MARCIN607 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 ale tylko do 23 a tak serio to jak mnie trochę przestanie boleć to ruszę d*pę z przed tego kompa na razie siedzę z wyciągnięta nogą do góry :polew: , nie sztywnieje ci bardziej noga i nie jest cięższa I nic a nic nie swędzi
Gość harry19-19 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 ło mi wzieli ponad 200 , Prezes zabrał się na porządki ---------- Post dopisany at 22:33 ---------- Poprzedni post napisany at 22:29 ---------- ale tylko do 23 a tak serio to jak mnie trochę przestanie boleć to ruszę d*pę z przed tego kompa na razie siedzę z wyciągnięta nogą do góry :polew: , nie sztywnieje ci bardziej noga i nie jest cięższa I nic a nic nie swędzi hahaha :polew:
Artur82 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 widać prezes robi zimowe porządki czas najwyzszy już się nie podlizuj eeee
jozek726 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 AUDI A4 B6 GAŁKA ZMIANY BIEGÓW REGGAE MIKOŁAJ (3762717376) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
miszka Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 patrzam a u mnie 1220 wyklepanych postów w dół trzeba się napić i zacząć klepać żeby nadrobić :grin:
wladi Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 patrzam a u mnie 1220 wyklepanych postów w dół trzeba się napić i zacząć klepać żeby nadrobić :grin:
Wandej Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Pewnie wylaczyli naliczanie w b6d i hyde parku czyli tak jak było na starym forum. A wy panikujecie:wink: Wladi dzisiaj widziałem duży kombajn do kukurydzy:kox: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
wladi Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Pewnie wylaczyli naliczanie w b6d i hyde parku czyli tak jak było na starym forum. A wy panikujecie:wink: Wladi dzisiaj widziałem duży kombajn do kukurydzy:kox:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 To trzeba było obrobić a nie się chwalisz:polew:
miszka Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Pewnie wylaczyli naliczanie w b6d i hyde parku czyli tak jak było na starym forum. A wy panikujecie:wink: Wladi dzisiaj widziałem duży kombajn do kukurydzyWysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 :polew::polew:
Marcino87 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Pewnie wylaczyli naliczanie w b6d i hyde parku czyli tak jak było na starym forum. A wy panikujecie:wink: Wladi dzisiaj widziałem duży kombajn do kukurydzy:kox:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 i teraz wyjdzie kto pitoli tylko głupoty
wladi Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Pewnie wylaczyli naliczanie w b6d i hyde parku czyli tak jak było na starym forum. A wy panikujecie:wink: Wladi dzisiaj widziałem duży kombajn do kukurydzy:kox:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 i teraz wyjdzie kto pitoli tylko głupoty +1:grin:
barrowiec1 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Kto wie, po wiela poduchy silnika w pl stoja?
Marcino87 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Siemka a ja do roboty Sent from my телефон
andr3i Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 to lipa panie ja sie doczekac nie moge a ty pewnie na odwrot:decayed:
Marcino87 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Spokojnie od 7;30 poza ogladaniem tv i kompletnej nudy nic wiecej sie nie bedzie dzialo Sent from my телефон
miszka Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Siema chopy i babole Coś mi sie wydaje że przywali dzisiaj u mnie śniegiem , zimno , ciemno i wieje że masakra Tapnięte z audiczki
Rekomendowane odpowiedzi