H4mm3R Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 Witam w klubie od kwietnia robie sline'a zderzak do rezania lezy i czeka, cala wiosne i wakacje i nadal nic nie zrobione :/ Takim tempem to się do Divisionu nie dostaniesz za szybko
tomcrack27 Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 Witam w klubie od kwietnia robie sline'a zderzak do rezania lezy i czeka, cala wiosne i wakacje i nadal nic nie zrobione :/ oj to nie dobrze Danielu:thumbdown: len jakis ogarnia wszystkich:decayed:
Kshyhu87 Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 W końcu Gajos nareperował stronkę można sprawdzać ceny Nie wiem jak długo będzie gajos działał, ale docelowy adres sklepu będzie taki: sklep.benepol.pl/sklep/ kiedyś kupowałem tylko u gajosa, ale gdy kolega z forum podesłał mi link do getem to jestem w szoku jakie są różnice w cenach przykładowo tunel środkowy u gajosa kosztuje 596,71zł, a w getem 532.79zł
Patryś Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 W końcu Gajos nareperował stronkę można sprawdzać ceny Nie wiem jak długo będzie gajos działał, ale docelowy adres sklepu będzie taki: sklep.benepol.pl/sklep/ A ja wchodzę cały czas na ten adres i też działa sklep.gajos.com.pl
H4mm3R Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 W końcu Gajos nareperował stronkę można sprawdzać ceny Nie wiem jak długo będzie gajos działał, ale docelowy adres sklepu będzie taki: sklep.benepol.pl/sklep/ A ja wchodzę cały czas na ten adres i też działa sklep.gajos.com.pl Działa ale chyba z miesiąc nie działał...
serfin Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 Tomku, jak nazbieralem gratów w zeszłym roku to w kwietniu i maju tego roku duzo nagrzebalem sie z zew sline'a został mi tylko przedni zderzak do złożenia. do lipca czekałem na szyny do przykrecenia spryskow wiec i zderzak zostawilem nie ruszony dajac jedynie do pomalowania elementy dla lakiernika. wakacje to czas urlopu i okazyjnej pracy za granicą wiec majsterkowanie zostało odłożone na jesien pogonilem 17" Avusy i nabylem 18" sline'y (f*ck ciezko jezdzi sie na tych drogach) oraz musialem kupic drugie radio bo z poprzedniego nacieszylem sie moze 1,5 miesiaca. tak wiec kolejne prawie 5 stówek w plecy a miały być tarcze i klocki 320/288 :/ takze nie lenie sie tylko funduszy i czasu brakuje. nie kazdy ma tyle wolnego czasu
H4mm3R Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 Spoko Daniel, wiem że nie jest lekko dlatego żartowałem skoro masz już graty, to połowa sukcesu
tomcrack27 Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 Tomku, jak nazbieralem gratów w zeszłym roku to w kwietniu i maju tego roku duzo nagrzebalem sie z zew sline'a został mi tylko przedni zderzak do złożenia. do lipca czekałem na szyny do przykrecenia spryskow wiec i zderzak zostawilem nie ruszony dajac jedynie do pomalowania elementy dla lakiernika. wakacje to czas urlopu i okazyjnej pracy za granicą wiec majsterkowanie zostało odłożone na jesien pogonilem 17" Avusy i nabylem 18" sline'y (f*ck ciezko jezdzi sie na tych drogach) oraz musialem kupic drugie radio bo z poprzedniego nacieszylem sie moze 1,5 miesiaca. tak wiec kolejne prawie 5 stówek w plecy a miały być tarcze i klocki 320/288 :/ takze nie lenie sie tylko funduszy i czasu brakuje. nie kazdy ma tyle wolnego czasu spoko spoko to byl tylko zart:decayed:ja sam tez za wiele czasu na modzenie nie mam i robie ile moge,wiadomo zycie
Fr0styyy. Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 O ile u mnie z czasem i chęciami jest jeszcze spoko to gorzej z kasą na to
Patryś Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 Działa ale chyba z miesiąc nie działał... Albo i więcej bo czesto wchodziłem sprawdzałem i nic aż wczoraj lukłem i działało
jozek726 Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 Panowie kuriera zamówić tu : https://sendit.pl/logowanie ???? Czy macie jakieś lepsze źródło ?
Fr0styyy. Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 Panowie kuriera zamówić tu : https://sendit.pl/logowanie ???? Czy macie jakieś lepsze źródło ? Ja ostatnio jak felgi wysyłałem to na www.kurjerzy.pl
Wandej Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 Panowie kuriera zamówić tu : https://sendit.pl/logowanie ???? Czy macie jakieś lepsze źródło ? A co wysyłasz?? ja mam w Fedexie za pakę do 30kg 12zł
Wandej Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 dokładkę s-line To zaiwaniaj na pocztę za 25zł będziesz miał już pobraniówkę bo to lekkie jest i nie ma więcej jak 1,5m:wink:
jozek726 Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 oj ma ze 2 metry tak mam zapakowane ---------- Post dopisany at 23:26 ---------- Poprzedni post napisany at 23:17 ---------- kurier DPD 17zł ---------- Post dopisany at 23:28 ---------- Poprzedni post napisany at 23:26 ---------- wejdzie pod 320 to :7Jx16 ET35 5x112 ??
jerzu Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 Józek, ale zabierze Ci to kurier? Musisz to zapakować w pudełko i w ogóle, przerabiałem ten problem jakiś czas temu
jozek726 Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 jest obłożone kartonem, zastreczowane i myślę że powinien to zabrać, w najgorszym przypadku pojadę na pocztę
Artur82 Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 DSCN9649 - YouTube Daniel nawet nie wkurwiaj...jak to zrobiłeś?? pisz tu szybko!! PROSZĘ
Rekomendowane odpowiedzi