wladi Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 ta na moich to kolor czarny metalizowanyJozek mowil ze zwykle recaro maja inna skore ale nie mam jak porownac na slinach na bokach skora rozni sie od tych z rs4 bardzo No się dziwisz że się różni jak ta Twoja jest z pyty jaguara:polew: ogólnie stołki czeszą beret ale napewno będzie Cię d*pa piekła jak będziesz na nich siedział bo każdy Ci zazdrości:decayed:
andr3i Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 ta na moich to kolor czarny metalizowanyJozek mowil ze zwykle recaro maja inna skore ale nie mam jak porownac na slinach na bokach skora rozni sie od tych z rs4 bardzo No się dziwisz że się różni jak ta Twoja jest z pyty jaguara:polew: ogólnie stołki czeszą beret ale napewno będzie Cię d*pa piekła jak będziesz na nich siedział bo każdy Ci zazdrości:decayed: :grin::grin::grin:
MAGIC87 Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 stołki stołkami a pod maska bidne 1.8 T które nie jedzie, chociaz program zbór:decayed:
andr3i Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 najpierw to musze prawko odzyskac
amaradaar Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 a co zgubiłes ---------- Post dopisany at 21:41 ---------- Poprzedni post napisany at 21:38 ---------- Witam Panowie mam pytanie czy ten dodatek można stosować do mojego Awx-a Millers Oils Diesel Power ECOMAX 500ml | Millers Oils Oleje silnikowe i samochodowe kup sobie lepiej: Dodatki - Autoryzowany sklep Liqui Moly to jest to samo co STP na wtryskiwacze czy dodatkowo można to loć
jozek726 Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 ta na moich to kolor czarny metalizowanyJozek mowil ze zwykle recaro maja inna skore ale nie mam jak porownac na slinach na bokach skora rozni sie od tych z rs4 bardzo zgadza się skóra ze zwykłych recaro różni się z tych od rs4 fotele petarda ale mi się marzą właśnie takie w białej skórze
amaradaar Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 ta na moich to kolor czarny metalizowanyJozek mowil ze zwykle recaro maja inna skore ale nie mam jak porownac na slinach na bokach skora rozni sie od tych z rs4 bardzo zgadza się skóra ze zwykłych recaro różni się z tych od rs4 fotele petarda ale mi się marzą właśnie takie w białej skórze no taaa do twojej niebieskiej petardy białe byłyby jak granat do tego białe dekory i nie mam uwag
wladi Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 ta na moich to kolor czarny metalizowanyJozek mowil ze zwykle recaro maja inna skore ale nie mam jak porownac na slinach na bokach skora rozni sie od tych z rs4 bardzo zgadza się skóra ze zwykłych recaro różni się z tych od rs4 fotele petarda ale mi się marzą właśnie takie w białej skórze To wal do Siemiana ja Ci kasę pożyczę....na procent:decayed::decayed:
Gość Edyta Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 ta na moich to kolor czarny metalizowanyJozek mowil ze zwykle recaro maja inna skore ale nie mam jak porownac na slinach na bokach skora rozni sie od tych z rs4 bardzo zgadza się skóra ze zwykłych recaro różni się z tych od rs4 fotele petarda ale mi się marzą właśnie takie w białej skórze To wal do Siemiana ja Ci kasę pożyczę....na procent:decayed::decayed: a ja odbiorę Mati leci dziś do BB:naughty:
jozek726 Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 dajcie spokój bo od dawna o nich myślę, może jak będzie miał latem to pomyśle tak konkretnie ale by mi pasowały białe w tej niebieskiej ?
wladi Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 Tak szczerze....to mnie aż tak nie kręcą Recaro owszem są pikne ale nie wygodne i za drogie w stosunku właśnie do komfortu. Jak ktoś się buja po dzielni tylko to ok a ja niestety robię kilometry:wink:
andr3i Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 ciezko powiedziec Jozek, trzeba by przymiarke zrobic ja wole osobiscie ciemny srodek w aucie
jozek726 Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 Tak szczerze....to mnie aż tak nie kręcą Recaro owszem są pikne ale nie wygodne i za drogie w stosunku właśnie do komfortu. Jak ktoś się buja po dzielni tylko to ok a ja niestety robię kilometry:wink: pierdzielisz głupoty, zrobiłem trasę do Chorwacji i z powrotem i było zajebiści, źle to sie w nich śpi ciezko powiedziec Jozek, trzeba by przymiarke zrobicja wole osobiscie ciemny srodek w aucie No właśnie sam się cały czas zastanawiam
amaradaar Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 dajcie spokój bo od dawna o nich myślę, może jak będzie miał latem to pomyśle tak konkretnie ale by mi pasowały białe w tej niebieskiej ? nuuu baaa Panie nie pytaj montuj
jozek726 Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 nie ma ktoś na przymiarkę pożyczyć
jozek726 Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 Panowie ile jest warta moja mapa z RNSa bodajże 2013 ?
MARCIN607 Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 Panowie ile jest warta moja mapa z RNSa bodajże 2013 ? Ori?
jozek726 Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 Panowie ile jest warta moja mapa z RNSa bodajże 2013 ? Ori?
Rekomendowane odpowiedzi