Rafi78 Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 Nie drapać się koty:grin: A Ty się nie wtrącaj zaraz sie o zabawki pobijecie wychodzi na to, że jednak rozmiar ma znaczenie
tomcrack27 Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 Nie drapać się koty:grin: A Ty się nie wtrącaj zaraz sie o zabawki pobijecie wychodzi na to, że jednak rozmiar ma znaczenie i wychodzi na to ze im wiekszy tym lepszy:decayed:
domin79 Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 toc tu o dziury chodzi:polew::polew:
Rafi78 Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 toc tu o dziury chodzi:polew::polew: to ja wole troszku mniejsze
wladi Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 toc tu o dziury chodzi:polew::polew: :polew::polew:
tomcrack27 Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 a ja myslalem ze o rury:decayed:
Marcino87 Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 Dobra weżcie mi powiedźcie dlaczego mi nie działa otwieranie z kluczyka już mnie uj strzela i wywalam kluczyk i go z powrotem koduje i zadziała raz i kupa
H4mm3R Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 Dobra weżcie mi powiedźcie dlaczego mi nie działa otwieranie z kluczyka już mnie uj strzela i wywalam kluczyk i go z powrotem koduje i zadziała raz i kupa Bateria słaba?
wladi Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 Dobra weżcie mi powiedźcie dlaczego mi nie działa otwieranie z kluczyka już mnie uj strzela i wywalam kluczyk i go z powrotem koduje i zadziała raz i kupa Bateria słaba? Raczej juz kluczyk do wymiany ja mam to samo i narazie jadę na drugim ale trzeba będzie to ogarnąć
Marcino87 Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 Dobra weżcie mi powiedźcie dlaczego mi nie działa otwieranie z kluczyka już mnie uj strzela i wywalam kluczyk i go z powrotem koduje i zadziała raz i kupa Bateria słaba? nówka jest jak wciskam to wchodzi w czuwanie bo zaświeca się awaryjne i lusterko i coś tam jeszcze w blokach pomiarowych kluczyk działa każdy przycisk, ale go nie otwiera ---------- Post dopisany at 22:03 ---------- Poprzedni post napisany at 21:41 ---------- zakodowałem kolejny raz zobaczę jaki będzie efekt
Artur82 Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 co do tych końcóek...Panowie nie przesadzajmy 100mm to już trochę dużo, a w klekocie nie ma co przesadzać z tym wydechem Domin młodzież niech założy nawet 120mm ja już muszą przeca u Ciebie jest malina!! :kox:
Patryś Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 W końcu Gajos nareperował stronkę można sprawdzać ceny
Artur82 Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 W końcu Gajos nareperował stronkę można sprawdzać ceny o i to jest cenna informacja
Patryś Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 Czekałem też na nią hehe prawie codziennie sprawdzałem czy działa aż tu dzisiaj wchodzę i jest
Rekomendowane odpowiedzi