Zemis Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 Witam Panowie. Jeden z Batalionowców nie jaki BRYLANT ma do sprzedania air ride...nie jest w tym temacie bardzo zorientowany ale może bym się skusił na takie coś... Butla do tego to jest do wykorzystania na kilka razy czy jak? jak to wygląda trzeba ten gaz uzupełniać? Ale podstawowe pytanie czy ta zawieszka od niego podejdzie do B6? To są dane jakie podesłał mi BRYLANT: air praktycznie nowy zrobił wypad nad morze i zdemontowany pracuje na kompresorze viair 380c do 12bar butla zrobiona pod wymiar bagażnika długa i wąska wystarcza na kilka razy bo to był bardziej użytkowy zawory to 5/3 1/4" prędkość optymalna klikasz i.. jest w górze dodatkowy odwadniacz zaraz za kompresorem na w razie w i spełniał role znakomicie wszystko było nowe w zestawie sterowanie było schowane w popielniczce a manometry w schowku i nawet nie zdążyłem ich dokończyć tzn zamontować na stałe przewody są praktycznie wszystkie oprócz jednej rurki co szła do przedniej osi i manometrów ponieważ nie zdążyłem jej wyciągnąć a przewody to 10mm Zastanawiałem się nad gwintem ale air chyba byłby bardziej praktyczny. Będę wdzięczny za pomoc
Wandej Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 wczoraj beczka heinekena grana była:naughty: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
biggman Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 Czesc wszystkim posiada ktos spryski na czesci potrzebuje tych kulek, dysz co spryskuja reflektory
serfin Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 A ja mam 4 sztuki tych kulek z dwoch dysz do rozbiorki
amaradaar Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 Pany jak kur...cze odkleić tą nalepkę ze słonecznika jest wżarta jak jasna cholera naruszyłem tylko narożniki podrapałem trochu i nic... rozpuszczalnika nie mogę użyć bo przecież zeżre mi słonecznik...
turzol Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 Slonecznik od amerykanca. Bedziesz mial ciezko ta wlepe usunac
biggman Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 A ja mam 4 sztuki tych kulek z dwoch dysz do rozbiorki poszło PW
Wandej Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 A ja mam 4 sztuki tych kulek z dwoch dysz do rozbiorki Wzialbym i ją ta kulke z jedną Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
biggman Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 http://i.ebayimg.com/t/03-2003-AUDI-A4-B6-CABRIOLET-3-0-SUN-VISOR-BLACK-w-HOME-LINK-/00/s/MTA2NlgxNjAw/z/xRoAAOxyepRRvy7O/$(KGrHqZ,!oQFG)SRo5rOBRvy7Oir(g~~60_35.JPGPany jak kur...cze odkleić tą nalepkę ze słonecznika jest wżarta jak jasna cholera naruszyłem tylko narożniki podrapałem trochu i nic... rozpuszczalnika nie mogę użyć bo przecież zeżre mi słonecznik... zostaw jak jest Krzysiek, źle to nie wygląda
serfin Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 Poszlo chlopaki na pw w sprawie kulek, 3 beda do zbycia a 1 zostawie sobie chyba na wszelki wypadek
Marcino87 Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 http://i.ebayimg.com/t/03-2003-AUDI-A4-B6-CABRIOLET-3-0-SUN-VISOR-BLACK-w-HOME-LINK-/00/s/MTA2NlgxNjAw/z/xRoAAOxyepRRvy7O/$(KGrHqZ,!oQFG)SRo5rOBRvy7Oir(g~~60_35.JPGPany jak kur...cze odkleić tą nalepkę ze słonecznika jest wżarta jak jasna cholera naruszyłem tylko narożniki podrapałem trochu i nic... rozpuszczalnika nie mogę użyć bo przecież zeżre mi słonecznik... Wywal to i tak nie dziala ? Sent from my телефон
Marcino87 Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 ale wyglada na bogato... Tylko mi swieci nad glowa ? Wojtek pusciles mi pake ? Sent from my телефон
Wojtek_A4 Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 Niestety dopiero jutro wychodzi. Lekko zalatany bylem. Nie bij:doh: Dobra pytanie. Mam tylnie boczki w skorze z roletkami elektryka do sedana. Nie chce sie ktos wymienic na takie same ale z materialem speed?
Marcino87 Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 Niestety dopiero jutro wychodzi.Lekko zalatany bylem. Nie bij:doh: Dobra pytanie. Mam tylnie boczki w skorze z roletkami elektryka do sedana. Nie chce sie ktos wymienic na takie same ale z materialem speed? Ja sie wymienie na skore. Speeda mam ake chyba przod tylko musze serknac Sent from my телефон
Rekomendowane odpowiedzi