wladi Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Dokładnie nie chciał już wysłuchiwać tych naszych bełkotów chyba:polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 dlatego wymienię termostat i zobaczę, tylko czekam na poradę co do tego czujnika cieczy potrzebuję jeszcze wtyczki z pinami do pokojówek do bixów b6 ma ktoś jakiś namiar albo linka z allegro ? załóż oprawki w5w ma takie u siebie z pół roku ,h6w non stop się paliły ,a teraz mam spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 :polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 dlatego wymienię termostat i zobaczę, tylko czekam na poradę co do tego czujnika cieczy potrzebuję jeszcze wtyczki z pinami do pokojówek do bixów b6 ma ktoś jakiś namiar albo linka z allegro ? załóż oprawki w5w ma takie u siebie z pół roku ,h6w non stop się paliły ,a teraz mam spokój chce takie jak w oryginale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 potrzebuje info od dobrze obeznanych w sprawie naprawy auta po kolizji parkingowej z polisy sprawcy. Po ponad tygodniu poszukiwań analizy monitoringow i szukania aut w systemie elektronicznym CEP dorwałem dzis chama, który mi 8 pazdziernika zalatwil moja Adi. Nie wiem jak najlepiej rozbic abym mial z tego jak najwieksza korzysc :/ kolo przesluchany na Policji dal swoja polise i zgodzil sie na pokrycie szkody. z uwagi ze to jest tylni blotnik i jest wgniecenie na profilu nad kolem to chcialbym to dac do jak najmniej inwazyjnego zrobienia i zrobic to tak aby koszta nie graly roli. niestety nie mam u siebie salonu Audi, najblizszy jest 100km ode mnie tj. w Białymstoku. a to ta mała szkoda: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris-krzysztof Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 ja mam h6w i jeżdze na nich długo i sie nei spaliły firmy narva chyba ---------- Post dopisany at 22:08 ---------- Poprzedni post napisany at 22:04 ---------- potrzebuje info od dobrze obeznanych w sprawie naprawy auta po kolizji parkingowej z polisy sprawcy. Po ponad tygodniu poszukiwań analizy monitoringow i szukania aut w systemie elektronicznym CEP dorwałem dzis chama, który mi 8 pazdziernika zalatwil moja Adi. Nie wiem jak najlepiej rozbic abym mial z tego jak najwieksza korzysc :/ kolo przesluchany na Policji dal swoja polise i zgodzil sie na pokrycie szkody. z uwagi ze to jest tylni blotnik i jest wgniecenie na profilu nad kolem to chcialbym to dac do jak najmniej inwazyjnego zrobienia i zrobic to tak aby koszta nie graly roli. niestety nie mam u siebie salonu Audi, najblizszy jest 100km ode mnie tj. w Białymstoku. a to ta mała szkoda: http://s17.postimg.org/5j5cv0vrv/20131008_194952.jpg Ale on tego i tak nie płaci . Sciągna z polisy a jemu zabiora zniżki a ile to zalezy od ubezpieczyciela. Wiec zrób jak uważasz za stosowne. Farba odpadła? Uda może sie to zrobic bez malowania elementu, są magicy co wyciagaja wgnioty ale tu pojawia sie problem bo jest załamanie. Spróbowac zapytac możesz ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 wlasnie jeden szef takiego warsztatu powiedzial ze nie podejmie sie bez wybijania szpachli i malowania elementu, inny powiedzial, ze da rade bez malowania to wyciagnac auto tego samego dnia do odebrania byloby. jestem wkurw bo to tylni blotnik f*ck. a klasc szpachle i to klepac to nie wiem czy nie szkoda zdrowego ocynku :/ wiem ze to z polisy sprawcy pojdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 wlasnie jeden szef takiego warsztatu powiedzial ze nie podejmie sie bez wybijania szpachli i malowania elementu, inny powiedzial, ze da rade bez malowania to wyciagnac auto tego samego dnia do odebrania byloby. jestem wkurw bo to tylni blotnik f*ck. a klasc szpachle i to klepac to nie wiem czy nie szkoda zdrowego ocynku :/ wiem ze to z polisy sprawcy pojdzie. Prowadz do serwisu i tyle:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 co myślicie Audi A4 27300.00 PLN. LEGNICA - otoMoto.pl jutro sprawdzę historie w systemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 co myślicie Audi A4 27300.00 PLN. LEGNICA - otoMoto.pl jutro sprawdzę historie w systemie S4 to to nie jest:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 jezeli jestem pokrzywdzonym to musze zwracac sie do ubezpieczyciela sprawcy o jakies info czy liste warsztatow gdzie moge to naprawic, oczywiscie wpierw wysla swojego rzeczoznawce aby ocenil to i bedzie chcial mi wcisnac drobna gotowke abym sie odczepil ale ja moge po takiej wizycie nie zgodzic sie i bez ich pytania o zgode poprowadzic auto do kazdego warsztatu tak? Czy akurat salon Audi to taki pewniak, ze zrobi to najlepiej? ps. hm.. pamietam ze mialem jedna krzywa felge przy wywarzaniu opon latem i to byla wlasnie alufelga z prawego tyłu, moze i to podciagnac dałoby sie aby mi w kosztach wyprostowali? czy tu nie ma sensu w to bawic sie? chyba duzo nie kosztuje prostowanie 18" / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 szukam coś dla siostry i szfagra na opisy nie patrze to nawewt s line nie jest ale q ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 ma q i fajny kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Do szczesnia brakuje s line exterior:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Glow ie im chodzi o sprwna pewna fure Sent from my телефон Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 dlatego wymienię termostat i zobaczę, tylko czekam na poradę co do tego czujnika cieczy potrzebuję jeszcze wtyczki z pinami do pokojówek do bixów b6 ma ktoś jakiś namiar albo linka z allegro ? załóż oprawki w5w ma takie u siebie z pół roku ,h6w non stop się paliły ,a teraz mam spokój Dokładnie, ja ze starych lamp przełożyłem W5W. chce takie jak w oryginale Breeeeeeeedzisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 MArcino pewna to ona nigdzy nie ebdzie ale poradzisz sobie przecież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 MArcino pewna to ona nigdzy nie ebdzie ale poradzisz sobie przecież Gdyby to nie bylo orawie 600 w jedna to bym polecial ja zerknac. Ale jutro soe wszystkiego dowoem Sent from my телефон Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 kurde ja mam jeszcze dalej https://www.facebook.com/TekstyPolakow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi