wladi Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 No pewnie tak ale jadę służbowo autokarem więc nie będziemy się zatrzymywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 No pewnie tak ale jadę służbowo autokarem więc nie będziemy się zatrzymywać Jak trepy jada autokarem to jest wesoło alkoholowy autobus Sent from my телефон Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 nawet jak bym chciał to nie wiem w jakiej formie będzie moja noga a po drugie miałem się w tym roku uczyć jeździć na desce a tu nie ma u nas ani śniegu ani zdrowia :thumbdown:---------- Post dopisany at 12:55 ---------- Poprzedni post napisany at 12:46 ---------- a jakie plany na sylwestra panowie ? Coś czuje ze na desce od klopa ponezdzisz:decayed: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość harry19-19 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 nawet jak bym chciał to nie wiem w jakiej formie będzie moja noga a po drugie miałem się w tym roku uczyć jeździć na desce a tu nie ma u nas ani śniegu ani zdrowia :thumbdown:---------- Post dopisany at 12:55 ---------- Poprzedni post napisany at 12:46 ---------- a jakie plany na sylwestra panowie ? a co do planów na sylwestra to nie wiem , sam kombinuję gdzie jechać , mam jakieś plany ale które wybiorę to nie wiem ;/ , chyba że dasz propozycje żeby była impreza klubowa , wtedy to na pewno odpuszczam Paryż, Holandię i Pragę i jestem na imprezie klubową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 No pewnie tak ale jadę służbowo autokarem więc nie będziemy się zatrzymywać Jak trepy jada autokarem to jest wesoło alkoholowy autobus Sent from my телефон No a ile to roboty? :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 mam na sprzedaż lewy xenon do b6, wszystkie uchwyty całe, tylko trzeba soczewke włożyć. chce ktoś? żodyn nie chce? soczewke mam, przesłonke i odbłyśnik też. także tego, juzd ajfołn waj topatok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barrowiec1 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 jakiej firmy poduszki silnika siedzą w naszych b6?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Ja ni wiem ale ponoć najlepiej kupić jakieś firmy AVON , nie mylić z kosmetykami Wysłane z mojego GT-P3110 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barrowiec1 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 a febi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 poduszki siedzą avon i nie bierz zamienników, żadne febi itd, tylko oryginał używany w dobrym stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 poduszki siedzą avon i nie bierz zamienników, żadne febi itd, tylko oryginał używany w dobrym stanie czyli jakaś tam wiedza jeszcze w głowie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barrowiec1 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 poduszki siedzą avon i nie bierz zamienników, żadne febi itd, tylko oryginał używany w dobrym stanie a napisz jeszcze jak rozpoznać dobrą, używaną poduchę?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Mikaszi i jak dorwales numer tej raczki pod skaldane lusterka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 pany mam question czy środkowy tunel i nie chodzi mi tu a kosz i górną część bo wiem że to jest inne, tylko sam tunel jako panel w B6/B7 cabrio jest taki sam jak w sedanie i avancie ? ---------- Post dopisany at 20:49 ---------- Poprzedni post napisany at 20:46 ---------- Mikaszi i jak dorwales numer tej raczki pod skaldane lusterka? Tak:wink: 8E1867171A na 2 szyby z prądem 8E1867171C na 4 szyby z prądem Dla UK 8E2867172A na 2 szyby z prądem 8E2867172C na 4 szyby z prądem i kolory E82 platynowy 2XE błękit maritim 27X swing (ciemnoszary) 5QQ twist (beż) 7PE soul (czarny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 poduszki siedzą avon i nie bierz zamienników, żadne febi itd, tylko oryginał używany w dobrym stanie a napisz jeszcze jak rozpoznać dobrą, używaną poduchę?? 1. nie może być lekka 2. nie może w niej po potrząśnięciu chlupotać płyn 3, guma przy mocowaniu gwintu nie może być popękana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 pany mam question czy środkowy tunel i nie chodzi mi tu a kosz i górną część bo wiem że to jest inne, tylko sam tunel jako panel w B6/B7 cabrio jest taki sam jak w sedanie i avancie ? ponawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barrowiec1 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 czy środkowy tunel i nie chodzi mi tu a kosz i górną część bo wiem że to jest inne, tylko sam tunel jako panel w B6/B7 cabrio jest taki sam jak w sedanie i avancie ? - no na zdjęciach widać, że góra inna, a jak góra inna to i tak nie podejdzie do av/se Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Ah te szczeniaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 czy środkowy tunel i nie chodzi mi tu a kosz i górną część bo wiem że to jest inne, tylko sam tunel jako panel w B6/B7 cabrio jest taki sam jak w sedanie i avancie ? - no na zdjęciach widać, że góra inna, a jak góra inna to i tak nie podejdzie do av/se już znalazłem info że inne ale dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi