barrowiec1 Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 kto mi gwinta w kwietniu sprzedał?? bo mi się zapomniało...
Wandej Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 kto mi gwinta w kwietniu sprzedał?? bo mi się zapomniało... PUMA pewno:decayed:
barrowiec1 Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 no właśnie, nie... jakiś Marcin, ale tyle ich tu
jozek726 Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 Karwa, czemu w moim aucie musi być wszystko całkiem inaczej niż na schematach z forum Rozpiska jedno, a kolory przewodów drugie anglik pewnie
barrowiec1 Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 Karwa, czemu w moim aucie musi być wszystko całkiem inaczej niż na schematach z forum Rozpiska jedno, a kolory przewodów drugie anglik pewnie żaden anglik Kamilu - nie ten pin w lampie
fantowski Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 Nowy ( krzem) chce kupić lub zamienić się z zawiasu 1bv s-line na 1ba avant. Kto ma? http://a4-klub.pl/showthread.php?t=136448 ja mam i odpisałem.. w ogóle jak koleś jest z Krakowa to bajka.. niech tylko podjedzie na spota to mu pomożemy
Fr0styyy. Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 Karwa, czemu w moim aucie musi być wszystko całkiem inaczej niż na schematach z forum Rozpiska jedno, a kolory przewodów drugie anglik pewnie żaden anglik Kamilu - nie ten pin w lampie Ten na 100% Nawet takich samych kolorów przewodów się nie mogłem dopatrzyć w kostce w lampie
greg2505 Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 Pany kupiłem Canona EOS 600D. Warte to coś?? Skoro już kupiłeś to po co się stresować Tapnięte z SGS III Nie znam się na lustrzankach więc kupiłem co gościu w sklepie polecił Sony alfy za***iście drogie:kwasny: fajny aparacik ,prosta obsługa ,mam taki kilka miechów i daje radę
barrowiec1 Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 pin 6 w lampie, (zamiast 5)... kabel szaro-żólty zdaje się... on też do kostki czerwonej dochodzi
Gość Edyta Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 Artu mój prezes ma taki i chyba bedzie zenił , jest jak igiełka dosiada go bardzo rzadko:naughty: narazie brak akceptacji ze strony M z kąt to znam ja ci pozwalam a jak wygram w totka to ci nawet kupie Pany kupiłem Canona EOS 600D. Warte to coś?? nie będziesz żałował
Wandej Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 Artu mój prezes ma taki i chyba bedzie zenił , jest jak igiełka dosiada go bardzo rzadko:naughty: narazie brak akceptacji ze strony M z kąt to znam ja ci pozwalam a jak wygram w totka to ci nawet kupie Pany kupiłem Canona EOS 600D. Warte to coś?? nie będziesz żałował Czyli dobrze wybrałem:wink: Bardzo fajny jest wyświetlacz obracany:kox:
Gość Edyta Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 i tego ci Wandej zazdroszczę bo ja nie mam
Fr0styyy. Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 pin 6 w lampie, (zamiast 5)... kabel szaro-żólty zdaje się... on też do kostki czerwonej dochodzi Już doczytałem w temacie o samopoziomie ale dziwne, bo 4 pin w rozpisce kostki od lampy to niebieski przewód, gdzie u mnie 4 pin w lampie to przewód brązowy.... btw. Wandej, dzisiaj tak patrzałem w te paczkę i coś tam się rozlało troszku to odwinąłem to i odstawiłem na półkę żeby nie leżało bokiem
Wandej Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 pin 6 w lampie, (zamiast 5)... kabel szaro-żólty zdaje się... on też do kostki czerwonej dochodzi Już doczytałem w temacie o samopoziomie ale dziwne, bo 4 pin w rozpisce kostki od lampy to niebieski przewód, gdzie u mnie 4 pin w lampie to przewód brązowy.... btw. Wandej, dzisiaj tak patrzałem w te paczkę i coś tam się rozlało troszku to odwinąłem to i odstawiłem na półkę żeby nie leżało bokiem To z tej buteleczki bo one jakoś słabo trzymają Ale zapach fajny:decayed:
Artur82 Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 Pany kupiłem Canona EOS 600D. Warte to coś?? Skoro już kupiłeś to po co się stresować Tapnięte z SGS III Nie znam się na lustrzankach więc kupiłem co gościu w sklepie polecił Sony alfy za***iście drogie:kwasny: ja kupiłem alfe 58 i jestem bardzo zadowolony...tez chciałem eos d600 ale powiedzilei zeby lepiej wziąć tego sonacza ---------- Post dopisany at 22:52 ---------- Poprzedni post napisany at 22:50 ---------- Artu mój prezes ma taki i chyba bedzie zenił , jest jak igiełka dosiada go bardzo rzadko:naughty: narazie brak akceptacji ze strony M z kąt to znam ja ci pozwalam a jak wygram w totka to ci nawet kupie chyba się zakocham ---------- Post dopisany at 22:54 ---------- Poprzedni post napisany at 22:52 ---------- Truskawka a Ty jaki posiadasz (aparat foto.) oczywiście?
Gość Edyta Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 Artur nie ma sprawy jak ja będę mogła sobie coś takiego Motocykl - Krosowy Kawasaki KX. Tarnów 32275.00 PLN - otoMoto.pl nikos d3100 18-55 + 55-300
Artur82 Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 no krosik I-sza klasa... ...a aparacik też niczego sobie. PS. Pamiętam o Tobie i może w końcu jutro coś zrobię ale powiem Ci szczerze, że pewnie we wtorek dopiero będę miał czas
Gość Edyta Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 już dawno Matiego mecze o krosiaka ale jak wiadomo plany narazie uległy małej zmianie - z synkiem będę się uczuć powiem ci, że jak na moje potrzeby aparat jak najbardziej starczy - jeszcze tylko w przyszłości rybie oko sobie dokupię i będzie si a co do tamtego to na spokojnie
Gość Edyta Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 Chciałabym niestety Mati nigdy nie chciał się zgodzić. Chodź ostatni jak rozmawialiśmy to sam powiedział ze krosika to będzie trzeba sobie jakiegoś zakupić a jest gdzie u nas jeździć Od małego mam fisia na punkcie jednośladów u mnie w rodzinnej wiosce to co drugi dom enduro, cross czy ścigacz a i czterokolowcow nie zabraknie to jak tego nie lubiec
Rekomendowane odpowiedzi