miszka Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 graty to lusterko które pokazałem parę postów wyżej też już zniknęło , ciekawe kto je sprzątnął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 gosciu sciagnal je dla mnie ma sprawdzic czy ma czujnik zmierzchu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 A co ty u siebie nie masz ? Tapnięte z audiczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 A co ty u siebie nie masz ?Tapnięte z audiczki mam ale z b7 pod duze mocowanie i do tego bez czujnika deszczu/zmierzchu a mce N z b7 jeszcze nie przelozony i ten blad na fisie mnie wkurza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 A no tak zapomniałem Tapnięte z audiczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 A co ty u siebie nie masz ?Tapnięte z audiczki mam ale z b7 pod duze mocowanie i do tego bez czujnika deszczu/zmierzchu a mce N z b7 jeszcze nie przelozony i ten blad na fisie mnie wkurza To sobie jeszcze jedne fotele kup zamiast clh wyrezać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Kurde, mikrostyk w drzwiach pasażera mi chyba klęknął i dlatego akumulator padł.. Dopiero teraz zauważyłem jak już ciemno jest. Rozbierać boczek i szukać problemu w samym zamku, czy gdzie indziej? Bo jak zatrzasnąłem zamek w przednich drzwiach to światło nie zgasło w nich, a jak w tylnych to samo zrobiłem to zgasło. Tam w zamku szukać przyczyny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 A co ty u siebie nie masz ?Tapnięte z audiczki mam ale z b7 pod duze mocowanie i do tego bez czujnika deszczu/zmierzchu a mce N z b7 jeszcze nie przelozony i ten blad na fisie mnie wkurza To sobie jeszcze jedne fotele kup zamiast clh wyrezać CLH jest wyrezane i dziala tylko jak ustawie swiatla w pozycji AUTO to niezaleznie od pory dnia sa wlaczone tak samo sie dzieje zatem z CLH wiec albo wkoncu ogarne swap mce z b7 albo nabede lustro z b6 a moje listwy s4 wlasnie poszly do lakiernika rano juz bedzie pod kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 to dobrze, ze poszly w kolor bo do naszego koloru nadwozia czarne nie pasuja:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 kurfa mać siemian sprzedał moje dekory :doh::doh::doh::doh::doh::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 kurfa mać siemian sprzedał moje dekory :doh::doh::doh::doh::doh::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:Ale jak chcesz to ma za 5 koła halmulce od RS4:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 dekory bym brał od razu na hamulce mnie nie stać, a jak wystawił ogłoszenie byłem w robocie jak na złość :doh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 jak szukasz takich dekorów to nie możesz pozwolić sobie na pracę, musisz być czujny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 jak szukasz takich dekorów to nie możesz pozwolić sobie na pracę, musisz być czujny tylko jak nie będę pracował nie będzie mnie na nie stać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 no a tak to pracujesz stać cię a ich nie kupiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 no a tak to pracujesz stać cię a ich nie kupiłeś :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 no a tak to pracujesz stać cię a ich nie kupiłeś potrafisz pocieszyć, a co łyknełes je ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 już myślałem:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 To wie ktoś co z tym mikrostykiem/krańcówką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi