętki też jest ta podkładka mimośrodowa?? Witam! Ja tez zmienialem sprezyny z tylu i poza odkreceniem amortyzatora nic wiecej nie odkrecalem ale uzylem sciskow do sprezyn , scisnolem sprezyne i wyszla jak ta lala zas drugim razem gdy zakladalem sprezyny pod 1BE to to po scisnieciu sprezyny troche mi jeszcze braklo miejsca pare milimetrow aby wskoczyla na swoje miejsce , dodam tylko ze podklady pod sprezyne tez dawalem nowe tak wiec troche ciasno sie zrobilo i pomogla mi 1.5 metrowa rura. Wsadzilem ruremiedzy wachacz glowny a podwozie i naciskajac rure w dol a tym samym caly wachacz sprezyna wskoczyla tak jak trzeba. ---------- Post dopisany at 13:43 ---------- Poprzedni post napisany at 13:37 ---------- Siema, ile jest poduszek od skrzyni biegów w AVFie?Do dzisiaj myślałem, że jedna centralna, ale doczytałem, że są jeszcz dodatkowe 4 boczne. W sumie mniej ważne, ale są. Robiłem dzis wahacz i od razu zapytałem o szarpanie drążkiem, mechanik sprawdził i postawił na poduche pod skrzynia, powiedział, że w moim jest tylko jedna, centralna......jak się do tego odnieść??? Tak jest tylko jedna centralan poduszka blizej konca skrzyni biegow umiejscowiona na poprzecznej aluminiowej belce , ktora jest pod skrzynia.
grzes283 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Dzięki :hi:Zamawiać Lema, czy coś innego? Jak sądzisz?
Wandej Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Bierz lema bo kosztuje około 100zl:wink: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Wandej Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Pany co to za numer zderzaka?? 8E5-807-385C Esowy?
grzes283 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Dzięki Panowie, sprawa jasna:hi:
Marcino87 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 chłopaki szybko pomóżcie to jest S4 B6 sedan ??
Kshyhu87 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 8E5 - sedan 8E9 - avant 450zł to dobra cena
Rekomendowane odpowiedzi