Opublikowano 4 Listopada 201312 l No właśnie widziałem kiedyś temat na audizine bodajże i nie mogę teraz znaleźć bardzo fajnie było wszystko opisane ---------- Post dopisany at 23:46 ---------- Poprzedni post napisany at 23:44 ---------- Ale jak to faktycznie od S4 to nie widzi mi się zbytnio dawać 300-400 za jeden grill który nie zrobi sam roboty. Chyba lepiej poczekam i cały zdeś Sline wpadnie w przyszłym roku
Opublikowano 4 Listopada 201312 l tu coś jest Both S4 Grille in B6 Stock bumper + Cupra Spooiler DIY - Page 2
Opublikowano 4 Listopada 201312 l No i już wszystko jasne. Daje sobie z tym siana narazie hehehe poczekam na slina.
Opublikowano 5 Listopada 201312 l pany potrzebna mi kostka 4pin do airbag kiery b7 może ktoś ma ,wiem że są w aso ale mam ok 100km do najbliższego
Opublikowano 5 Listopada 201312 l Panowie gdzie dobrze regenerują turbiny? Moja z AWXa potrzebuje regeneracji. Luzów nie ma oleju też nie puszcza ale wyje/piszczy strasznie. Polećcie mi coś. Ponawiam pytanie :-)
Opublikowano 5 Listopada 201312 l Siema Pany widział,ktoś zderzak z esy?? Proczw tego czerwonego afkors
Opublikowano 5 Listopada 201312 l SiemaPany widział,ktoś zderzak z esy?? Proczw tego czerwonego afkors dobrze, że szukasz od avanta bo ja szukam od sedana także jak byś widział od sedana to daj znać. PS. a co z tym czerwonym jest nie tak ?
Opublikowano 5 Listopada 201312 l witam,Czy ma ktoś na forum AVF z turbo GTB22? Ja na 1756 tylko jeszcze przed korekta
Opublikowano 5 Listopada 201312 l Do uratowania te fotele? imgur: the simple image sharer Zależy czego od nich oczekujesz Do garażu bym wziął A tak poważnie to gorsze zajazdy ratowali Na pewno nie będą lepsze niż twoje
Opublikowano 5 Listopada 201312 l 21w http://firmaskiba.lh.pl/M-T/ZAROWKI/Z36/12.jpg ale tak jak na zdjeciu asymetryczne??