Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Nosb

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

jerzu dywaniki kup firmy Petex jakość ori cena przez pół,4rok mam jak nowe cały czas :wink:

ja miałem w b5 i nie byłem zadowolony :whistling:

jerzu dywaniki kup firmy Petex jakość ori cena przez pół,4rok mam jak nowe cały czas :wink:

ja miałem w b5 i nie byłem zadowolony :whistling:

kolor nie pasował?

ale wypassss...

s-line sie chowa

---------- Post dopisany at 21:13 ---------- Poprzedni post napisany at 21:10 ----------

witam panowie i panie

mam tylki zderzak pod pdc na dwa kominy jak by kogos interesowal w dobrej cenie..

kolor srebrny do lekkiego przepolerowania..dokladka nie malowana kolor 'plastykowy'

brak listwy gornej

info pw

Ja mam ori gumowe w B6, kupiłem na akcji zima - wtedy sa najtańsze. Do tego jak ktoś ma rabat to wychodzi pare zł drożej niż zamienniki.

Fajnie sie je myje i łatwo konserwuje bo nie mają takich kraterów jak te pokazane petexy . poza tym miałem w poprzednich autach zamienniki jak Petex, Schonek i inne niby porownywalne do ori i zawsze jadą gumowcem po całym aucie.

Ja mam ori gumowe w B6, kupiłem na akcji zima - wtedy sa najtańsze. Do tego jak ktoś ma rabat to wychodzi pare zł drożej niż zamienniki.

Fajnie sie je myje i łatwo konserwuje bo nie mają takich kraterów jak te pokazane petexy . poza tym miałem w poprzednich autach zamienniki jak Petex, Schonek i inne niby porownywalne do ori i zawsze jadą gumowcem po całym aucie.

Ja tez uzywam tylko ori gumowych dywanikow mimo iz wytrzymuja u mnie w aucie tylko 2 lata i do wymiany ale tak jak piszesz "turzol" nie wali guma w calym aucie i naprawde latwo je utrzymac w czystosci a 238zl za komplet dywanikow w ASO w UK to calkiem dobra cena :wink: