Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
napisał że posiada ;p

a dzwoniłem i powiedział, że nie posiada :kwasny:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

o godzinie 11:34 odpisał mi na maila, co za koleś :facepalm::facepalm:

mówi się trudno :kwasny:

Opublikowano

No Pany z takim reflexem to nigdy nie Kupicie zderzaka z es. Do faceta o tego sedana juz dzwoniłem ze 2tygodnie temu(z myślą o Arturze) .

Opublikowano
No Pany z takim reflexem to nigdy nie Kupicie zderzaka z es. Do faceta o tego sedana juz dzwoniłem ze 2tygodnie temu(z myślą o Arturze) .

:polew:

Ale tego co ja i Marcin znalazł nie wyczaiłeś a 3 dni na allegro był:naughty:

Opublikowano

Trza było kupić mądralo :polew:.

Wszystkich nawet ja nie ogarnę. A,poza teraz 2 tygodnie sam w pracy jestem i jest taki zapier że jak wychodzę to ledwo kontaktuje. Ale spoko wujek Ci znajdzie zderzak. Od poniedziałku 2ga zmiana to odsapnę trochę.

Opublikowano

witam Panowie, wrocilem po prawie 2 tyg z urlopu do PL ide do garazu do swojej Adi odpalam i patrze ze moje radio Concert III nie daje oznak życia zero reakcji, zmieniarka w schowku odpala sie. pomyslalem, ze moze radio zalałem po tym jak odgrzybialem klime "Plakiem" ale auto mial;em odpalone wowczas z godzine na max nawiewie na max + temp i radio gralo po tym zabiegu przez 2 tygodnie. Wiec wyjalem radio aby sprawdzic co tam z nim jest. Wyjałem radyjko, zdjalem gorna oslone aby sprawdzic czy cos naplynelo na plytke z elektronika i czy cos jest spalone ale wszystko wyglada jak z fabryki czysciutkie. Sprawdzilem bezpieczniki w aucie jak i w radiu i wszystkie wygladaja OK. nie mam pojecia co moglo sie stac z tym radyjkiem. Ktos moze mial cos takiego i moglbym mnie nakierowac? radio kupilem 1,5 miesiaca temu ale mialem jedynie gware rozruchowa na nie.

Ile jest bezpiecznikow odpowiedzialnych za radio w aucie jeden siedzi w konsoli bezpiecznikow z lewej strony deski rodzielcznej, drugi bezpiecznik siedzi w tylnej sciance radia, jest jeszcze jakis inny bezpiecznik?

Opublikowano

Potrzeba mi taśmę kierownicy 4E0 953 541 A.

Ma ktoś w dobrej kasie? Na allegro są aż 2 i to za 150 zł + przesyłka 30 zł :polew:

Opublikowano

Ma ktoś w dobrej kasie? Na allegro są aż 2 i to za 150 zł + przesyłka 30 zł :polew:

Ja mam. Oddam razem z modułem q w zamian za zwykłe b6 + trójramienna kiera B6:naughty:

Opublikowano

dzisiaj już małe początki AIR SHOW

kto będzie :) ?>

3mfu.jpg

l0j5.jpg

mizb.jpg

gnn3.jpg

Opublikowano

Ja mam. Oddam razem z modułem q w zamian za zwykłe b6 + trójramienna kiera B6:naughty:

Ja mam starą 4 ramienną :kwasny:

Może jednak chcesz sprzedać w dobrej monecie, hę? :decayed:

Opublikowano

Dam Ci jeszcze Kiere MF trojramienna z a3 do kompletu:-) Sam moduł Q warty realnie 200zl

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Kiera mi nie potrzebna tylko taśma pod MF :decayed:

Opublikowano
bieluń co masz za 16 na sprzedaż ?

Panie kolego mam cos takiego

p1010801j.jpg

Opublikowano

Z najnowszej kolekcji...kupiłem grzejniki:polew:

9lf6.jpg

Opublikowano
w żelaznym takie sprzedają :wink:
Taa akurat:whistling: w żelaznym to możesz bronę kupić i w pole z nią:polew::polew::polew: