jozek726 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Oj tam nie ma sensu się stresować trzeba se browarka otworzyć:decayed:pssstttt.... chyba zastrzyk w brzuch
TygrySs Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 ktos tu chyba musi poluzowac swoje:decayed: ja go zaraz zaatakuje chyba :polew:
H4mm3R Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Pany szybkie pytanie ile płynu chłodniczego wchodzi do AVF?? Chyba ok 4L
tomcrack27 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Otwarty Nie wiem o co biegało ktos ma chyba niezly ubaw:kwasny:
Rafi78 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Otwarty Nie wiem o co biegało ktos ma chyba niezly ubaw:kwasny: eeee tam cosik krótko ale luźne nie wróca na bank
wladi Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 bo za grube teksty leciały Może i tak może nie...w innych wątkach czasem gorsze rzeczy idą ale spoko stwierdzili że im nie pasuje to na uj drążyć:grin:
POWER-KRIS Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 O Melina znów czynna. Znaczy się degustownia. ;-) Sony Xperia Tapatalk Pro.
Rafi78 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 bo za grube teksty leciały Może i tak może nie...w innych wątkach czasem gorsze rzeczy idą ale spoko stwierdzili że im nie pasuje to na uj drążyć:grin: +1:thumbup1:
TygrySs Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 O Melina znów czynna. Znaczy się degustownia. ;-) Sony Xperia Tapatalk Pro. powiedzialabym konio.....y :decayed:dokonczcie sobie :grin:
TygrySs Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Cieszmy się tym co mamy:decayed: rozkaz!:decayed: nie wiem o czym pisać bo znowu nas zbonuja:grin::grin:
wladi Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Cieszmy się tym co mamy:decayed: rozkaz!:decayed: nie wiem o czym pisać bo znowu nas zbonuja:grin::grin: Opowiedz co będziesz rezała:whistling::polew: tylko nie mówię tu o "maluchu":grin:
TygrySs Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Cieszmy się tym co mamy:decayed: rozkaz!:decayed: nie wiem o czym pisać bo znowu nas zbonuja:grin::grin: Opowiedz co będziesz rezała:whistling::polew: tylko nie mówię tu o "maluchu":grin: jakąś dupe by wyrezał :grin:
Rafi78 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Cieszmy się tym co mamy:decayed: rozkaz!:decayed: nie wiem o czym pisać bo znowu nas zbonuja:grin::grin: Opowiedz co będziesz rezała:whistling::polew: tylko nie mówię tu o "maluchu":grin: jakąś dupe by wyrezał :grin: no już ma S4 i dwie rułki
KANAL Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Czy u kogos z Was rowniez pojawila sie "Wazna informacja" na RNS-E, na niebieskim tle napis: Alarm!. Problem albo i nie problem opisany tutaj: http://a4-klub.pl/nawigacja-car-audio-cb-radio-17/nawigacja-rns-e-wyswietlaczu-pojawila-sie-informacja-alarm-306572/ Dzisiaj wsiadam do auta a tam zamiast muzyki z Karty SD gra radio, patrze na wyswietlacz a tam napis Alarm. Wie ktos o co biega?
Rekomendowane odpowiedzi