H4mm3R Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Seksowny dubstep - Joe Monster Było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Seksowny dubstep - Joe Monster Było Ty zamiast butelek byś coś ciekawego wrzucił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 masz józek : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Seksowny dubstep - Joe Monster Było Ty zamiast butelek byś coś ciekawego wrzucił Dziś już było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Uploaded with ImageShack.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Audi A4 2.4 V6 S-Line als Limousine in Lehrte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Audi A4 2.4 V6 S-Line als Limousine in Lehrte było, sam wklejałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 jerzu dywaniki kup firmy Petex jakość ori cena przez pół,4rok mam jak nowe cały czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 jerzu dywaniki kup firmy Petex jakość ori cena przez pół,4rok mam jak nowe cały czas ja miałem w b5 i nie byłem zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 jerzu dywaniki kup firmy Petex jakość ori cena przez pół,4rok mam jak nowe cały czas ja miałem w b5 i nie byłem zadowolony kolor nie pasował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 długość pod pedałami. wszystko zostawało poza dywanikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macietola Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 AUDI A4 2002 2,5TDI quattro STAN IDEALNY Wrocław ? Tablica.pl ale wypassss... s-line sie chowa ---------- Post dopisany at 21:13 ---------- Poprzedni post napisany at 21:10 ---------- witam panowie i panie mam tylki zderzak pod pdc na dwa kominy jak by kogos interesowal w dobrej cenie.. kolor srebrny do lekkiego przepolerowania..dokladka nie malowana kolor 'plastykowy' brak listwy gornej info pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 długość pod pedałami. wszystko zostawało poza dywanikiem.w b6 jest skrojone na wymiar nic nie zostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Ja mam ori gumowe w B6, kupiłem na akcji zima - wtedy sa najtańsze. Do tego jak ktoś ma rabat to wychodzi pare zł drożej niż zamienniki. Fajnie sie je myje i łatwo konserwuje bo nie mają takich kraterów jak te pokazane petexy . poza tym miałem w poprzednich autach zamienniki jak Petex, Schonek i inne niby porownywalne do ori i zawsze jadą gumowcem po całym aucie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin9680 Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Ja mam ori gumowe w B6, kupiłem na akcji zima - wtedy sa najtańsze. Do tego jak ktoś ma rabat to wychodzi pare zł drożej niż zamienniki.Fajnie sie je myje i łatwo konserwuje bo nie mają takich kraterów jak te pokazane petexy . poza tym miałem w poprzednich autach zamienniki jak Petex, Schonek i inne niby porownywalne do ori i zawsze jadą gumowcem po całym aucie. Ja tez uzywam tylko ori gumowych dywanikow mimo iz wytrzymuja u mnie w aucie tylko 2 lata i do wymiany ale tak jak piszesz "turzol" nie wali guma w calym aucie i naprawde latwo je utrzymac w czystosci a 238zl za komplet dywanikow w ASO w UK to calkiem dobra cena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 tak tak za 90zł masz petexa który wali 2-3dni max i kosztuje przez pół ale ori to ori... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin9680 Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 tak tak za 90zł masz petexa który wali 2-3dni max i kosztuje przez pół ale ori to ori... Ok masz racje kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 :siema: Truskawka jestem gotowy do produkcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi