MARCIN607 Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Nie lać tu z Wladiego bo wpier wam spuścić i będzie po zabawie. Ps jestem za Ja tam spokojny chłopak jestem i do mnie tylko z flaszką memory five wladi i wszystko jasne :-) ta a po flaszce wywózka melexem do lasu i wpierd... I miedzy czasie kukurydza Siemka Sent from my телефон
Wandej Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Jest ktos na forum handlujacy zarnikami xenonowymi?Potrzebuje D1S ale jak sie naczytalem o podrobach to mi sie odechcialo zakupow... Ja mam też dostęp do osrama i philipsa:wink: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Po ile masz Osrama D1S? 2szt mi trzeba. Okazało sie ze mam podróby - nie przyciągają magnesu i swieca jak qpa Jutro dam znać Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
miszka Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 tylko sam przód ale może warto poobserwować **RECARO BUCKET SEATS **** HEATED*** RS4 R32 S3 RS3 S4 GENUINE ! RARE | eBay
Wojtek_A4 Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Jest ktos na forum handlujacy zarnikami xenonowymi?Potrzebuje D1S ale jak sie naczytalem o podrobach to mi sie odechcialo zakupow... Ja mam też dostęp do osrama i philipsa:wink: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Po ile masz Osrama D1S? 2szt mi trzeba. Okazało sie ze mam podróby - nie przyciągają magnesu i swieca jak qpa Co to za patent z tymi magnesami?
jozek726 Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Co tak cicho przez niedzieli? kaca leczą ludzie a wladi kukurydze zbiera
jaccov6 Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Jest ktos na forum handlujacy zarnikami xenonowymi?Potrzebuje D1S ale jak sie naczytalem o podrobach to mi sie odechcialo zakupow... Ja mam też dostęp do osrama i philipsa:wink: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Po ile masz Osrama D1S? 2szt mi trzeba. Okazało sie ze mam podróby - nie przyciągają magnesu i swieca jak qpa to lepiej ich nie używaj bo przetwornice ci polecą uzywam chinczykow od 5 lat i nigdy mi przetwornica nie padla.W audiku chinczyki swieca juz od roku:wink:
turzol Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Jest ktos na forum handlujacy zarnikami xenonowymi?Potrzebuje D1S ale jak sie naczytalem o podrobach to mi sie odechcialo zakupow... Ja mam też dostęp do osrama i philipsa:wink: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Po ile masz Osrama D1S? 2szt mi trzeba. Okazało sie ze mam podróby - nie przyciągają magnesu i swieca jak qpa Co to za patent z tymi magnesami? Podróbek nie łapie magnes
pocas Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 turzol, wkładaj Osram CBI Xenarc. Nie baw się w nic innego.
turzol Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 turzol, wkładaj Osram CBI Xenarc. Nie baw się w nic innego. I na tym sie pewnie skończy
Fr0styyy. Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Jest ktos na forum handlujacy zarnikami xenonowymi?Potrzebuje D1S ale jak sie naczytalem o podrobach to mi sie odechcialo zakupow... Ja mam też dostęp do osrama i philipsa:wink: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Po ile masz Osrama D1S? 2szt mi trzeba. Okazało sie ze mam podróby - nie przyciągają magnesu i swieca jak qpa Co to za patent z tymi magnesami? Sprawdzasz palnik magnesem, jak przyciąga palnik do magnesu to prawdopodobnie jest ori, bo chinczyków w większości nie przyciąga. Generalnie to trzeba obejrzeć bańkę i numery seryjne wtedy będzie jasne, czy chinol, czy ori
pocas Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Dla mnie żarniki kosa. Teraz do B8 szukam, ale niestety CBI nie ma w D3S.
jozek726 Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 KAMERA SAMOCHODOWA FULL HD 6xIR POLSKIE MENU HDMI (3599058436) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. korzystał ktoś z czegoś takiego ?
wladi Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Co tak cicho przez niedzieli? kaca leczą ludzie a wladi kukurydze zbiera No raczej po to zbieram żebyś mógł dalej z nią po działać:thumbup: memory five wladi i wszystko jasne :-)
jozek726 Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Co tak cicho przez niedzieli? kaca leczą ludzie a wladi kukurydze zbiera No raczej po to zbieram żebyś mógł dalej z nią po działać:thumbup: memory five wladi i wszystko jasne :-) wiedziałem że Ci wywołam jak tylko wspomnę o Tobie
wladi Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Wielki Brat czuwa:thumbup: memory five wladi i wszystko jasne :-)
turzol Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Jest ktos na forum handlujacy zarnikami xenonowymi?Potrzebuje D1S ale jak sie naczytalem o podrobach to mi sie odechcialo zakupow... Ja mam też dostęp do osrama i philipsa:wink: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Po ile masz Osrama D1S? 2szt mi trzeba. Okazało sie ze mam podróby - nie przyciągają magnesu i swieca jak qpa Co to za patent z tymi magnesami? Sprawdzasz palnik magnesem, jak przyciąga palnik do magnesu to prawdopodobnie jest ori, bo chinczyków w większości nie przyciąga. Generalnie to trzeba obejrzeć bańkę i numery seryjne wtedy będzie jasne, czy chinol, czy ori Ano te lepsze podróby też łapią magnes i mają bite kody QR Ciężko kupić ori bo rynek zalany jest podróbkami.
POWER-KRIS Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 I wszyscy pobiegli z magnesami lampy wyjmać. ;-) Dobrze że nikt nie powiedział że oryginalnej nie da się rozbić młotkiem. ;-) Sony Xperia Tapatalk 4.
Rekomendowane odpowiedzi